Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cuma, cmts, pazar her gece serhoş ol, o arada git gel toplam 800km yol yap. arabada da biri çişini tutamayan amca ve araba tuttuğu için kusan alzheimer hastası eşini taşı. yoruldum yav. ama mutlu oldular baya. yani teyze sanırım mutlu oldu ama amca kesin mutlu oldu.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

utopia said:

hell yeah

gene yağmazsa izmir'e dönüyorum

bakınız istanbulda ilk yıl fsfdgh (sori ama yapmak zorundaydım). hocam yağmıyor,yani yağsa da tutmuyor artık dünyayı bozduk malum.üzülmeyin bu kadar.
kuzey ülkelerine götürürüz sizi
Mesaj tarihi:
az evvel düşündüğüm şey sistem üzerinden çalışıyorsa beni nasıl bir yükten kurtarıcak var ya

abi autocad çöktü bakamıyorum

=(

autocad'in son versiyonunu da açabileceğim, çizim yapmayacak sadece ölçüm yapacak bir ekstra, küçük program var mı?

alan hesaplasa yeter hani
Mesaj tarihi:
apapap autocad gösteren ölçüm yapabileceğim, area alabilecek beleş program var mı hiç bildiğiniz?

abi evde 32bit bilgisayar bulundurmayan kafama sıçayım..
bi ton bilgisayar var. hepsi 64bit!
Mesaj tarihi:
aa geçmiş olsun. hiç bi viewer dimension almıyo sanırım. ben alırdım sana diycem ama benim de bilgisayarım patladı direk, babamın alette web var ancak.
Mesaj tarihi:

lan galiba dosyada da sorun var :(
sanırım oldu

hesapbazlığım olmadı..

bi sürü çakallık yaparak deneysel gerek kısmı ortadan kaldırırm demiştim.
illaki deney yaptırtmalarının bi amacı varmış galiba :(

Mesaj tarihi:
az önce kendimi volkswagen reklamindaki darth vader jr gibi, modeme hükmederken gördüm. baya bi sövdüm.
adam olsun bence...

bak ya, laftan anlamayan insanlardan nefret ediyorum.
illa gel zorla beni itin dötüne sok diyolar.
herkes haddini bilsin lan aaaaaaaa.
sinirlendim.
baya.
Mesaj tarihi:
ya çok güzel yağıyor diye sevindiğim an azalıyor kar.

başka yerde olsam çok net atmışlardı işten çok izmirlisin diye, sabahtan beri pencereden başka yeri görmüyor gözüm. çok mesudum resmen, troll face gibi geziyorum EHEHEHE KAR diye.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...