vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 seagle said: abi çaktırma ama ben de yemiyorum zeytin sfdfsdaf zeytin yagi yerine de gres yagi kullaniyosun zaten di mi akiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Pasta said: tamam yenilerini bulalım değişiklik olsun kızcaza Olmaz aynı tadı vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 fazla asosyallikten beyin devreleri yanmaya başlamış açık açık. ama olsun beyni geliştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://dl.dropbox.com/u/18366514/nilfail.JPG resmen uğursuzluk abidesi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 makineci debuffı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 tamam, kes.^^ Polyushka said: fazla asosyallikten beyin devreleri yanmaya başlamış açık açık. ama olsun beyni geliştirir bana mi dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yok canım ne münasebet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bugun yemekte zeytinyagli makarna getirdiler restorandan. Cildirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 eed niye üstüme aliniyosam alala. gerci benim icin de dogruluk payi vardi dengeledim gibi simdi onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 arap yağı bol bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 vaniLLe said: gerci benim icin de dogruluk payi vardi sana söylediğimi söylesem, bunu söylemeyecektin. off ne kadar iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 herifler herseyi zeytinyagi ile yiyor. ne? cheesecake mi? ZEYTINYAGI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Polyushka said: vaniLLe said: gerci benim icin de dogruluk payi vardi sana söylediğimi söylesem, bunu söylemeyecektin. off ne kadar iyiyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Azmodai said: herifler herseyi zeytinyagi ile yiyor. ne? cheesecake mi? ZEYTINYAGI. ABI OF =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yok cheesecake'e koymuyorlar, abarttim da, onun disinda herseyde var sdhhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 zeytinyağı (td) tereyağ(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 zeytinyağlı makarna sosu güzelse eğer hoş olabiliyor yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 sos demedim. LOP diye bir ton zeytinyagi dokuyorlar ustune. oyle de yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Günlük bugün eski bayan arkadaşların benimle iletişime geçme günüydü. Eski iletişim kalmamış tabi. İnsanda bir sallamama durumu oluyor. Bu kötü bir şey midir? Bayan olsan alınır mıydın? Alınsan da pek farketmez, yalnız küfür yiyor muyum merak ettim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 odada kici basi acik yatan adamlara degil de tek acikta kalmis yeri surati olan bana geldiginiz icin tesekkur ederim sivrisinek dostlarim, gelin isterseniz agzima burnuma girin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bugüne kadar çok kötü bi yıldı 2011. Kumpir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 merhaba markv ÜÜÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi bulaşık makinesi error verdi pc'ye ve lepitapa ram takviyesi yapmam lazım hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 off birisinin attigi mesaji intihar mesaji gibi algiladim sabah, uyku sersemiyken. 3.ye okudum aradim falan öle olmadigini anladim. nasi korktum be. güne talihsiz basladim, ayagimi burktum kosarken. böle devam etmesin insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 VOLOLOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar