vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 HOHOHOHOHOHOHOHO 3 tane A 2 tane B ile gectim derslerimi. fena yargiladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 kaça geçtin şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ortason abim. takdirle gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 cok canım sıkkın gunluk bir an once lojmana gecip bizimkileri de aldirmam lazim yoksa katil olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 günnük. luukin for sam hat staf beybi dis iivnin sam hat staf beybe tunayt. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 en sevdiğim teknolojik şeyler #4013 -kullandığın programın "aaa update gelmiş!" deyip update yapması. sonra çalıştıın sistemi açıp çalıştırınca sadece ve sadece çökmesi.. internetten eski versiyonunu bulup kurman ama bu sefer de son modele "bu benden daha yeni bi modelle yapılmış. ben bunu açamam" diyip kapanması yaşasın teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sdfhsdfsadd. wi kol dis bekap. y u no use backup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 windows live messenger dan mi bahsediyosun dasaaa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 "ahah off nerdeyse düşüyodum lan" diye düşünürken düşmek kase sağlam neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 messenger tabi olm.. frame analiz bile yapanzi. @mr hand. bi önceki vers var. ama bayağa bi gitmiştim üstünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hava o kadar güzel ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sana bir adet perfect uninstaller yaziyorum dasaaa gerci win7 ile direk denetim masasindan kaldirdim ve sorun cikmadi sonra 8,5 yuklerken ama XP ve vistada kesin hata verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 oh be! bu buraya kurulur bu kurulmaz bilmem ne bilgisayar kadından nazlı.. hallettik.. oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Yeni sistem güzel düşünülmüş olsa da işlevi olarak çok aptal bişi. Sayfa çökmüş sanırım ve 'sayfaya giremezsem=rapor yazamam. '' Bir de telefonunu veren arkadaş o telefonu iş saatleri içinde ben seni arayabileyim diye verdin, istediğin zaman arayabilirsin dedin ama 1 saat sonra aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor niye dedi peki telefondaki güzel olduğunu hayal ettiğim bağyan?!?! İşini yapmayan insanları sevmiyorum, ağızlarına kürekle vurasım geliyor. Başımda çok ağrıyor okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi ağlamak istiyorum bütün millette 0.05 bizde 0,05 değiştirmemişim lanet şeyi.. run time overflow paso.. ya bi amerikalıların mil falan kullanma saçmalığı bir de bizim , saçmalığı saçmalık işte değil gerçi ama olsun kızgınken saçmalık o virgülleri yediririm sana ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 deli gibi yoruldum her yanım agrıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 +(ben)hacım şu behzat ç nasıl dizi güzel mi herkes izliyor bende başlasam mı izlemeye ne dersin? -(dingil kişi)spoiler spoiler spoiler spo... ilk 15 bölümü izlememe gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 vakit kaybetmekten yoruldum olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 HaxBall topiğine inanılmaz gıcık oluyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 "insanlar bir araya gelsin macera yaşasın istiyorum" Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 uzun zaman oldu günlük öncelikle naber ? kafam çok karışık nasıl yaklaşıcam ne yapıcam ne yapmam lazım ne olması lazım nası olmalı v.s çöz bunları sana 5 lira vericem 2 bira çakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mortis said: "insanlar bir araya gelsin macera yaşasın istiyorum" Cuce questi alin geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 günnük. ğğğuykuuushuuuz heer geceeeğğğ yoooğrgun ğğğölleeesiiyeeeeğğğ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ahahahaa biraz önce aşağıda sigara içerken son zamanların en komik diyaloğunu yaşadım. Sanırım etkisi bir 2 gün geçmeyecek asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kaldırılana kadar eğlenin http://www.youtube.com/watch?v=pQdAO9UsWho en bi güzel beatles.. ehahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar