dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 internet de onun bunun çocuğu olmuş ya senko pahallı kitaplar, dökümanlar gelince fıssss.. vallahi riaa, mpaa dan daha sağlam çalışıyor bu pahallı kitapları yayınlayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bu vize döneminde ilk defa 2 saat aralıksız ders çalıştım. şimdi tekrar gidicem günlük. iyi bak kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 basim agriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 2saatlik bi maratona da ben çıkayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 tam bir islam fuck yeah adami oldum saclar gidince, 2 aylik sakalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hay cover letterını da, resumunu da, referansını da, testini de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 saat 4 oldu, 1 saat daha çalışıp yatsam saat 5de. sonra 8'de uyansam, 9daki sınava gidip, 10 da tekrar eve dönüp 12:30'a kadar uyusam, 14:00'daki sınava giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 tam 50 adet iş teklifi yollamışım, ikisi yüzyüze görüşmeliyiz diye döndü, biri 4-5 gün içinde birini bulmam lazım bu pozisyon için 1 ay bekleyemem dedi. GERİ KALANINIZ NİYE CEVAP ATMIYOSUNUZ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 vasıfsızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ANANZA ne alakası var olm. başvurduğum işler levelımın çok altında olmasa da, öyle çoook über pozisyonlar değil yani. türküz diye mi ağırdan alıyolar acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 cv'ye ismini DoruK diye yazdıysan bende bi düşünürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ufak sayılırdık biz bu hesapları aldığımızda, 2011 üyesi değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 günnük çok pis koştum. öyle böyle değil ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 almanca sinavi gircek bi tarafima :/ o kadar da calistim halbuki ich hasse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 öf websitesi yapan insanların geri zekalı olduğunu düşünmeye başladım. insanların %90ınının iskele tarifilerine bakmak için girdiği bir sitede ilk sayfada neden bu bilgiden başka her şey var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 güzel bir hafta sonum olması dileğiyle günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Ardeth said: öf websitesi yapan insanların geri zekalı olduğunu düşünmeye başladım. insanların %90ınının iskele tarifilerine bakmak için girdiği bir sitede ilk sayfada neden bu bilgiden başka her şey var? velkam tu dı türkiş internetz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 3 gündür 1 faturayı bulamadılar imdat ya. Ne biçim şirketsiniz siz yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 günnük ofisteyim. kimse yok. müziğimi açtım keyifli keyifli çalışıyorum. pilav üstü dönerimi de söyledim ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 günlük duş çok süper bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 resmen saunada ders çalışan insan gördüm ya. artık vicdan azabından ölebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 oh be bitti vize dönemi. vize döneminde 300e yakın mesaj yollamışım, paticiğe final dönemine kadar görüşmek üzere pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Geri dönmek istiyorum!! Snowbombing çok çok çok iyiydi abi. Yorgunluktan ölüyorum gerçi her gün 3 saat falan uyudum nerdeyse, bir de Nero'yla Chase and Status'ı hoparlörlerin önünde dinledim sağ kulağım hala duymuyor asdaf. Ama en iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 evimde göt büyüterek geçirdiğim harika bir 9 günden sonra yurda dönücek olmak çok koyuyor ya yani istanbul iyi güzel ama şu yurt işine girmekle çok salaklık ettim, sen lavabo sesine uyanan adamsın ne işin var beş gudikle aynı odada neyse iki ay kaldı sonra http://www.youtube.com/watch?v=9Jh3Z9RSUK8&feature=BF&list=PLF2AA27A2C283E10F&index=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dişim kırıldı o-O şimdi başlıyorum geyiklerinden vazgeçmem lazım yalnız. çünkü başlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar