sesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sorma hem de nasıl nightmare. Sanırım bir yandan psikolojik terapiye başlayacağım asdfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 geceleri cay kahve icmeyi bırakmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hatta komple cayı kahveyi bırakmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kafeinle çalışıyorum olm ben bu hafta. cafein ne anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Acaip sinirliyim bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Arkadaşın tükkana geldim ve kendime baya bi sektirdim.. Bende mi alsam bi erciyes şubesi naapsam O_o adam hiç bişi yapmıo nan neredeyse fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 sesu said: Sorma hem de nasıl nightmare. Sanırım bir yandan psikolojik terapiye başlayacağım asdfsa. yanlış noktadan girmişsin ama ellahın her günü 2saat baksan biter. 2saat bakmazsan terapiiiiğğğ go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bizim ofis nie bu kadar soğuk layn?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dasaaa said: sesu said: Sorma hem de nasıl nightmare. Sanırım bir yandan psikolojik terapiye başlayacağım asdfsa. yanlış noktadan girmişsin ama ellahın her günü 2saat baksan biter. 2saat bakmazsan terapiiiiğğğ go go go Yok o yüzden değil, seçtiğim konu yüzünden. Yazmak bir şey değil zaten 2 günde biter kassam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yeni ofis 10 numara oluyo, maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 işallah işallah aslında senin askerlik derdin yok, hadi olsa yurtdışındasın gene yırtarsın.. neden master? diye sordunmu hiç kendine.. sormadıysan hiç sorma zaten de ben yine de bi sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 self-conversation mı dasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 sesu said: dasaaa said: sesu said: Sorma hem de nasıl nightmare. Sanırım bir yandan psikolojik terapiye başlayacağım asdfsa. yanlış noktadan girmişsin ama ellahın her günü 2saat baksan biter. 2saat bakmazsan terapiiiiğğğ go go go Yok o yüzden değil, seçtiğim konu yüzünden. Yazmak bir şey değil zaten 2 günde biter kassam. dasaaa said: işallah işallah aslında senin askerlik derdin yok, hadi olsa yurtdışındasın gene yırtarsın.. neden master? diye sordunmu hiç kendine.. sormadıysan hiç sorma zaten de ben yine de bi sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bismillahirahmanirahim niyet ettim allahim ders caliscam sen kablet. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Günlük,uykum var ama çalışıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 When you have exhausted all possibilities, remember this you haven't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yarın güvenliğin birisini kovucam yerine başkasını getirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kovma lan yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 banane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 of ya 18:00 a kadar yapıcak bişiler bulmamlazıııııııııııııııım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hava cok guzelmis yagmurlu kapali sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Meeh Baya bi değer verdiğim hatunu üzdüm. Halbüsü sözde basit bi şaka yaptıydım. Pişmanım. Okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Üf çok yoruldum bugün be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Günlük hatunla buluşma yeri olarak erenköy ruh ve sinir hastalıklarının acil yeri olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar