cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 :) Taktik ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 evlenince evlendiginiz hatunun/adamin annesine de anne demek zorunda kalcaniz. ben nasi derim annem olmayan birine anne bilemiyorum. demesem ayibolur mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Daesu said: sindire sinidire agır agır okuyoruz arkadaşlar. ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden eteklerinde güneş rengi bir yığın yaprak ve bir zaman bakacaksın semaya ağlayarak� sular sarardı� yüzün perde perde solmakta kızıl havaları seyret ki akşam olmakta� eğilmiş arza, kanar, muttasıl kanar güller durur alev gibi dallarda kanlı bülbüller sular mı yandı? neden tunca benziyor mermer? bu bir lisân-ı hafîdir ki rûha dolmakta kızıl havaları seyret ki akşam olmakta� soyle siir yazanda kalmadi artik ya bol noktalama isaretli garip garip siirler var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 vaniLLe said: evlenince evlendiginiz hatunun/adamin annesine de anne demek zorunda kalcaniz. ben nasi derim annem olmayan birine anne bilemiyorum. demesem ayibolur mu acaba. this is batını ahlaksızlıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 vaniLLe said: evlenince evlendiginiz hatunun/adamin annesine de anne demek zorunda kalcaniz. ben nasi derim annem olmayan birine anne bilemiyorum. demesem ayibolur mu acaba.evlenmiyerek bu sorunu çözebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 vaniLLe said: evlenince evlendiginiz hatunun/adamin annesine de anne demek zorunda kalcaniz. ben nasi derim annem olmayan birine anne bilemiyorum. demesem ayibolur mu acaba. ahaha hakketen dusundum de simdi kasinti bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kardeşinizle evlenirseniz problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bi de siz diye mi hitap edicez sen diye mi ya? Siz çok resmi, sen de fazla samimi gibi asdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Vanille. Gerçekten seni seven, sana her baktığında kalbini pır pır attıran bir adam bulursan... Merak etme, onunla evlendiğinde annesine çok rahat anne dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 http://images4.fanpop.com/image/photos/17600000/Prince-Joffrey-game-of-thrones-17630430-1280-720.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 adami seviyosa annesiyle ne alakasi var lan, anne manne demek zorunda deilsin nil, korkma. annem yanimda su an, soyledim kendisine, tamam dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Naz...Çıkarken,ilk tanıştığında,sözlüyken falan o sizler-teyzeler havada uçuşuyor.Ama her ne hikmetse nişan yüzükleri takılınca sizler-teyzeler yerini anneye bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Vanille git ders çalış. neler düşünüyosun ya haha hep boşa konuştum ben :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 aquila said: adami seviyosa annesiyle ne alakasi var lan, anne manne demek zorunda deilsin nil, korkma. annem yanimda su an, soyledim kendisine, tamam dedi. Sen Nil'e evlilik teklifimi yaptın, bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben bi tane buldum zengin kız parası için siz anne hazretleri herşey derim galiba. para var işin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bide kocanızın/karınızın annesi size bir "anne" gibi yaklaşırsa, ona anne demekte bir sakınca yoktur. çünkü ne kaynanalar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 cetintas said: aquila said: adami seviyosa annesiyle ne alakasi var lan, anne manne demek zorunda deilsin nil, korkma. annem yanimda su an, soyledim kendisine, tamam dedi. Sen Nil'e evlilik teklifimi yaptın, bana mı öyle geldi? sana gelisi onemli degil abi, bana gelisi mevzu, ama gelmiyo =|. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 napae said: Bi de siz diye mi hitap edicez sen diye mi ya? Siz çok resmi, sen de fazla samimi gibi asdfgh. siz ne yaaa adashuduahduahsduahudhausd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 escape said: bide kocanızın/karınızın annesi size bir "anne" gibi yaklaşırsa, ona anne demekte bir sakınca yoktur. çünkü ne kaynanalar var... 9 kere evlenip boşandığı için escape bu konularda gerçekten çok büyük tecrübe sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Allah'ı var, benim kaynanam işte o ANNE diye hitap etmekte hiçbir sakınca olmayan kaynanalardan. Eşimle tartıştığımda (özellikle yanında tartışmamaya çalışıyoruz ama ev hali işte) hemen oda değiştirir. Kızının yaptığı hatayı benim yanımda değil ama ben yokken kızına söyler, ikaz eder. Daha başka çook iyiliğini gördüm kaynanamın. Annem kadar olmasa da harbiden ona yakın bir şekilde seviyorum onu. Hepsinden önemlisi canım karıcığımı dünyaya getirdi be o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 anne for win, yatagın altında saklanan altın bilezikleri başka türlü bozduramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dasaaa said: napae said: Bi de siz diye mi hitap edicez sen diye mi ya? Siz çok resmi, sen de fazla samimi gibi asdfgh. siz ne yaaa adashuduahduahsduahudhausd ne var ki bu kadar komik? ne dicen yaşlı başlı adama sen mi dicen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kes lan dicen olcak bitcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 auhauhauhauhsdaushduad yahu evlendikten sonra hâlâ bu kadar soğukluk varsa bi problem var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 soğukluk değil o, saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar