Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 kafa çok güzel geziyorum ama uykusuzluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 şimdi baktığında güntekin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.forumspile.com/Funnay-People_Think.jpg çogzel pic ya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 heheh hani boş ya, yani kimse şey demek istiyo heh anladın hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Tyrannus said: 1 haftadır hergünn günde 3 saat uyuyorum max.kesin ölücem çok net ölücem ben 3 senedir falan böyle uyuyorum. haftada bir 12 saat uyuyorum ama turp gibiyim. sadece belim ağrıyo o da oturma biçiminden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 gracias el capitan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 xunn said: interperez said: ben herşeyi düşünüyorum genelde ya aahah. Fallacy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Noldu kız evet mi dedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ten uyumu yakalayamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ÇÜNKÜ VÜCUDU DUŞTAN ISLAK ISLAK ÇIKMIŞTI SERPİLİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bazen bana da oluyo charlie brown'a geçiyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 serpilin vucudu dustan cikarken kendisi nerdeydi? eger vucudu ayriysa, geriye ne kalir ki, ruhu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Dün akşam 9 buçuk gibi falan uykusuzluktan bayıldım sanırsam. Gece 1-2 arası bi uyandım ama yatar yatmaz tekrar uykuya daldım sdfg. Şimdi çok fazla uyuduğum için hala yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi. Daha çok uyumak istiyorum. Ama 12'de ders var ve 3'te de arkadaşımla buluşucam üüea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Günlük akşam Antalya'ya gidiyorum, çok özlediydim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 canım tv de görünce püskevit çektiydi alacaktım unuttum çizkeyk alacaktım onu da unuttum orada dedim bi elmalı tart tarttırayım bi kilo başka bişiler alırken onu da unuttum. allahtan unutmuşum gerçi. kasaya gittim 40tl dedi GIRH ETTİ! diye bağırıverdim ALIŞVERİŞİM HAYIRLI OLSUN! da dedim. ya alsaydım onları huh? kırk etmeyecekti. ama canım tatlı bişiler çekiyor şimdi. gidip reçel meçel bişi yiyim olmadı çilekli süt falan yaparım. belki 40edicek bişiler bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sesu said: First class diploma notunu ya 2 ya da 3 puanla kaçıracağım için KAFAMA SIÇMAK İSTİYORUM. http://420.thrashbarg.net/911_wtc_cakes_candles_planes_cant_stop_laughing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 asdfseg Hala sıçmak istiyorum ama, 2 puanla kaçırmıştım ayrıca. Bari 3 olsaydı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 elitlik kaygılarımdan dolayı bu tarz şeylerle ilgilenemiyorum sorry. notmuş falan bi köşeye atmalı insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 YEŞİL ERİK ÇIKMAAAĞŞ!! Sevinç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 çoktan yedik bitti bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Ben daha yeni döndüm abi Türkiye'ye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 olm günnük naber lan? meşgulüm baya bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Annem bütün bebeklik, çocukluk kıyafetlerimi zamanında dağıtmış oraya buraya. Kızardım ben de hep. Bugün çekmece karıştırırken bebeklik tulumumu buldum bi tane. Yumuş yumuş küçücük ya oyş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Günlük, aga UO oynamaya başladım tekrardan. Napçaz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar