Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ewit Ewit. Ben de kimi en çok seviyorum diyorum. Tabii ki Hitler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kötü gün kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Günün son dakkalarında gelen bir haberle neşem mükemmel bir seviyeye çıktı lan günlük. Armada Records a yolladığımız projemiz baya ilgi görmüş Armin Van Buuren mail ile geri dönüş yapmış. Demo filan istemiş. Amsterdamın yolları taştan geliyoruz biz yavaştannnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 günlük sonunda be ajda pekkan ı canlı canlı izledim. hayranım ya.eski sarkılarından fazla söylemedi ama süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 taş devri gibi kağıt kalem ile çalışıyorum. denklem falan çözüyorum işte. sıkıcı olm! o değil tutmuyor da simulasyonları. deli sinirliyim! çılgın sedat+kafasında bardak kıran canerden daha sinirliyim.. üfff küfür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ühühü arabam geliyo la noir geliyo amfim gelicek inşallah ve sınavlar başlıyo. tanrı beni test ediyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ODOAMA UCAN DINAZOR YAVRUSU GIRDI BYE BIDAHADA GELMEM BU ODAYA HAYVANOGLUHAYVAN GÖZÜME GÖZÜME GIRIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 nese yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dinazor yavrusu diyor da ufacik bisidir kesin o, miniminnacik boyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 off geçen sene bi karafatmayla 4 saat pvp yapıp elektrik süpürgesiyle hakkından gelmiştim içinden geri çıkmıştı itin tohumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 vaniLLe said: ODOAMA UCAN DINAZOR YAVRUSU GIRDI BYE BIDAHADA GELMEM BU ODAYA HAYVANOGLUHAYVAN GÖZÜME GÖZÜME GIRIYO bırak hayvanı takılsın biraz salonda yat sen odanın kapısını kapat cık odadan. camını da açık bırak sabah ya içerde ülke kuracaklar ya da komple gidecekler. risk budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 lan o kadar oyunu boşuna mı oynadın! kafasına kafasına vurucan. buuumhetşaaat!! diye de bağıracaksın ki diğer dinazorlar "deli bu karı! kaç kaç!" desinler. eve girmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 MWHAHAHAHA ÖLDÜRDÜM ITI http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/10329991/2/istockphoto_10329991-crazy-woman.jpg Namusu temizledim, gözüme degmeyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hah toplandılar yine ışığa gelen böcekler gibi. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yazık değilmi hayvana nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Pasta said: hah toplandılar yine ışığa gelen böcekler gibi. hehe abi sana mı gelicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dasaaa said: lan o kadar oyunu boşuna mı oynadın! kafasına kafasına vurucan. buuumhetşaaat!! diye de bağıracaksın ki diğer dinazorlar "deli bu karı! kaç kaç!" desinler. eve girmesinler. ben o kaar oyun oynamadim dasaaa! azcik oynasam da hep bi noobdum ben =( ama offfs nasi gecirdim agzina! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 gel bi duble viskimi iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 escape said: yazık değilmi hayvana nil editleri görüyo adminler ve bu sefer şikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 escape said: yazık değilmi hayvana nil degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 moncici said: escape said: yazık değilmi hayvana nil editleri görüyo adminler ve bu sefer şikayet ettim ne dedi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bilmem ki ben bi umut şikayet ettim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bişi demedim. post kasıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 seni bir gün banlatıcam escape. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar