Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 satar seni o dilbere demişler günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 günlük, 9 gün sonra işsizim sanırım. gerçi dubakali nolcek diorm da, şartlar şu anda onu gösteriore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 şu ödevi kitaba 3 kere bakarak yaptım ya başka bişey demiyorum. bi de kendimi aşşalayıp duruyodum bişey bilmeden mezun olacam diye. iyiymiş lan yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Kalmak istiyorumu nasıl gitmek istiyoruma çevirdi peki fatih bu kız? Onun için de bak kitaba, belki bişiler yazıyordur O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 irin said: uyuyamayınca yazdım valla mesaj,çello o mesajı hakketti, o mesajı bana fw etsene seni de sarı kantarona başlatacağım, bak bana pamuk gibiyim dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 günlük. baklava yok, börek yok, poğaça yok, şehriyeli pirinç pilavı yok, bulgur yok, ekmek yok, bisküvi yok, çikolataların %90'ı yok, bira yok, vodka yok, viski yok, hamburger yok, sandviç yok, dürüm yok, pide yok, makarna yok... diye gidiyo lan liste. bunların hepsi buğday - arpa - yulaf kaynaklı gıdalar. cuma günü tahlil olacam, iş resmiyete kavuşacak, ama zaten belli; bende çölyak var. makarna, sandviç vs. gibi basit şeyler için çözüm var da bira, baklava falan direkt yalan oldu. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Almanya'dayim ama basimdaki tek nazi; damarlarinda osmanli kani (vaaaay simdi bunu söylerken arkadan ceddin dedeen diye girse... ne komikli olurdu.) akan AMCAM! aaaaaaaaaa kikikiki. - YOK HÖMÖN YOPOCOKSON YORON HÖMÖNN!!!! - heil... eeö taam. adamin telesekretere biraktigi not bile cok korkunc ki. adam ismini, cikarip agzina vurcakmis gibi sarkastik ve dominant bi sekilde söylüyo. -OOKTAAAR KALBIGIBIKENDIDECOKZEL!!!! gibi mesela. hayir yani, adamla ne zaman konussam karsisinda kabiz ifadesiyle duruyorum istemsizce. böyle hafif bir ürkek, her an laf yemeye hazir... ''hanimim vurma'' diycem nerdeyse kücük besleme misali. tamam mübalaga yaptim biraz =P neyse amcama ithaf ettigim bu postumu burada noktaliyorum ve kütüphaneye gidiyorum. cu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 şunun şurasında ne kadar yaşıcan ye gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 yersem yaşayamama ihtimalim var, tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 rakı yasakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 utopia said: irin said: uyuyamayınca yazdım valla mesaj,çello o mesajı hakketti, o mesajı bana fw etsene seni de sarı kantarona başlatacağım, bak bana pamuk gibiyim dsfg öyle bi' gazla yolladım ki unuttum kopyalamayı cevap vermediği sürece asla bulamıcam mesajı ki tenezzül etmedi kendileri henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Miyaw1 said: rakı yasakmı yok, o üzüm - anason vs. şarap ve şampanya da olur sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mr_Hand said: Miyaw1 said: rakı yasakmı yok, o üzüm - anason vs. şarap ve şampanya da olur sdfsd gogogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bunu görünce aklıma geldi de. istanbulda takma kirpiklerle gezen kızlar görüyorum.. metrobüste otobüste falan.. garip duruyorlar. bayağı zamandan mekandan kopmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 suna benziyorlarsa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 cıks sadece takma kirpikler takmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 irin said: utopia said: irin said: uyuyamayınca yazdım valla mesaj,çello o mesajı hakketti, o mesajı bana fw etsene seni de sarı kantarona başlatacağım, bak bana pamuk gibiyim dsfg öyle bi' gazla yolladım ki unuttum kopyalamayı cevap vermediği sürece asla bulamıcam mesajı ki tenezzül etmedi kendileri henüz sent messıcız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 günlükçümmmm özledim seni :( yoktum uzun zamandır dur hemen aramaya dylan yazayım da bakayım benim hakkımda neler yazılmış shfdaghsfgadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 aramaya dylan yazarsan yanlış olur ilgi yazarsan aramaya daha doğru olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 attention whore yazsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 istediğin gibi takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mr_Hand said: günlük. baklava yok, börek yok, poğaça yok, şehriyeli pirinç pilavı yok, bulgur yok, ekmek yok, bisküvi yok, çikolataların %90'ı yok, bira yok, vodka yok, viski yok, hamburger yok, sandviç yok, dürüm yok, pide yok, makarna yok... diye gidiyo lan liste. bunların hepsi buğday - arpa - yulaf kaynaklı gıdalar. cuma günü tahlil olacam, iş resmiyete kavuşacak, ama zaten belli; bende çölyak var. makarna, sandviç vs. gibi basit şeyler için çözüm var da bira, baklava falan direkt yalan oldu. =/ Ay geçmiş olsun lan. Çok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 dylanN said: sağol u z a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar