xunn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Tema çok başarılı sevgili monçiçi. Lakin her napae postu sadece özel mesaj olarak alıntılanır, bunu herkes bilir. "Selam, geçen aynısı bana da oldu ben de uyuyamadım. Nasılsın? =)) ;);)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bazen ben de penisim cok buyuk oldugu icin uyuyamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 cumadan beri evden disari cikmamisim lanet olsun hic biside yapmadim bildigin ayi gibi uyudum lan :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 aquila said: bazen ben de penisim cok buyuk oldugu icin uyuyamiyorum. di mi yorgan durmuyo üzerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bella said: 6 saattir hukuk çalışıyorum. hayatımda neye 6 saat çalıştım ki ben? amaaaaa! bu manyak herif yine ıncık cıncık sorarsa cidden intihar edicem yarın. Parmaklarınla paralel kes cansıncım bileklerini, eğer tutturursan damarı direk gg ^_^ Dün çok yorulmuşum bi yattım 5te kalktım oh mis baya bi uyudum yani sonra kalktım bikaç izlemediğim bölüm vardı onları izledim. Bankamatiğe gidip para yolladım abime ekmek gazete derken ayakları uzattım ofise gitmemenin mutluluğunu yaşıyorum bugünde. Gidiyim kahvaltı hazırlayım bide bizimkilere hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mr_Hand said: aquila said: bazen ben de penisim cok buyuk oldugu icin uyuyamiyorum. di mi yorgan durmuyo üzerinde :D sen ne diyosun, altimda yatak durmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 aman tanrım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 poponda mı büyük akila? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ayol benim herseyim buyuk ah hah hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bugün çok eşcinselsiniz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Büyük gün geldiiiiiiiğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 SeaGle said: Benim çevirim değil ki filmden alıntı yahu birebir. İngiliz olmayan bi elemanın konuşmasından alıntı, o yüzden hatalar. Inside Job hatta film. lanet olsun hintliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 oh süper geçti sınav artık mutlu, rahat ve stressiz hayatıma geri dönebilirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 napae said: Büyük gün geldiiiiiiiğ. NE OLUCAK BUGÜN? *hype* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Yerim, anlatırım bilahare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bak unutma kesin anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 çilek yedim nan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mukavemet Dinamik Mühnedislik Malzemeleri Termodinamik II Mühendislik Matematiği Sayısal Analiz İKİEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 günlük, domates çorbası içtim üzerine tavuk külbastı yedim üzerine vafıl yedim şimdi türk khavesi içicem patlamak üzereyim sığır gibi oldum maşallah de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Gece yatmadan bez bağla altına, sabaha zor yetiştirirsin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 sonra gazetelerde "tam 10 kilo sıçtı!" ameliyat sonucu tabii alıcaklar onu içeriden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 İçim yanıyor günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 http://www.amazon.de/Battlestar-Galactica-Poster-Evolution-Cylon/dp/B00305V3C6/ref=pd_sim_sbs_toy_1 23€ verilir mi buna, verilir bence... yine ders calismak yerine sacma sapan seylere takiliyorum offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar