Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
internet de onun bunun çocuğu olmuş ya senko
pahallı kitaplar, dökümanlar gelince fıssss..

vallahi riaa, mpaa dan daha sağlam çalışıyor bu pahallı kitapları yayınlayanlar
Mesaj tarihi:
tam 50 adet iş teklifi yollamışım, ikisi yüzyüze görüşmeliyiz diye döndü, biri 4-5 gün içinde birini bulmam lazım bu pozisyon için 1 ay bekleyemem dedi. GERİ KALANINIZ NİYE CEVAP ATMIYOSUNUZ??
Mesaj tarihi:
ANANZA

ne alakası var olm. başvurduğum işler levelımın çok altında olmasa da, öyle çoook über pozisyonlar değil yani. türküz diye mi ağırdan alıyolar acep
Mesaj tarihi:
öf websitesi yapan insanların geri zekalı olduğunu düşünmeye başladım. insanların %90ınının iskele tarifilerine bakmak için girdiği bir sitede ilk sayfada neden bu bilgiden başka her şey var?
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

öf websitesi yapan insanların geri zekalı olduğunu düşünmeye başladım. insanların %90ınının iskele tarifilerine bakmak için girdiği bir sitede ilk sayfada neden bu bilgiden başka her şey var?

velkam tu dı türkiş internetz.
Mesaj tarihi:
Geri dönmek istiyorum!! Snowbombing çok çok çok iyiydi abi. Yorgunluktan ölüyorum gerçi her gün 3 saat falan uyudum nerdeyse, bir de Nero'yla Chase and Status'ı hoparlörlerin önünde dinledim sağ kulağım hala duymuyor asdaf. Ama en iyiydi ya.
Mesaj tarihi:
evimde göt büyüterek geçirdiğim harika bir 9 günden sonra yurda dönücek olmak çok koyuyor ya

yani istanbul iyi güzel ama şu yurt işine girmekle çok salaklık ettim, sen lavabo sesine uyanan adamsın ne işin var beş gudikle aynı odada

neyse iki ay kaldı sonra

http://www.youtube.com/watch?v=9Jh3Z9RSUK8&feature=BF&list=PLF2AA27A2C283E10F&index=3
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...