sesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ardeth said: 2 ay kalmış hemen geçiverir Yok zaten sadece teslim etmiyorum, yazıyorum başka türlü olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yetmiyor arkadaş 30 saat olsun gün adam akıllı bi bok da yapmıyorum ama yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 günlük. ud sesi çogzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Göğsüm ağrıyor pek fena eve geldiğimden beri yatıom gibi bişi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bugün 11 saat homam 3 oynadım, XL harita açan kafamı seveyim hele son düşman kalesine bir girişim vardı 5 orduyla, tam rome total war kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 -alatariel- said: o kadar yiyorum hiç kilo almıyorum. talihsiz açıklama. ben bunu söyledikten 3 yıl sonra topancık olduydum.aman diyeyim. hoş senin yediğin boyuna gidiyor bence ama olsun dikkat et annem<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bacak bacak üstüne atmışım, ayaklar masada arkama yaslanmışım. dışarıda güneşli hava. elimde bi kupa ballı çayım. bilgisayarda bebel gilberto çalıyo yumuşacık. ve cumartesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Hastanelerden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_WzCrxEfs7SA/TIguoq0lBjI/AAAAAAAAAts/HGd1VQ2AFBI/s1600/everything_went_better_than_expected.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 şş akşama doğru bişiler içmeye gidelim mi len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Günlüüük! 3 kaldı. Adamımın askerden dönmesine 3 gün kaldı. Çıldırıcam. Yaşasın cnbce yaşasın televizyon ve yaşasın kitleyen dandik kongregate oyunları!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 irin said: -alatariel- said: o kadar yiyorum hiç kilo almıyorum. talihsiz açıklama. ben bunu söyledikten 3 yıl sonra topancık olduydum.aman diyeyim. hoş senin yediğin boyuna gidiyor bence ama olsun dikkat et annem<3 boyuna gidiyor ahahaha teyze olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ye yavrum ye kemiklerin et toplasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Saeros said: bugün 11 saat homam 3 oynadım, XL harita açan kafamı seveyim hele son düşman kalesine bir girişim vardı 5 orduyla, tam rome total war kafası işini biliyosun. homam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 homam oğlanı saeros zıhzıhzıhzıhzıhzıhzıhzıhzıhızıh biliyorum komik değil. tamamen sağlığa zararlı bi kahve içip 1saat daha takıldıktan sonra derse geçip sorun çıkartan sistemlerimi tamamen farklı bir yönteme götüreceğim.. ben bittim.. perform 3d öğretebilecek birileri var mı? bu gidişlte perform 3d kullanmam gerekecek :((((((((((((((((((((((((( <-çok üzgün surat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 can sıkıcı bişiler bişilere dönüştü O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 wastyrx said: şş akşama doğru bişiler içmeye gidelim mi len? gel, 312 arenada olucaz, dart oynıcaz edit: archangel la ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 oooo bira ve dart. kaçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bira+dart = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 kozalak said: oooo bira ve dart. kaçmaz ankaradaki tüm paticanları bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 aga gelirdim valla da arkadaşlarla buluşucam 7.30 da. bi daha yapın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Günlük en sevdiğim kalemimi evime uzak bir yerde unuttum. Bak bu huyumu hiç sevmiyorum. Bir kaleme bu kadar bağlanmamak gerek. Sen bilir misin bağlandığın kalemin elinin altında olmamasını? Soyutlayıverir birden hayattan. Bütün keyfim kaçtı be. Gidip diğer kalemlerle avunup, kendimi kandırayım bari. Ama "gerçek" o kalemde günlük. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bence uslu olup 4 saat falan kesintisiz ders calisirsam, disari cikmayi hakedebilirim. cikarim da! bence yaparim. aman achtung yavrum burasi kreuzberg >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ders calıstıktan sonra uykunu iyi al aklında kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 vaniLLe said: cikarim da! heytt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar