Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
70 miş, 78 de yazıyo. ya şimdi polislere küfür edicem genellemek istemiyorum ama lan arkamdan bi ton geçen oluyo trafik kuralı sabitse hepsine kes ya da 3-5 tane random alma saçmalığa sokaym.
Mesaj tarihi:
of 3km ile tatsız olmuş o
o random olayıda sinir bozucu bazen çevirme yaparlarken bi kaç kere görmemezlikten gelip devam etmiştik biz ama bu radar olayında evine gönderirlermi bilemedim. sonuçta çevirme yaptıkları yerden önce bi radar oluyo ona yakalanıyosun zaten.
Mesaj tarihi:
gorustugum 3 tane irl insan vardi kutahya'da ikisinin kalbini kirdim sanirim np 1 tane kaldi zaten yapacak biside yok her gun pc basindayim
evet bu kadar got olabiliyorum ozur dilemek yerine eheueh
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

Hep böyle gece yatarken kendimi gaza getiriyorum yok şöyle yapacam böyle yapacam diye sabah oluyor aynı tas aynı hamam.

+1
Mesaj tarihi:
Klasik bi açılış yaptım gene güne; boş duvarı süzmeler, burun kanaması, xyz abiyi arayıp galk abi belediyeye gidiceksin demek falan. Bugün daha güzel geçicek gibi dünden, öyle bi his doğdu içime hadi bakalım ^_^
Mesaj tarihi:
Günlük dün gözlüğümün burunluklarından birini kırdım camlarını silerken. Aslında çok garip duruyor ama farketmiyor sanırım kimse, gözlükte bi gariplik var mı deyince anlayamıyorlar.

Bana da çok sıkıntı yaratmıyor ama biraz rahatsız edici tabi. Yarın Gemlikte gözlükçüme versem izmire gidecek gözlük, izmirde artık domata mı yatırıyorlar bekletiyorlar bilmiyorum 3 günde ancak geliyor. Pazartesi gelir en iyi ihtimal ama Pazar ben dönücem Bursa'ya. Alıcaz bi şekilde. Hayır gözler 4.5 miyop, babamı tanımıyorum gözlüksüz. Kuiz var bide pazartesi.
Mesaj tarihi:
Abi şöyle bi durum var, gözlük her olaya karşı garantili. Çok pis para bayıldım alırken ve her cam değişiminde para bayılıyorum feci, ama kırıldı mı yapın lan diyorum beleşe yapılıyor. Ama firma izmirde o yüzden katlanıyorum sdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...