Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Günlük. meh. bütün diyebileceğim bu, bu başarısızlıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 günlük nolcak bu durumum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 koydum çocuğu lan. geldi 2. teklif ve istediğim gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 81 le radara girdim silkiyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 hız limiti kaçtı radara girdiğin yerde ? + %10 olayı var diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 70 miş, 78 de yazıyo. ya şimdi polislere küfür edicem genellemek istemiyorum ama lan arkamdan bi ton geçen oluyo trafik kuralı sabitse hepsine kes ya da 3-5 tane random alma saçmalığa sokaym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 of 3km ile tatsız olmuş o o random olayıda sinir bozucu bazen çevirme yaparlarken bi kaç kere görmemezlikten gelip devam etmiştik biz ama bu radar olayında evine gönderirlermi bilemedim. sonuçta çevirme yaptıkları yerden önce bi radar oluyo ona yakalanıyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 imzaladım artık ya, satıcam başlarım arabasına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 anlık sinir kötü bişi rasmon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ders caliscam die disari cikmadim, simdi ders calisamiyorum PFFT. azcik alkol simdi ne de güzel giderdi =( neyse yarin artik, ders tabi ki. ötekisini haketmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 gorustugum 3 tane irl insan vardi kutahya'da ikisinin kalbini kirdim sanirim np 1 tane kaldi zaten yapacak biside yok her gun pc basindayim evet bu kadar got olabiliyorum ozur dilemek yerine eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 BU ARALAR EN İYİ BENİM EN MÜKEMMEL VE KUSURSUZ çok güzelim lan bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 çok gülme ağlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Gökalp haftalardır kendini tekrar ediyosun ya. Nasıl mükemmel insansın anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 sanırım ben bu kızdan hoşlanıyorum yoksa kendi mi mi kandırıyorum? amaaan neyse ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Hep böyle gece yatarken kendimi gaza getiriyorum yok şöyle yapacam böyle yapacam diye sabah oluyor aynı tas aynı hamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 kermit said: BU ARALAR EN İYİ BENİM EN MÜKEMMEL VE KUSURSUZ çok güzelim lan bu aralar yeter ulan yeter,spamleme artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 NolaxThensbane said: Hep böyle gece yatarken kendimi gaza getiriyorum yok şöyle yapacam böyle yapacam diye sabah oluyor aynı tas aynı hamam. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Klasik bi açılış yaptım gene güne; boş duvarı süzmeler, burun kanaması, xyz abiyi arayıp galk abi belediyeye gidiceksin demek falan. Bugün daha güzel geçicek gibi dünden, öyle bi his doğdu içime hadi bakalım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Günlük dün gözlüğümün burunluklarından birini kırdım camlarını silerken. Aslında çok garip duruyor ama farketmiyor sanırım kimse, gözlükte bi gariplik var mı deyince anlayamıyorlar. Bana da çok sıkıntı yaratmıyor ama biraz rahatsız edici tabi. Yarın Gemlikte gözlükçüme versem izmire gidecek gözlük, izmirde artık domata mı yatırıyorlar bekletiyorlar bilmiyorum 3 günde ancak geliyor. Pazartesi gelir en iyi ihtimal ama Pazar ben dönücem Bursa'ya. Alıcaz bi şekilde. Hayır gözler 4.5 miyop, babamı tanımıyorum gözlüksüz. Kuiz var bide pazartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 gözlüğün bursada yapılamaması izmire gitmesi izmir! beni benden aldı bu durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Abi şöyle bi durum var, gözlük her olaya karşı garantili. Çok pis para bayıldım alırken ve her cam değişiminde para bayılıyorum feci, ama kırıldı mı yapın lan diyorum beleşe yapılıyor. Ama firma izmirde o yüzden katlanıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 İki kulağıma da ikinci deliklerimi ikinci kez açtırmış oldum şimdi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 burunların var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Günlük,bugün doğru dürüst güzel bir habere ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar