DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 utopia said: bana eli hafif, yirmilik diş çekebilecek, bir de benim nazımı ve kan fobimi çekebilecek diş doktoru lazım.izmirde olsan tam tanıma uyan perfecto bir insan vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 homurdanıp homurdanıp "yok bişi. bişi demedim" diyen erkekler. erkek değilsiniz abi.. ciddiyim, cesaretin en ufak kırıntısı dahi yok. götünüz yemiyor adam gibi bişi demeye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 günlük pandaren figurine geldi 6 günde, pakedi açması 10 dk , pakedin içindeki pakedi açması da bi 15 dk sürdü sanırsam kurşun geçirmez paketleme yapmışlar, ama olsun, kocaman bişi zaten süper detaylı bir ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 şu anda 4 ders alıyorum, bunların belirli ikisinden sadece birinden bile kalırsam mezun olamıyorum, diğer ikisinden kalsam da etkilemiyo mezun olabiliyorum. ve ben bu kalmamam gereken dersten sanırım üniversite hayatımda ilk defa bi dersten kalarak kalacağım. ve okulu uzatacağım tek ders yüzünden. uzadığı için de master conditionumu satisfy edemicem, diğer tüm offerları reddettiğim için 1 yıl beklemek zorunda kalıcam, 1 yıl sonra da sen ne yaptın 1 yıl diyecekler başvurunca, ya da türkiyede mastera başvurucam. süper bi psikolojim var şu anda. inanılmaz yani. bravo. 4 yılın içine böyle sıçılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Yorgunluktan düşene kadar dövmek istiyorum günlük. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mr_Hand said: günlük. baklava yok, börek yok, poğaça yok, şehriyeli pirinç pilavı yok, bulgur yok, ekmek yok, bisküvi yok, çikolataların %90'ı yok, bira yok, vodka yok, viski yok, hamburger yok, sandviç yok, dürüm yok, pide yok, makarna yok... diye gidiyo lan liste. bunların hepsi buğday - arpa - yulaf kaynaklı gıdalar. cuma günü tahlil olacam, iş resmiyete kavuşacak, ama zaten belli; bende çölyak var. makarna, sandviç vs. gibi basit şeyler için çözüm var da bira, baklava falan direkt yalan oldu. =/ GÜNNÜK bu yukarda yazan var ya... mehehehe reflü varmış sadece. babamda celiac olması bende olma ihtimalini baya yüksek kılıyodu ama yine de celiac değilmişim eheh :D gelsin pastalar, mantılar, biralar, tiramisular vs.ler sdfdfgsfg ha bi de gıda intoleransı olabilir dedi, yine test yapacak höf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 uzun süre sonra evde yalnızım ve işim gücüm yok. yatağa yattım bilgisayarı aldım kucağıma, tv bile açtım ntvspor keyifler yerinde. tek sıkıntı yemek yok onu da yemeksepeti halleder herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Sürekli kendimle çelişmekten bıktım la bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 almanca! meeeeeeeeeeeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 naaptin cem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 CEM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 vanille? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 barbucnms? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 vaniLLe said: naaptin cem? koydum cocugu.kopyada çektim.bu dersten geçerim. çocuğunun düğününde bedeve halay başıyam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 helaaaal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 lan üniversitede kopya bir ben çekemiyorum sanırım. ya sorular yazdığım kopyalardan çıkmıyor. ya bakamiyorum. başkasının kağıdını zaten göremiyorum. :( yarın da artificial intelligence sınavım var. bişi bilmiyorum gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 barbu kopya çekerim bahanesiyle kağıda yazarak çalışlan. öyle bi durum oldu ki bazı yerlerde yazdıklarım aklımda kalmış ne kağıdı lan falan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ya işte benim derslerde pek formul filan olmadığı için kopya bi boka yaramiyor. konuyu anlican ki sınavda kendi yorumunu katıp bi çözüm üretesin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 vaniLLe said: helaaaal! ahah bu arada nil hocada benim yanımda sanırım.sınavdan sonra nasıldı diye sordu yolda görünce yaptım bişiler dedim iyi geçmiştir iyi dedi.sanırım ekistira puan bile gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 oom bütün sinif böle önümde yanindakinin kucagina cikcak derecede kopya cekerdi, ben kafami azcik yana cevirince ben yakalanirdim ya. ama artik kopya verseee nil yeaa dedirttircek seviyeye geldim. kimseye vermem kopya falan, calisin enikler, isiniz ne! @cem: heralde, arkanda ben varim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 şu çalışın banane sözünü arkadaşlarına kullanıyosan küfür yiyo olabilirsin söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 hayir, onlara kullanmiyorum =P politik davraniyorum. ben de bilmiyom yeaa hic calismadim diyip sinavda A falan aliyorum! in yo face etkisi birakiyo. iclerinden küfrediyolardir tabi bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ahahaah helal lan bunu bende yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 vaniLLe said: hayir, onlara kullanmiyorum =P politik davraniyorum. ben de bilmiyom yeaa hic calismadim diyip sinavda A falan aliyorum! in yo face etkisi birakiyo. iclerinden küfrediyolardir tabi bilemicem. ahanda ben abi hic calisamadim kesin kalicam, off napcaz diyip en yuksek puandan 30puan fazla almak priceless!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ben de çalışmıyorum. onlara da doğru söylüyorum çalışmadım çok diye. sonra sınavdan 77 alıyorumB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar