roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 arap gızı camdan bakıyor olmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dasaaa said: Game of Thrones bak bunu beğenicez 2011de pek bi iyi olmuş. beğendik. ama zaten herkes beğenicek bunu 2011'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mr_Hand said: lan şu ne salakça bi hareketti ya her aklıma geldiğinde küfrediyorum salak kadına. tamam anladık, mutlusun da bu ne be denyo? madem gittiğin yola bakmadan gidiyosun, gidonu tut bari?! he bi de cani armut cekti die armutluk yapti resmen armut almaya giderken armut ! (4 kere armut dedim) güzelim film böle bitmemeliydi, o konuda ben de cok kirginim senaristlere. spoiler verdik de... izleyeydiniz, nabalim ;) o diil de, cocuklara yemek yedirmek... uf. resmen CHALLENGE ACCEPTED! die girmeni gerektiriyo olaya. ve +rep'imi de aldim. yemek yedirdim, basardim! haftalardir ugrasan ev kadrosu, ''zaten bi tek nil yedirebilirdi, yedirseydi!'' dedi. ama tabi..... tabi... ''bundan sonra sen yedir hep :))))))'' oldu o. le fu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 o konuda ben de cok kirginim mege, ama neticede adam da nic cage yani olsem daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 evet o adama o rol yakismamisti resmen. cok armut tipli bi herif nico. öle mazlum, esnaf tipli melek mi olur lan. hayir tamam hepsini gectim de KEL olmamali bi melek! -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Evin önünde ambulansı görünce ödüm bokuma karıştı günlük. Bu aralar nasıl bi psikoloji içindeysem artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Hadi bakalım, yine vetolar havada uçuşuyor. Pislikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Günlük mısır patlatayım yiyeyim dedim. İçine tuz yerine karabiber ekerken gördüm kendimi. Önce sen tat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Günlük, sementasyon dediğin karbürleme + su verme Rekristalizasyon tavlaması da plastik deformasyon kabiliyetini artırır. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sali gunune de koim gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 günlük minecraftta günler su gibi geçiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Günlükcüm, Hazıra dağ dayanmaz. öyle haber vereyim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Fizik kitabımı çorladılar günlük. Çok kırıcı değil mi? Çalışıyordum ben ondan yeeaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 İçimden bir parça daha öldü günlük. Okby ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 çok az pozitif ama çok fazla negatif gün var sende günlük.. okudukça halime şükrediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 lifo muhabbettinin depolamada da olması o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 az önce yannışlıkla köhne bi foruma girdim. interneti kapattırasım geldi yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 abi 3 senedir aynı dersin vizesine rapor alıyorum yine aldım ya of :( resmen lanet, tarih tekerrür meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 dasaaa said: lifo muhabbettinin depolamada da olması o_o lifo iyidir ya. lojistik ve muhasebe sınavlarında iyi puan kazandırdı bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 dasaaa said: lifo muhabbettinin depolamada da olması o_o oha lan işletmecilerin en sevdiğidir o muhasebecilikte kanunen vergi gaçırmanın güzel bir uygulamasıdır lifo fifo mühendisliktn önce muhasebecilerin kullanımndaydı şapşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sabah 6 ya kadar ödev yazmam (daha doğrusu c/p yapmam) bok gibi olması, 4 sat uykuyla okula doğru kahvaltı etmeden yola koyulmam, zincirli kuyuda bir telefon gelmedsi ve telefındaki sesin "hoca bu hafta ders yapacağımzı unutmuş ders yok" demesi.. poker face "iyi abi haftayayaparız madem" AWWWWWWW YEAAAAAAHHHH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mukavemet Dinamik Mühnedislik Malzemeleri Termodinamik II Mühendislik Matematiği Sayısal Analiz 50/100 1/2 0.5 ne dersen de Bitiyo lan kikikiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 çok halsizim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 lan günlük.. everything goes better than expected lan.. bi sayısal fln oynayayım elki o da tutar tıtıtıtıtıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 full malzemeli subway bmt 30cm günlük oh yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar