Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Çok işsizlik yaptım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 AHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAA AHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 dasaaa said: Tinted orange by the morning sun, a soaring dune is the backdrop for the hulks of camel thorn trees in Namib-Naukluft Park. oha bu gercekmis -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 oh yes. kondüsyon iyiymiş halen :D naapsak bugün yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Günlük,yoğunum!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tanimadigi insana askim, canim böböööm sekerparem tarzi yilisik laflar söyleyen insanlar, ne yavsaksiniz olm! nerden askin oluyorum ben senin. ne bu samimiyet HEYVAN! allahim cok sinirliyim. bütün gün böyle dolastim; http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41801_78545516745_2414199_n.jpg hayret bisi yani bisiler düzeldi derken, hep mi problem cikmak zorunda!! ne bu cenabetlik. saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 noldu bebeeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yavşak yavşak canım diyenlere gıcık oluyorum ben de. "nerden canın oluyorum lan senin. sevgilinmiyim, yakının bile değilim yavşak" diyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Ben de yea uyuz oluyorum sivrisinek gibi dolaşıyolar etrafımda aşkım şunu yapalım bebeğim bunu yapalım yok beni dışarı çıkarmıyosun. di mi barbut ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 baya hak verdim pasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ahaha @sparkcaster: önemli bisi olmadi askitoms '.' hayir yani geyikle söylersin, anlariz. kadinin tekinin gelip bana ASKIM demesi ne lan, seviye lütfen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Şımarık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Pasta said: Ben de yea uyuz oluyorum sivrisinek gibi dolaşıyolar etrafımda aşkım şunu yapalım bebeğim bunu yapalım yok beni dışarı çıkarmıyosun. di mi barbut ya. oğlum insan uzvuna böyle davranır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 kim? ayrica kadin matematik öörtmenlerini de sevmiyorum. bugün hic bisiyi sevmiyorum. evet. hizlandirilmis matmatik dersine hosgeldöönöz!!!! 2 kere 2 5!!!! simdi bunu söle yapiyosssss, anlamadigin bi yer olursa sor!!!! - e ben cöbü almaya gelmistim gibi kaliyorum resmen. neresini soriyim ya anlatamiyosun ki zibidi. pmsli gibi ders anlatmayin ya, yalvaririm. neese harun ögretmenime geri dönüyorum yarin insallah. evde cocugu varmis, ona baksin, yemek yapsin iste! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ne kadar uğraşırsan uğraş matematikten geçemeyeceksin farkındasın dimi o yüzden http://files.sharenator.com/fuck_that_shit_SCARRY_SHIT-s2550x3300-170683-580.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Spark sana satiyim mi la noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 NAH! nie gecemiyim! gecerim. ben zamaninda bütün sinifa tahtaya kalkip ders anlatiodum, tutorluk yapiodum :/ trigonometri, analitik geometri falan. kafamiz basiyo coksükür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hahaah noldu sabredemeyip dnrdan mı alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 sınıfta öğrenci var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Sparkcaster said: hahaah noldu sabredemeyip dnrdan mı alcan eet çok sıkıldım abi final dönemindeyim yapıcak bişey yok. gümrüğe takıldı kesin 1 aydır da uncharted bekliyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hehehehe 12- 13 tane falan vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar