Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bella said: bence bunu bi kız yapmaz yani. bunu kızlar yapar erkekelr yapmaz erkekler beyle kızlar beyle muhabbetine girmeden, şuraya gülüp geçicektim ben, elveda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 komik bişey mi var kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 burnunda sumuk kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 iyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bosluklardan bosluk begeniyorum gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 SIKILDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yatiyom ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 mısır unundan kek + peynir + çift sarılı yumurta omlet + ballı çayla pazar gününe "NABER LAN?!" diyorum günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kendi ağzıma yeterince ediyodum ben, başkalarına gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mr_Hand said: mısır unundan kek + peynir + çift sarılı yumurta omlet + ballı çayla pazar gününe "NABER LAN?!" diyorum günnük. mutlusun ama bugun yapacağın güzel kahvaltı bütün bir haftayı iyi geçirmene yetmez üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hafta sonu guzeldi yaaa havada cok iyiydi biraz sogudu ama olsun yagis yok mis miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ardeth said: Mr_Hand said: mısır unundan kek + peynir + çift sarılı yumurta omlet + ballı çayla pazar gününe "NABER LAN?!" diyorum günnük. mutlusun ama bugun yapacağın güzel kahvaltı bütün bir haftayı iyi geçirmene yetmez üzgünüm sıs la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Selam günlük pms ile grip arasında kaldı hatun şehir değiştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ulan 2 saattir gülüyom ya yolun her 2tarafına araba koymşlar 4yolun köşesine bi de doblo tipli arabaya çarpmıcam diye 2 kamyonet diğer taraftaki yeşil arabaya çarptı biri aynayı aldı diğeri çamurluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Homesick'im tuttu QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ZAAAAAAAAAAAAAAAAA diyorum günlük. evet za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ^_^' Başkası üzülmesin diye üzülmek deişik bişi nan günlük ^_^ Onun canı yanıyor diye senin de canının yanması falan. Neyse ben gidiyorum ben yokken yeni yeni tırtlıklar olucak sen ii dinle gelince anlatırsın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 herşey hazır , bi cep telefonum ve mp3 playerımın az daha şarj olması kaldı. sonra çıktığım gibi izmire eheh. çok gerginlikle çok mutluluk arasında gidip gelmeceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 guya bugun erken kalkip odami toplayip projeye devam etcektim, tey tey saat 18.23 ve yeni uyaniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://tv.gawker.com/#!5776951/fox-news-discovers-health-benefits-of-staring-at-breasts Doktorum günde 10dakika göğüslere bakmam gerektiğini söylüyor. http://www.youtube.com/watch?v=SW2e27EB0A0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 doktorum soğuk havanın iyi olmadığını da söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 günde 10 dakika memeye bakma egzersizlerini yapıyor musun düzenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi yapmamız lazım artık. yaşımız geçiyor. kalp sıkıntısı falan yaşamayalım. herkes yapmalı. tuzu, şeker, yağı azaltmalı, düzenli spor yapmalı ve memelere bakmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar