dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 tedirgin, korku içinde ama diğer taraftan da az bi meraklı ama yine de yusuflarda... orda bi yusuf var uzakta o korku bizim korkumuzdur merak etsek de, o ne lan desek de o yürek çarpıntısı bizim yusufumuzdur laylaylaylay laaaaay laylaylaylay laaaaay laylaylaylay laaaaaaaaaaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Bella said: Staj için iyi bir firmaya başvurdum. alınırsam sevineceğim baya. hadi bakalım. Bir de Sussex'den hala haber yok. Ne olur sen de beni sevsen...,, ŞUAN DÜNYADAKİ EN MUTLU İNSAN BENİM !!!11 BİR ÇIĞLIK ATTIM EVDE HERKES YERINDEN FIRLADI. ALLAHIM YAREPPİM ÇOK MUTLUYUM. MUTLULUKTAN ÖLCEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 az önce ya süre kaybettim ama hayatımı kurtardım ya da süre kaybettim ve hayatımı kaydırdım. tam olarak emin değilim inanın. yarın belli olacak. yarın göreceğim... ama inşallah, umarım, süre kaybetmeme rağmen hayatımı kaydırmamışımdır. inşallah... çok gerginim yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Abi arabam bozuldu. Yağmurun altında baya bi acı çektim falan. Bez parçasıyla bağladım sızıntı yapan boruyu motor soğuyuncada adam gibi bi yere çektim 2 kere su dilendim dükkanlardan falan. Ne yapıcaz günlük benim şansımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Bella said: Bella said: Staj için iyi bir firmaya başvurdum. alınırsam sevineceğim baya. hadi bakalım. Bir de Sussex'den hala haber yok. Ne olur sen de beni sevsen...,, ŞUAN DÜNYADAKİ EN MUTLU İNSAN BENİM !!!11 BİR ÇIĞLIK ATTIM EVDE HERKES YERINDEN FIRLADI. ALLAHIM YAREPPİM ÇOK MUTLUYUM. MUTLULUKTAN ÖLCEM. tebiriks ^_^ bende iki paperinda deadline'i 15i zannederken 18i oldugunu ogrendim simdi, bende mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bende mutluyum bugün. son vize haftamı bitirmek üzereyim. 5 ders var 4 ü geçti ve kalan vize de en keki. şafak 59 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bi ben mi mutlu degilim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Üzülme tek değilsin. Ben de çok mutsuzum hem de çok çok çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 tek olmadigima sevindim, mutsuzluktan ciktim. artik tek mutsuz sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Birinin mutsuzluğumdan mutluluk çıkarmasına daha çok üzüldüm. Öleyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 o degilde ben yarin yine araba kullanmak zorundayim, dortluleri yakip 5km ile gitmezsem serefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Güzelmiş burası... Peki ben de yazayım... Kavga, evden çıkış, başka bir eve giriş, sakin geçen gün, tekrar kavga, başka bir evden çıkış, eve geliş, sakin geçerken akşam tekrar kavga, sakin geçse ne olur artık gece... Sigarayı da bıraktım a...k....Olsaydı şimdi ne tellendirirdim heee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 gunlukcum hersey de kotu degil ya bugun aksamustu prim sozlesmem geldi keyfim yerine geldi bi 1 saat kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 daha masaya oturur oturmaz elin afrikalısının yaptığı geyiğe bak abi -merhabaa -selam, fransız mısın -yok, I'm from turkey. -eheheheh hindi seversin o zaman sen -do you think it's funny?.. şu lafı dedikten sonra masadaki herkes bişi demeden önce "ya yanlışsa pardon ama" ve "yanlış anlama ama" diyerek konuşmaya başladı. öyle ki ingiliz olanı atatürkten falan bahsetti. cCc. yeter ulan. hayır masada hindu herif var, eheheh hindisiniz olm siz geyiği yapıyo muyum. benim gibi flex bi insanı ne hale getirdiniz sdfklsd. zaten afrikalı lavuk tam bir prenses süreyya olan almanın sevgilisi çıktı. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 o ne lan masa fikradan cikmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ben de mutlu değilim pek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Günlük ön yazı falan filan böyle prosedürleri sevmiyorum staj başvurusunda bile gerekiyor bilader ne yazayım şimdi ben şu şu aralıkta 30 günlük zorunlu stajım var, alırsanız ekime almazsanız kasıma kadar yaparım ben bu stajı deyip problem office? mi çekicem, nedir sdafasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 masada bi laz eksikti abi ne sen sor ne ben söylim. seagle işte bu bölüm çocukluk hayalimdi ufaklıktan beri arçelikte çalışmak isterdim küçükken çamaşır maknası karşısına oturur mal gibi izlerdim hatta babamla bizim torusu tamir etmişliğim var aflan yaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Abi prosedürlerden nefret ediyorum of ya. OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 10 ders alıyorum 3 tanesının sonucu açıklandı ve 3'ünün de sonucu gayet iyi.Şöyle bi sorun var ki yarın sınava giriceğim dersin de kolay olması ayrıca açıklanmayan ingilizce sınavı dışındaki derslerimin hepsi çok berbat geçti. Kısacası 10 dersten 5 başarılı 5 başarısız gibi bir sonuç çıkıcak ve bu duruma acaip kafayı takıyorum, takmıyomuş gibi gözüksem de. Bunun dışında yaşadığım bi takım ailevi,sağlık gibi bir çok manevi sorun da böyle olmasında payı büyük.Aklım hep başka yerlerde hep başka şeyler düşünüyorum, okuduğumu anlamıyorum tekrar okuyorum anlıyorum gibi geliyor bu sefer sınavda aklıma taktıklarım geliyor ve yine unutuyorum. Bu dönemi sanırım gözden çıkarmam gerekiyor gerçekten ve kalan derslerime üzülmeden seneye biraz yorulsam da kendime çeki düzen vererek herşeyi yoluna koymam gerekiyor. içimi döktüm.. saygılar sevgiler hürmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Liverpool çok güzel. Gerçi Ormskirk'teyim daha bir köy ortamı. Sabahki kahvaltıyı heyecanla bekliyorum. Ayrıca master tezimi yayınlamak için iki kişiden offer aldım sohbet arasında. Lisansımı yaptığım üniversitenin repütasyonunun da akademisyenler arasında çok iyi olması çok sevindirdi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Yurtdışına insan gönderiyoruz onlar da gidip avrupa köylüsü oluyor günlük nil de öyleydi bak bi tane daha avrupa köylümüz oldu sdasdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 peçeteden kendi imkanlarıyla doğmuş lafını bugün duydum ve çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 SeaGle said: Yurtdışına insan gönderiyoruz onlar da gidip avrupa köylüsü oluyor günlük nil de öyleydi bak bi tane daha avrupa köylümüz oldu sdasdasfa Hayır lan konferansa geldim ben sadece sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yeni kabusumun adı va pensiero.sevmiyorum seni italish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar