wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ben olmaz diyince ihtimallerin değişmiyor ama öyle bişi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 değişir;)....shrödinger'in kedisine bağlaybilirim burdan ama ona da pek inanmıyourm....neyse ben gene de çalışyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 okula geldiğim ilk gün ıslak köpeğe döndüm çok üzülüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 çok kilo aldım, öğle yemeğine inmemeliiyim. Memelerim çıktı gümlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 sandalyeye oturduğum gibi bi anda nasıl bir yorgunluk çöktü anlamadım ya. kılımı kıpırdatamıyorum, derse gitmem lazım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 hulen bi fatura yatırmak dert oldu.x bankasının atmsinden yatırıyordum önce şimdi kalkmış, yatıramıyorum.ptt ye gittim, yarım saat sıra bekledim tam sıra gelicekken tedaş gitti elektrik alamıyoruz dediler.poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 dislerim yine acayip kasinmaya basladi. acilen yumusak plastik bisiler bulmam lazim. bugun kipadaydim keske alsaydim su dis kasima zimbirtilarindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 lipstick ve ruj sapıklığımın ciddi boyutlarda olması yetmezmiş gibi bir de saç ürünleri sapıklığım başladı günlük.. çok trajik o yüzden iki noktaya kadar düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 advance techniques dene bak fiyat/performansta baya iyi urunler, ozellikle sac kremi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bella sen anlarsın saç düzleştirici şampuan, krem falan var mı bildiğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 defrize mi istion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 benım saçlarım kızıl olduğu için ben ona göre ürün kullanıyorum muhtemelen senin ki kızıl değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yok abi öyle kökten girişme değil. banyo yap çık 2 3 gün düz tutsun sonra bir daha banyo yap yine aynısı şeklinde. veya yap banyoyu sonra kremini sür vsvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 oyle bi krem bilmiyorum ben valla, varsa ve saca zarari minimum bisiyse kullanirim bende. saci olumune kimyasala bogmakta iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bi de düzleştirici ürün demişsin. hiç o tarz şeyler kullanmadım, saç düzleştirme makinesi al ya da brezilya fönü yaptır kökten çözüm sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 var öle düzlestirici-yatistirici kremler, sampuanlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 marka urun adi fln biliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yarın sınavım var ve çalışasım yok yine yeniden. bir kez daha İMDAT! I feel I know you I don't know how I don't know why ... ... I want you to Be free of all the pain You hold inside You cannot hide I know you tried ... ... Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside You cannot hide I know you tried To feel... To feel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 senko said: marka urun adi fln biliyormusun? bilmiyorum da, bak reyonlara =P güzel bi markaninkini al, hepsi ayni etkiyi birakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Günlük üzerimde bir şanssızlık var zaten, inşallah hayırlısı olur. Şans hakkında iyi kötü yorum yapmayı sevmem. Başımdan gitmez diye düşünürüm. Sınava da gelince, orta şeker. Çok iyi de değil, çok kötü de değil. Orta işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 tony&guy diye bi markanın varmış böyle bi şeyi. iş çıkışı bi bakıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bu olur mu ki acep http://www.hepsiburada.com/Liste/toniguy-straight-protect-conditioner-250ml-duzlestirici-ve-besleyici-sac-kremi/ProductDetails.aspx?productId=sgton70649&categoryId=26012285 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 cok politigim ama naif degilim (tamam biraz) hayir, kimse beynimi yikayamaz tititi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bunları yazarken kendisinin başörtüsünü kafasına taktığını belirtmem gerek.. kak gız git kahve yap bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 SOLKÜP Git Osis al. Kokusu da muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar