fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 wastyrx said: Takla attı araba ama ölemedik genede >.< oha geçmiş olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 beynim yandi yine, uykusuzluk ve matematik calismak hic yanyana olur mu. 2-3 haftadir (eee aslinda daha fazladir da, simdi büyük sayilar ürkütmesin) sinav stresi nedeniyle süren asosyalligime son veriyor ve birazdan eski okul arkadaslarimla bulusmaya gidiyorum! bu ne lan yeter insanliktan ciktim. no lifer'im cünkü diye kendimi savunmaya baslicam nerdeyse anasini satim. neyse gidip kafa dagitiyim accik. bunu diyen insan yanina ders kitabini da aliyo, ibretlik ya da acinasi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Siyasetten seçim arabalarından herşeyden uzak bi tatil yapma vakti gelmiştir.Bunaldım 2gün kafamı dinleyim.Bekle beni foça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 saat 4te kalktim ders caliscam diye, hala baslayamadim ben de Fuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 inanılmaz bir şiddet ile boynum + çenemin sağ tarafı ağrıyor diye kursa gitmedim. ara ara yatıp uydum. yemek yemedim. ve hiçbişi yapmadım.. ve hâlâ ağrıyor. dayak yemiş gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 vaniLLe said: beynim yandi yine, uykusuzluk ve matematik calismak hic yanyana olur mu. 2-3 haftadir (eee aslinda daha fazladir da, simdi büyük sayilar ürkütmesin) sinav stresi nedeniyle süren asosyalligime son veriyor ve birazdan eski okul arkadaslarimla bulusmaya gidiyorum! bu ne lan yeter insanliktan ciktim. no lifer'im cünkü diye kendimi savunmaya baslicam nerdeyse anasini satim. neyse gidip kafa dagitiyim accik. bunu diyen insan yanina ders kitabini da aliyo, ibretlik ya da acinasi bilemedim. ibretlik. demek isterdim ama acınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 @polyushka: yok ya o kadar acinasi degil. vicdanim rahat etsin diye otobüste falan okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 fede said: wastyrx said: Takla attı araba ama ölemedik genede >.< oha geçmiş olsun lan Tişkür ettim hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 rica ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ağrı mağrı, bişiler bişiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ya nil, 3*5=15 5^2=25 d(sinx)/dx = cosx Yapamıyorsan mutfağa git lütfen. Zaten araba kullanmayı da bilmiyosun. Almanya niye besliyo seni anlamadım ki, mülteci misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 SeaGle said: ya nil, 3*5=15 5^2=25 d(sinx)/dx = cosx Yapamıyorsan mutfağa git lütfen. Zaten araba kullanmayı da bilmiyosun. Almanya niye besliyo seni anlamadım ki, mülteci misin? kiz cikarcak simdi 3.dereceden diferansiyeli aptal olcaz hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 cikarabilsem de gemliklinin tekine cikarmazdim. yeterince cikarip masaya vurmuslar zaten önünde, kiyamams =* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Yediğin zeytin bile gemlikten geliyo lan nankör! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bu çocuk da zeytini vazgeçilmez bir şey zannediyor yahu. Sorsam forumda 4 insandan 1 tanesi zeytin yiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 zeytin yiyenler kalitesiz insanlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Holy said: Bu çocuk da zeytini vazgeçilmez bir şey zannediyor yahu. Sorsam forumda 4 insandan 1 tanesi zeytin yiyodur. abi çaktırma ama ben de yemiyorum zeytin sfdfsdaf ama bu nil'in köylü olduğunu ve matematiği yüzünden mutfaktan dışarı çıkmaması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben bayağı zeytin yiyorum =( bi sürü de farklı tip zeytin alırım. her sabah bi güzel kahvaltı ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 seagle sana ortaklaşa bi kaç tane yeni muhabbet bulalım mı kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 mesela ingiliz anahtarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 rulmanin üstünden zeytin yerken yakalanan bursali vahset sacti...,,, ''bön sodocö serdor obümü örnök olmostum'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Pasta said: seagle sana ortaklaşa bi kaç tane yeni muhabbet bulalım mı kanka? Nil ile özel muhabbetimiz o köylü deyince özele geliyor, orda dünyayı ele geçiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 tamam yenilerini bulalım değişiklik olsun kızcaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Ahaha rulman dediniz de, dükkana bikaç boy rulman getirdi biri bugün, mil bulduk onlara hurdadan. Aldı gitti adam sonra. Napacak bilmiyorum,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar