Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 dünyayı fethetmeme 3 sene galdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 kusura bakma ama benim 2 senem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 off bi baslayamadim su sunumnu hazirlamaya... badgerin maden toplayisini izlemek daha cekici geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 i'm a rock 'n' rollin' loser till the end oh rock 'n' roll's the only way to tell my story i'm a rock 'n' rollin' loser till the end. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 lanet olasi bilgisayar ödevini bitirdim.. huzurla uyuyabilirim simdi offf işkenceydi valla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 sunum gg :( yetistiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 uykum var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 wastyrx said: Cuma günkü işi bugün ve acil diye hatırlayıp sabahın köründe tapu belediye koşturmak falan.. Ameleyim ya bildiğin.. Şu yazdığını okuyunca lisedeyken tatil olduğunu unutup sabah 6.40'ta servis beklemek için aşağıya indiğim günleri hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 küheylan said: Çılgın İstanbul projesi varmış ya la, iki deniz geçcekmiş İstanbul'dan. İstanbul'a ikinci denizi getirceklerine birini Ankara'ya götürseler ya. ahahahah asıl proje bu olmalı cidden. denizsiz şehlrlere çok üzülüyorum şahsen.yazıklılar=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bence melih basgani istanbula getirelim http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/140/e/b/trollface_2_by_trollfaceplz.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 viktor ÇIŞARI! şakası bile dayak sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 anaaa ilk defa mutlu değilim olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Abi tükendim resmen ya nasıl bir yorgunluk bu.. Daha günün bitmesine 12984671645124 saat var imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 5 sene önce böle bişey yazmışım şimdi okudum ifade etme özürlü bişeymiş Mon, 30 Oct 2006 11:52 AM (4 years 6 months ago) 3 şeritli bir caddedir. efendim bu caddenin en sağ şeridi araba otoparkı olarak kullanılmaktadır. park etmek yasak olmasına rağmen bir tane araba çekicisi bile duruma müdahale etmemektedir. şimdi buraya kadar herşey normal gözükmektedir. ama bu normal! durum 3 kmlik yolun 20 dakikada aşılamamasına yol açmaktadır. topkapı istikametinden gelen araçların 3 şeritte giderken yolun 2 şeride daralmasıyla oluşturduğu yoğunluk trafik çilesini doğurur. mis gibi tranvay varken zahmete girip otobüsle o yolu geçmek ise aylık akbile geçiş ile alakalı olup, bu düzeltilmesi mümkün trafik sorununu göz ardı ettirmemelidir. kısacası şerit daralmaları bazen yapısal bazen de böyle sürücü kaynaklı olabiliyor bence istanbuldaki yolun kaldıramadığı yoğunlukta akışa bağlı olarak trafik sorununun en önemli kısmını oluşturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Günlük uzun zamandır yalnız kalmıyormuşum onu farkettim. Ne yesem acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ooof o kizi ne yolarim, ne yolarim... ama yolmam. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yolma tabi yazik kiza bu arada cok sikildim ben, yapilcaklar listesi oyle bir kabardi ki hicbirini yapmak istemiyorum artik. exponensial artisina devam ediyor bide yapilcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yok canim literally degil. isim olmaz zaten. itici seyler baya. aman sinemaya gitcez, disari cikcaz ama canim istemiyo. cok datsiz. beklemek daha da datsiz. bugün bi haller var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Bu saatte uyumaya karar virdim. İyi geceler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 napae said: Bu saatte uyumaya karar virdim. İyi geceler bana. çok erken ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Harbiden erken.Aylardır 4'ten önce yatağa gidemiyorum,gidersem de uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Bi insanın hiç mi şansı olmaz birisi için off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 vivaldi summmer'in presto bolumunu calmaya calisiyorum sanirim parmaklarim koptu :/ yalniz bu sarki calinmaz lan, insan isi degil sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Bir insanın hiç birisi için mi şansı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 senko said: vivaldi summmer'in presto bolumunu calmaya calisiyorum sanirim parmaklarim koptu :/ yalniz bu sarki calinmaz lan, insan isi degil sanki? alexi çalıyo baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar