sesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Problem solved then. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 dasaaa said: yalnız var ya tek ihtiyacım olan geniş, koccamaaaaan bi kapısı olan bir çalışma odası.. tel falan da çekmeyecek, kimse de içeri giremeyecek. aynen benim evim telefon cekmiyor televizyon yok vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 dasaaa said: yalnız var ya tek ihtiyacım olan geniş, koccamaaaaan bi kapısı olan bir çalışma odası.. tel falan da çekmeyecek, kimse de içeri giremeyecek. Sanırım bu bana da lazım. Gerçekten hiç çizemiyorum dar alanlarda, üstüne hem çizerim hem arada pc'ye bakarım dünyanın en büyük yalanı. yanımda anti-electronics field kapasitörü falan taşımazsam bir halt olmaz benden 2 senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 başarı oradan geliyor abi.. ben tam konsantre oluyorum ki bu gerçekten zor bişi.. kapı çalar, telefon çalar, odaya biri girer.. sonra ben bi 4-5dakika ne yapıyordum.. lamda neydi ki şimdi.. hmm.. o kağıdı nereye koydum diye düşünürüm ve iş yarım kalır.. T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ayni durum fazlasiyla bende de var, ama gel gor ki yazilim muh okuyorum. kod yazarken browser alt+tab uzakliginda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 al bunu da okudum çalışmak yerine.. 12 Ways Consoles Are Hurting PC Gaming http://uk.gizmodo.com/5788084/12-ways-consoles-are-hurting-pc-gaming ama adam haklı hele The Future Isn't Now,There Is No Mod ve Dumbed-Down Sequels çok haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 "Can you change your whole life in a day?" Bu 25th Hours ne denli bir film günlük? -Her fırsatta tekrar tekrar izlenesi. Evet günlük, aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Abimi, benim ufaklığı yolladım da beele olmadı len günlük. Bunun ensesine vurup ekmeğini alırlar gibi geliyor bööle bi garip oluyor insan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Delicatessen said: "Can you change your whole life in a day?" Bu 25th Hours ne denli bir film günlük? -Her fırsatta tekrar tekrar izlenesi. Evet günlük, aynen. her izlediğimde babamı arayasım geliyor yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Arayacak durumun varken aramanı öneririm ben de. Hele o monologlardan sonra... Vala iyi film yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 son monolog (tu) It all came so close to never happening. This life came so close to never happening. hele bi de paso böyle ya hepsi olacak ya da hepsi batıcak durumlarında kalıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Filme hayran kalmamın sebeplerinden biri de bu zaten. :) Ya hep ya hiç olmalı. Aralarda sürünmektense ya dibi olsun ya zirvesi. Sırf bu bakış açısı için bile takdire şayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 şunların içinde bi' saat oturduktan sonra örgüde karar kıldım.eldivenin biri bitti.hayatımın en boş beleş cumartesi gecesini de belgelemiş oldum üstelik hala çok sıkılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 dasaaa said: Delicatessen said: "Can you change your whole life in a day?" Bu 25th Hours ne denli bir film günlük? -Her fırsatta tekrar tekrar izlenesi. Evet günlük, aynen. her izlediğimde babamı arayasım geliyor yalnız.. Her izlediğimde babamı neredeyse bulup vurasım geliyor. Baba o kadar baba ki ahahaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ölüyorum bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Günlük yerine 911 ara madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bu son fasıldır ey ömrüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bu ne lan baba meseleleri çıkmış meydana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tüm her tarafı kitaplar altında bıraktım.. yatağın üstü de dahil tabii yerlerini karıştırmaym diye gidip koltukta uyunayı düşünüyorum tamam aslında tembellikten.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 fede said: bu ne lan baba meseleleri çıkmış meydana gatfadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 fede said: bu ne lan baba meseleleri çıkmış meydana Sen az önce daddy issues kalbını türkçeye mi çevirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 düşündüm baya ya. bi de işşus yazamıyorum ben sıçmıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 baba meselesi niye cevirilen bisey olsun, babayla olan mesele lan iste. daddy issues kadinsal bi mesele zaten. salak fede, takdir gorunce hemen atlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Fedenin seçeceği kelime öbegi değil. Sen zaten amerikalarda bozulmuş bi arkadaş oldugun için sende normal bir olay. ama baba meselesi yerine mevzusu diyoruz biz ÖZ türkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ne takdiri lan. taşak geçiyo adam bence. ayrıca biz babadan böyle gördük. benim meselemdir o. mevzu çok yavşak bi kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar