vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 lafin gelisi söyledim de sen de be aa. söyledigin seyin arkasinda dur ve sirf ikna etmek icin baska argümanlara basvurma, tek biseyi savun. yoksa daha cok karisir =p kilibik gibi olmayin su kizlar karsisinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Kız arkadaşın evinde nete girilmemeli.. Günlük, diete ve spora başladım, canım herşeyi çekiyo nasıl dayanıcam bilmiyorum :( Sık sık yemek yiyorum ama hiç bi öğün doymuyorum off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 cat die sert bi diyete baslarsan yoyo-effect olur o. geri alirsin bütün kilolari aka daha cok almaya baslarsin. o yüzden yavas yavas kes yediklerini. karnini da su ile, sebze&meyve ile veya kepek krakerlerle falan tok tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 haftanın 3 günü en az orda kalıyorum napıyım dfg ya savunucak pek de bişey yok kılıbıklık çözmez bu sorunu çunku çok pis sinirli arkasından iş çevirdigim için KADIN BU KONUYU Bİ DAHA AÇMA BEN HAKLIYIM. ŞİMDİ MUTFAGA GERİ DÖN VE SANDÖVİÇ YAP ! mı diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 hayir, arkasindan is cevirmedigine inandircaksin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bilader o çok zor ya napabilirim ki her şey ortada hatta tu hamburga gidebilirim bile yazmıstım oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 mulgear6 said: kızı tanıyo kıskanmıyo da daha önce de gel kal demişti benimki git ama kalma dedi (haklı biraz sonuçta) ben de gitmemiştim hiç sorun arkasından iş çevirmem doğal olarak bütün güven gg tam bir idiyotum Daha önceden de demiştim yine tekrarlayım. Dışarıdan bakınca über kılıbık bi portre çiziyorsun Berk. Kız arkadaşında stalker mıdır nedir yafz. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 mantıklı düşününce yurtdısında okuyan bir erkek arkadasın yine yurtdısında okuyan bi kızın evine gidip kalması biraz absürd kaçar kılıbıklıkla alakası yok bunun stalker değil tamamen benim aptallıgım orda açık unutmam mailimi onun da kendisininkine girmeye çalısırken benimkinin açık oldugunu görüp o mesajı okuması tabi yaptıgı şey ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 mulgear6 said: bilader o çok zor ya napabilirim ki her şey ortada hatta tu hamburga gidebilirim bile yazmıstım oraya resmen kizdan tirsiyosun ve hanimim ne derse odur kafasindasin oom. böyle bambi modunda devam edersen, cikar tabi tepene. LAFIN GELISI SÖYLEDIM, SENDEN NIYE SAKLIYIM de. argümanlarinla yen onu. kiz hakli, hersey ortada dersen bastan kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 mulgear yazilarini okurken ben ezildim lan burda nil hakli, herzaman uste cikmayi bilceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 mulgear6 said: benim türkiyede kız arkadasımın evindeki bilgisayarda da gmailim açık kalmış (log out yapmamısım) açınca gmaili bu mesajı görmüş tabi çok pis yan bastım bitti gibi her şey of ya tam bi gerizekalıyım gerçekten mail'ı açık bırakmak ayda bir şifreleri değiştirmemek, gmail'da aşağıdan login olunan iplere bakmamak hangisinden başlayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Her zaman değil arada bir üste çıksan da olur. ^_^ O değil de house negzel bi kafayla dolanıyormuş lan ortalarda bağımlısı olunur tabi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 senko said: nil hakli, herzaman uste cikmayi bilceksin. evet abi aci ama gercek yani, haksiz bile olsan orda pembe yalan tadinda üste cikmayi bileceksin -ki sen bunu yapmak zorundasin, bastan sinirlari cekmemissin. hiyarlik yapmissin üstüne, nasil kurtulabilirsin bu durumdan? evet yaptim diyerek ya da yapmadim diyip karsi argümanlari savunarak bu kaar basit evladim. ama sen tirsak davranirsan daha cok süphelenicek. kendini mülakata gitmis gibi düsün ve mantikli ol. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 iki saat yirmi dakika sonra son vizeme gireceğim. umutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 üste çıkıcak birşey yok haksız. kalma demiş kız ne sebeple bilemem ama, üstüne öyle bir mesaj görmüş. kız haklı net. nil, ne biçim örnek oluyosun genç nesillere ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 umutsuz olma! daha son final var olmadi son but olmadi son yaz okulu olmadi son tek ders sinavi var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Bella said: kalma demiş kız. Emretmiş sahibe yani haklı o yüzden dimi cansın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bellaya katılıyorum biraz mantıklı düşünürseniz hak vericeksiniz kıza yada tam tersi durumun sizin başınıza geldigini düşünün arkanızdan iş çevrilmesi olur bu boka battım ve bi şekilde çıkmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ahah objektif bakip yorum yapinca böyle oluyo '.' mantikli tarafim agir basiyo nabiim. kiz hakli bile olsa ayrica ya kabul etcek hakliligini, ya da üste cikcak. aldatma gibi bi durum söz konusu degil ki, pembe yalan sayilir. ve yaptigi hiyarligi düzeltmek sayilir. kendisi de diyo lafin gelisi didim diye. sanki yalan söyle dedim lan, hayret bisi. ''haklisin melis ama lafin gelisi söylemistim hiyarlik yaptim affet'' demek de bi nevi üste cikmaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 wastyrx said: Bella said: kalma demiş kız. Emretmiş sahibe yani haklı o yüzden dimi cansın? yoo. ne uslupla söylediğini bilemem ama demek rahatsız oluyor bir takım sebeplerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 wastyrx said: Bella said: kalma demiş kız. Emretmiş sahibe yani haklı o yüzden dimi cansın? bi ilişkide iki taraf da karşısındakinden bişey isteyebilir gayet dogaldır bu ben de onun canına okuyorum dışarı çıkartmıyorum ben burdayken mesela otursun dikiş nakış filan yapsın evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 mulgear6 said: bellaya katılıyorum biraz mantıklı düşünürseniz hak vericeksiniz kıza yada tam tersi durumun sizin başınıza geldigini düşünün arkanızdan iş çevrilmesi olur bu boka battım ve bi şekilde çıkmam gerek adam gibi arayıp söle geyiğine dedim. gitmiyorum ve gitme tabi. yapıcak bişi yok. bi daha da boka girme. ki batmayasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Berke karşı böyle söylenmesinin nedeni aslında bu olay değil.Daha önceki yaptığı kılıbıkımsı davranışlar nedeniyle nil şu anda böyle konuşuyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 evet o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bence de ağlanmanın alemi yok. ara konuş. üste çıkmaya falan da çalışma bariz haksızsın yani en azından argümanların mantıklı olsun, başımdan savmak için söyledim de (ha bu ne kadar inandırıcı olur bilemem, gerçi sen de öyle olduğunu söyledin ama) ben olsam bariz haklı olduğum bi konu da karşı taraf üste çıkmaya çalışsa inatla dinlemem bile ya da sinirlenirim herhalde. saçmalığın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar