Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 günlük canım sıkılıyo bayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 günlük demin telefonda arkadaşla kavga ettim bugünlerde agresifim naapcaz bu işi eskişehir gezmesi hiç yaramadı bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 /wrist /quit Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 =) gülümse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Çok darlandım bugün, yarın inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bu ne ya nefes alamiyorum. HIIIINNNGG die kaliyorum resmen. gögüs kafesimdeki galba karacigerimde daralma, agri böbrege neyin sicradi. 2 gündür böle. keske doktora gitseydim =( ama yediremedim kendime kedi dötünü görmüs vaziyeti olmasin die, gururumdan gg olsam ne komik olurdu vol2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 aha daha şimdi akşam yemeği yiyebileceğim. T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 olcem sikintidan sanirsam olsun yarin etna etabi var, harika olcek. onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bugün sabah bi kazı çalışması hedesine kabloları koparmışlar. Tüm görükle'de internet yoktu 10 dk öncesine kadar. İnternetimin kesilmesini ve böylece benim derse yönelmemi sağlayan iş makinesinin operatörüne sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 günlük allah benim gani gani belami versin.. ben nasl bir ögrenciyim yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 allahım nerden saplandım ben bu batağa ya :( kafayı yicem. kurtulmak istedikçe daha da saplanıyorum allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bella said: allahım nerden saplandım ben bu batağa ya :( kafayı yicem. kurtulmak istedikçe daha da saplanıyorum allah kahretsin. bir kereden bişey olmaz ? ile baslar hep yih yih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yok kimyasal birşey değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 comp arch, parallel processing calisiyorum ve arkada zeki muren caliyor. ne kadar huzunluymus donanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bilemedigin yer varsa sor sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 "amerikada saat erken yaaaa" diyecektim 22:00'a geliyormuş. abi bi levha koysunlar uzaya. beeele güneşe dönük dursun. atmosferi olsun orada oturayım mesela. hep gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hepimize gelsin bu, sorma ne haldeyim. gun agarinca boynum bukulur dalarim uzaklara gonlum sIkIlIr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 senko said: bilemedigin yer varsa sor sdfsdfsdf bana 64 nodelu hypercube interconnection network resmi cizebilir misin abidin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Dessine-moi un mouton! öf mahvoldu yine düzenim, yarin adam olcam. yatiyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sana koyun surusu alirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 coban dahil mi:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 cobani ben olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aquila said: senko said: bilemedigin yer varsa sor sdfsdfsdf bana 64 nodelu hypercube interconnection network resmi cizebilir misin abidin? sen iste hamiltonian cycle bile gezdiririm hiperkubun icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 vaniLLe said: coban dahil mi:/ köyde ne işin var ki? ben sana huzur içinde uyuyabileceğin bir yatak ve kıllı bir döş vaat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 baya verimsiz bi network olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar