Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bella said: bence bunu bi kız yapmaz yani. bunu kızlar yapar erkekelr yapmaz erkekler beyle kızlar beyle muhabbetine girmeden, şuraya gülüp geçicektim ben, elveda
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bosluklardan bosluk begeniyorum gunluk
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 mısır unundan kek + peynir + çift sarılı yumurta omlet + ballı çayla pazar gününe "NABER LAN?!" diyorum günnük.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kendi ağzıma yeterince ediyodum ben, başkalarına gerek yoktu.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mr_Hand said: mısır unundan kek + peynir + çift sarılı yumurta omlet + ballı çayla pazar gününe "NABER LAN?!" diyorum günnük. mutlusun ama bugun yapacağın güzel kahvaltı bütün bir haftayı iyi geçirmene yetmez üzgünüm
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hafta sonu guzeldi yaaa havada cok iyiydi biraz sogudu ama olsun yagis yok mis miss
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ardeth said: Mr_Hand said: mısır unundan kek + peynir + çift sarılı yumurta omlet + ballı çayla pazar gününe "NABER LAN?!" diyorum günnük. mutlusun ama bugun yapacağın güzel kahvaltı bütün bir haftayı iyi geçirmene yetmez üzgünüm sıs la.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Selam günlük pms ile grip arasında kaldı hatun şehir değiştiriyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ulan 2 saattir gülüyom ya yolun her 2tarafına araba koymşlar 4yolun köşesine bi de doblo tipli arabaya çarpmıcam diye 2 kamyonet diğer taraftaki yeşil arabaya çarptı biri aynayı aldı diğeri çamurluğu
Vidar Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ZAAAAAAAAAAAAAAAAA diyorum günlük. evet za.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ^_^' Başkası üzülmesin diye üzülmek deişik bişi nan günlük ^_^ Onun canı yanıyor diye senin de canının yanması falan. Neyse ben gidiyorum ben yokken yeni yeni tırtlıklar olucak sen ii dinle gelince anlatırsın sdfg
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 herşey hazır , bi cep telefonum ve mp3 playerımın az daha şarj olması kaldı. sonra çıktığım gibi izmire eheh. çok gerginlikle çok mutluluk arasında gidip gelmeceler.
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 guya bugun erken kalkip odami toplayip projeye devam etcektim, tey tey saat 18.23 ve yeni uyaniyorum ben
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://tv.gawker.com/#!5776951/fox-news-discovers-health-benefits-of-staring-at-breasts Doktorum günde 10dakika göğüslere bakmam gerektiğini söylüyor. http://www.youtube.com/watch?v=SW2e27EB0A0
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 doktorum soğuk havanın iyi olmadığını da söylüyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 günde 10 dakika memeye bakma egzersizlerini yapıyor musun düzenli
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi yapmamız lazım artık. yaşımız geçiyor. kalp sıkıntısı falan yaşamayalım. herkes yapmalı. tuzu, şeker, yağı azaltmalı, düzenli spor yapmalı ve memelere bakmalıyız.
Öne çıkan mesajlar