SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şimdi ben ataşehiri hiç bilmiyorum 202 veya 256 gidiyomus osmanbeyden ama en az bi 45 dk sürüyomus trafik olmassa. bide oraya gidicem adamları bulucam falan oynamak istemeyen gelin yerim dar dermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 zaten yarına ertelendi rahatım sabahtan gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 atasehir de buyuk gerci ama ordaki esnaf ne nerede diger semtlerdekilere gore daha iyi biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şu anda zenginim mayısa kadar 20 kat daha zengin olucağımın garantisi var. para akıyo resmen. mükemmel bi işim var. yeni eve çıkayım ben artık en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ayda 2-3kere ikitelli sanayiinin ötesinde bi yerlere gidiyorum kadıköyden çıkıp.. yol o kadar uzun sürüyor ki yakın şehirler arası seyahat yaptığımı düşünüyorum hani [hr] oyun yapımcısı bu adam. yazının neresine şaşırayım bilemedim. Theres some games conference going on, but I’m not there, and it’s very pazazzy, so I thought I’d blog about loft insulation instead. I’m sticking it to the man. I live in a very old (1750s) house built out of mud and dead peasants, and it’s extremely cold at times. This is because the house was built before mankind invented double glazing, or indeed, glazing, it sometimes seems. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 annesini seveyim belediyenin. ruhsat biriminin ebesinin halini hatrını sorayım. o itfaiyedeki memurun kız kardeşine bir kahve ısmarlayayım. kahvenin içine tatlandırıcılar atayım. böyle boktan bi gün geçer mi, geçer işte. gödüm niegara şelalesi misali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bugün arkadaşımın vize extension başvurusuyla ilgili başına gelen kötü olayları duyunca ne kadar muhteşem bir anne ve babaya sahip olduğumu bir kez daha anladım. İkisini de sırayla arayıp çok teşekkür ederim seni çok seviyorum dedim. Sonra da oturup güldüm kendime ne kadar eziksin Ayşe Su diye hahahhahahah. Çocuklarının hayatında ne olup ne bittiğine dair hiç bir fikri olmayan, siklemeyen o kadar fazla aile var ki. Ben baya mutlu bir insanım lan ailem sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomos Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Eveeeeet konsolosluktan geliyorum allahsız herifler belgelerimi yanlış ayarlamışlar, ben bugun vizeyi almayı beklerken beyfendi belgelerinizde yanlşıklık var düzelttik bu hafta için 15.00 - 15.30 arasında gelirseniz alabilirsiniz dedi e bende uçak bileti fln aldım okul başlıcak 15inde dedim böle böle ben başkonsoloslugu arıcam ileticem bu rezaleti fln fişman 3 alıntı istiyorum devamı için nese sonra işte çemkirdim biraz ordan bi adam geldi beyfendi şöle gelin dedi 2-3 belge doldurduk fln adam bekletti 15dk çıktı odadan verdi pasaportumu vize herşey hazır buyurun dedi teşekkürler dedim gittim oye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kermit said: kes lan Öyle deme oğlum çok duygulandım şu an. Böyle oldum bak http://2.bp.blogspot.com/_-3a_PULLdkA/TEOEejLWXbI/AAAAAAAAA30/B7rlUX2dNM4/s1600/care+bear.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Çok obvious tı bunun geleceği, hiç komik olmadı sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yarın son iş günü.içim coşku dolü h.sonu zebbaha kedar densss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 derlerya hep son zamanlarda herşeyin değeri anlaşılır diye babamında öyle oluyo lan ölecekmiş gibi konuşmuyorum tabi. adam yaşlandı normaldir. önceden aradığında ciddi bi şekilde hayırlı günler diyerek başlayan konuşmalara şimdi nasılsın oğlumlar, gülmeler falan eklendi. annem babamın yanına kalmaya gitmiş bugün bi kaç günlüğüne, babamda öyle bi tüfeği deneyim derken bahçede (ormanlık alanda babamın evi) yanlışlıkla bi anda ateşlemiş. annemde kahkaha atıyo arkadan "baban bana ateş etti" diye. alakasız yerlerdelermiş neyseki bi kaza falan yok. babamda şaşırmış tabi emniyette olması lazımdı falan diyo neyse bi daha baya dikkatli olur. adamla konuşurken telefonda ilk defa bu kadar eğlendim. ve 37 dk konuşmuşum annem ve babamla. rekor gibi be max 3 dk sürerdi konuşmaklar. şerefsiz adam özledik oğlum dediği anda kapatasım geldi yine telefonu kapadım zaten. bende sizi özledimde olmuyo öyle işte siz gelin banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Eve dönerken kaza yapıyordum günlük garip bi şekilde pek umursamadan aha vurdum bu sefer dedim ama son anda kurtardım. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Abboooovv rektör istifa etmiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aman ne kötü bizim de çok umurumuzda olduğu için çok üzülcez şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 akape yenisini atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 keyfşm çok yerinde huhuhuhuh mükemmel bi isnaım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hasta oluyorum ya. boğaz ve burun yanmasına etkili tavsiyesi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sipeyskeyk said: aman ne kötü bizim de çok umurumuzda olduğu için çok üzülcez şimdi Kötü değil de SKANDAL asdaf. Gazete okusaydın görürdün. Ezik kültürsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Gözüm geçmişti, dün gece yeniden kanlandı ve şuan hala kanlı durumda.Bu sefer şişti de yani sanırım sonunda iltahap kaptı salkgsaklgm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 metroya binddiğim zaman metro okuyorum onun dışında tarzım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bildigin 6 dakika sonra doum gunum gunluk ve ben calisiyorum hala vay anasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şu hayatta hiçbirşeyden korkmam yüzsüz insandan korktuğum kadar günlük. kanser ederler insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar