Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bakkalda halley kalmamış... fffuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sen senelerce iç sigarayı alkolün dibine vur (alakası varmıdır lan akciğerle) sonra doktor sana kalkıp tabi "ciğerlerin su toplamış, bırakmadığın taktirde 2 3 aya tüple gezeceksin" der. gelde içme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ne? sana mi dedi bunu doktor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hayır abi babama demiş sıçayım böyle işin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 oof abi cok gecmis olsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 günlük bugün ne dayak yedim yağmurdan ya sabah dayak öğlen dayak akşam dayak ama bu sefer adam akıllı indim taksimden düşüp oramı buramı kırmadım zaten hala sağ kolum acıyor nasıl düştüysem geçen gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bugün baya başarılıyım lan. Sabah kalktım spora gittim, ordan kütüphaneye gittim essay imi yazdım, eve geldim imam bayıldı yaptım. Akşam da Shoreditch. Oooh temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hiç bi zaman şöyle sorumluluklarımı yerine getirip içim rahat gece yatağa girmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ben de son zamanlarda ders çalışmıyorum adam gibi diye kendime kızıp ceza verdim, akşam yatmadan dizi izleyeceğime yaşlı stayla baş ucu lambamı açıp kitap okuyup yatıyorum. İşe yarıyor dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 az önce kendimi resmen sidika gibi hissettim. http://www.limonproduction.com/resimler/poster/sidika.jpg ben pijamalarla, sac bas daginik, ayakta anne terlikleri, sirret bi suratla saydira saydira camasirlari toplamisim, merdivenlerden cikiyorum. bizim ruski komsular, elde votka daha evden cikar cikmaz icmeye baslamislar, ortamslara akiyolar. ders calisiyorum ben azindan cok büyük adam olucam diye kendimi kandirdim sonra. yok lan kandirmadim galiba. öyle. e öyle ki... valla öyle! hatta simdi derse devam edicem. yoksa ev hanimi sertifikasiyla cekilcek cile degil sekerim dfsh ama bi dahakine süslenip de camasirlari toplicam... sidika ya. ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 şizofren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ne alaka resul, ne alaka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 wastyrx said: bende gitmek istiyorum ona yea :/ süfer bişi tavsiye ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 YAMAHA..içim o kadar şişti ki ateşle yaklaşmayın patlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 I need a doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 i need a hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 i can be your hero beybeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sizin iş daha bi imkansız yahu diyecektim adam buldu hiroyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 çantama ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hadi gel koyumuze geri donelm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kermit said: sen senelerce iç sigarayı alkolün dibine vur (alakası varmıdır lan akciğerle) sonra doktor sana kalkıp tabi "ciğerlerin su toplamış, bırakmadığın taktirde 2 3 aya tüple gezeceksin" der. gelde içme yani. Oha geçmiş olsun Gökalp. Alkolün alakası vücut direnci ile alakalı oluyor. Akciğere direk etkisi yok sanıyorum ama sigara ile birleşince süreci hızlandırmış olabilir. Zorla bıraktır. Hastanelerin sigara bıraktırma servisleri var ücretsiz, gerekirse onlara götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Seni annenlerden isticem diyorum kız döverim diyor.. Buyur burdan yak fasfda Millet evde kalıyor nan ehauehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 beni bu rakıya alıştırmayacaklardı arkadaş. dünyayı yiyorum üstelik yanında meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Herkes rakı içiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar