rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 cuma, cmts, pazar her gece serhoş ol, o arada git gel toplam 800km yol yap. arabada da biri çişini tutamayan amca ve araba tuttuğu için kusan alzheimer hastası eşini taşı. yoruldum yav. ama mutlu oldular baya. yani teyze sanırım mutlu oldu ama amca kesin mutlu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Saeros said: utopia said: hell yeah gene yağmazsa izmir'e dönüyorum bakınız istanbulda ilk yıl fsfdgh (sori ama yapmak zorundaydım). hocam yağmıyor,yani yağsa da tutmuyor artık dünyayı bozduk malum.üzülmeyin bu kadar. kuzey ülkelerine götürürüz sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ya ne biçim mayıştım hey allaam. uyan olm iştesin ya aloo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Ptesi sendromu yaşıyorum hadi kaçtım okula :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 türkce konusmaya calisan alman arkadaslarim var.. ülü bülugic cüm bülim gün sen ben ne dedi bu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 az evvel düşündüğüm şey sistem üzerinden çalışıyorsa beni nasıl bir yükten kurtarıcak var ya abi autocad çöktü bakamıyorum =( autocad'in son versiyonunu da açabileceğim, çizim yapmayacak sadece ölçüm yapacak bir ekstra, küçük program var mı? alan hesaplasa yeter hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 apapap autocad gösteren ölçüm yapabileceğim, area alabilecek beleş program var mı hiç bildiğiniz? abi evde 32bit bilgisayar bulundurmayan kafama sıçayım.. bi ton bilgisayar var. hepsi 64bit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 aa geçmiş olsun. hiç bi viewer dimension almıyo sanırım. ben alırdım sana diycem ama benim de bilgisayarım patladı direk, babamın alette web var ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sanal makine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kemal sunal makine sanal makine falan düşünemedim biliyor musun hiç.. bayağı bi panik yaptım doğrusu o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 gfdsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 lan galiba dosyada da sorun var :( sanırım oldu hesapbazlığım olmadı.. bi sürü çakallık yaparak deneysel gerek kısmı ortadan kaldırırm demiştim. illaki deney yaptırtmalarının bi amacı varmış galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 slippery slope dinleyerek can vereceğim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Günlük, Napcaz bu hatunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 az önce kendimi volkswagen reklamindaki darth vader jr gibi, modeme hükmederken gördüm. baya bi sövdüm. adam olsun bence... bak ya, laftan anlamayan insanlardan nefret ediyorum. illa gel zorla beni itin dötüne sok diyolar. herkes haddini bilsin lan aaaaaaaa. sinirlendim. baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Yarın bütün gün malak gibi yatmayı planlıyorum. Spordan sonra ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 AHŞKLAJLŞHKJAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Çok soğuk lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 xunn said: za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 AHAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ya çok güzel yağıyor diye sevindiğim an azalıyor kar. başka yerde olsam çok net atmışlardı işten çok izmirlisin diye, sabahtan beri pencereden başka yeri görmüyor gözüm. çok mesudum resmen, troll face gibi geziyorum EHEHEHE KAR diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hala çalışmıyo, oraya buraya mutluluğunu paylaşıyo ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 belki elimde iş yok ne biliyorsun dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 günlük evlenmek istiyorum ben bu heriflen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar