kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 asıl amacın kültablası almak olduğu alışverişte, eve geldiğimde tek alınmayan şeyin kültablası olması.... yine kültablasız günler beni bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Günlük zirveye çıkmak için batmak gerek. Batmak için ne yapmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 arkadaş edin ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Arkadaşlar bi garip. İki taraftanda çekiyorlar. Gene olmuyor. Gerçi ya dibe batarım ya zirveye çıkarım da. Bu uzun sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Hayır kursta niye engellersin ki facebook fln =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ulan yapıcak hiçbişey mi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dasaaa said: işallah işallah aslında senin askerlik derdin yok, hadi olsa yurtdışındasın gene yırtarsın.. neden master? diye sordunmu hiç kendine.. sormadıysan hiç sorma zaten de ben yine de bi sorayım dedim. Haa sen bunu bana mı yazmıştın^^ Ben akademisyen olmayı planladığım için, master daha hiç bir şey ne yazık ki QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 benden daha iyi not ve ortalama alanlari öldürmek istiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 erkeklerse onlara ümit var sonra o ümitlerini yok et. notları düşecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 iki büyük çekçekli bavul, bir sırt çantası, bir orta boy kol çantası bir normal çanta, bir notebook çantası, bir orta boy çanta ve bir bella. boku yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bileğini burkmuş gibin falan yap. Puppy gözlerle etrafa bakın benim gibi bi keriz gelir yardım eder kesin cansın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 oh check in de güzel bindirirler =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yutkunamamak lokmaları yutamamak işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bella said: iki büyük çekçekli bavul, bir sırt çantası, bir orta boy kol çantası bir normal çanta, bir notebook çantası, bir orta boy çanta ve bir bella. boku yedim. hangi havalimanına geliyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hahah biri yardım etse valla 10 yıl dua ederim hahah çok umutsuzum. sabiha'da oraya geldikten sonrası kolay sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kermit said: yutkunamamak lokmaları yutamamak işkence. Sunlari okuyunca seni kendime cok yakin hissettim Gokalp. Bogaz agrisinda cifter cifter agri kesici mi alinir lan. Lanet gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bella said: hahah biri yardım etse valla 10 yıl dua ederim hahah çok umutsuzum. sabiha'da oraya geldikten sonrası kolay sdfsd Sen zaten minicik bisey degil misin ? Kendin kadar esya tasiyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Olm millet niye böyle lan? Böyle sızlanıyorlar falan bişi demiorum dinliorum. Sonra senden naber diyince anlatıyorum böyle böyle işte die normal. Olm bi kere de iyi ol lan falan diyorlar.. Sanki ben istiyorum mk oluyor öyle şans/kader/dünyayı tutan minator neyse artık onun suçu benim deil. Bi de hiç uyuyamadım sesini duyana kadar da uyuyamam gibin eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 iyi ol genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Yok olm böyle giderse ben abim gelince /quit falan, kararımı verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 evden işe çıkıp 20 metre sonra kaza yaptım günlük. herif göz göre göre girdi kafadan. bi de kaza yapmak o kaza tutanağı sigorta vs işlemlerinden daha kolay onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 oha geçmiş olsun. çok hasar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 çok yok da işte ön tampon sol çamurluk sol far değişir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 masa üstündeki notları kaldıran -iş arkadaşı, çaycı, temizlikçi, aile üyesi veya yabancı birisi- herkim ise taser ile vurulmasını yasal kılacak bir tasarının meclise gönderilmesinin harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. ve sizlerin de desteğini bekliyorum. destek olun bu yasayı geçirelim. destek olun notlarını karıştıranlara basalım elentrinki, verelim yıldırımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Sanıyorum suçluluktan reflumu tetikledim falan. Baya bi canım yanmaya başladı. Bi de geçmiş olsun rasmon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar