Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Günlük bütlere girmeden Samsun a kafa dinlemeye gidiyorum bedavadan tatil çıktı iyi mi ama ekonomi ile pazarlamadan kaldım artık onu da geldiğimde veririm yarın 12 saat direksiyon umarım bi tarafa geçirmem arabayı.Şimdi işin yoksa bavul yap traş ol üstüne bi de duş al keşke hepsini bi otomat benim yerime halletsedfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kermit hızını alamadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu sefer de pasaportumu kaybettim,işin kötusu herif beklior pasaport numaramı biletimi almak için,off ben de kaybolucam gidicem burda o olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sevgili idiotcugums, simdi yatiyorum. yarin sabah 10da gözler üstümde olsun (all eyez on me yeah)sans falan dilemek gereksiz bebeyim, ben isimi sansa birakmicam. yarin o herifleri öyle bi etkiliycem ki, hayir diyemicekler. alcaklar beni. evet istersem benim olur o staj. sdfj yalan olma ihtimalim olmamali. yok yok yok mahaha siyirdim. RUHLAR YETMEZ BEDENLERI DE ISTIYORUM! HUAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet lan. yarin gittigimde ilk söyle dicem: benim adim nil hakkimda bilmeniz gereken tek sey bu, ha bi de anam beni dogustan DUMMMM CIIHHHHH FISSSSSS star dogurmus. bundan sonra beni almazlarsa onlarin kafasina osursunlar zaten sdfj. had ya yatyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 boğazım goril gibi ağrıyor günlük, tabi boğaz ağrısı yüzünden başım da ağrıyor, yani kafamın bütün sol tarafı ağrıyor diyebiliriz sanırım, hadi öyle diyelim bi de bugünkü finalde salladığım sorular hala kafamı kurcalıyor, ama "en azından bitti lan" diyorum. gerçi daha önce iki defa daha bitmişti, bitemiyor yani işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yavuuuz sümük var mı sümük? meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 günlük ananla tanışmayı 4 gözle bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 selin velin gelsin hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Davranış bilimlerinden geçmem lazım günlük bugün ondan sonrasında da azad edilcem her şeyden pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 günlük bugün çok ballı başladım güne eheh. geç kaldım gene sabah bi paniklenn metrobüs durağına atladım saat 9 a 5 vardı metrobüse bindim sora az ilerde arıza yaptılar (:P) hepsi tabi dizildi ardı sıra. hemen mesaj attım patronuma dedim arıza yaptılar bekliyoruz oda görmüş galiba ki bugün erken gelmişti gene geç kaldığımı görse kesin 5.ci kattan sallardı beni. neyse 9 u 25 geçe geldim ofise. havasızdı oda spreyi sıktım zehirleniyoduk üstüm sanki hala kokuyo lavanta lavanta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 şimdi ders listeme bakınca fark ettim. ben ciddi ciddi bir dönemde bir senelik ders almışım vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 saat 1 deki fizik sınavını bekliyorum. tüm gün boyunca çalışıpta dersten kalmak koyacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 günaydın günlük anneme dün gece azıcık desperado gibi konuştum. böyle 19 bitio, çok büyüdüm, finaller yüzünden gelemicem sizle falan diye. uyanır uyanmaz aradı hemen nasılsın diye ehehu. ailemiz insanları kolay mutsuz olabildiği için ruh halimden şüphe etmiş olsa gerenk. halbusem en mutlu benim her diyarda. ade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 valide sultan'a bu yazıyı gönderiyoruz hemen (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Günlükcan evde olmamam gereken bir günde evdeyim. Dur bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çok sıkıldım buralarda bohemler içerisindeyim be günlük, alıp başımı gidesim var bi çılgınlık yapmak istiyorum sınavlar bitsin evden kaçıcam>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Nakamura said: valide sultan'a bu yazıyı gönderiyoruz hemen (:D sabah düzelttim ben hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Buarada günlük, murat dalkılıç kadar da çılgın olamam haa biliyooo musun o küçükken koltukta uyuya kalmış çok çılgııınn dimııı yaa?::o ben de zaten küçükken karanlıkta bisiklete binmiştim ama murat kadar çılgın olamam asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 murat dalkuluç cok tatlı,beybifeys bi kere sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 irin said: murat dalkuluç cok tatlı,beybifeys bi kere sdfghj ama bu onun çok çılgın olduğu gerçeğini değiştirmiyo>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yaptım bişiler... ödevi rapor yaptım. millet -zati toplasan bi elin barnahlarını geçmiyoruz- cd'de, flash diskte falan verdi.. hoca bi "vaay rapor mu yazdın!" oldu.. neyse dataların orjinali varsa onları da ver dedi.. usb de vardı ama gece çıldırdığım için dosya isimleri GABRUJJ.m, KOLEKİLLİ DARTANYAL TON.xlsx, GUGULUGALALA.txt DANYALTOPATAN.doc falan gibi isimler. o isimlerle vermek olmaz diye "eheh yok yaw.. ben yollarım ama" demek zorunda kaldım.. isimlerini düzeltip yolladım şimdi.. gabrujj ne allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 1 buçuk ay staj yapıcam günlük hem de tekfen tower'da. çok klas. gerekli belgeleri toplamaya başlicam haftaya pazartesi. korkmuyo değilim sjkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar