dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ardeth said: sesu said: Mr_Hand said: Günnük gözümü karartıp gittim sahilde koştum. Tahmin ettiğim gibi soğuk değildi hava (gerçi mille sadece gözleri görünecek şekilde sarınmıştı atkı-bere-vs. ama neyse dsafdsfg) sora döndüm, dönerken arayıp arkadaşa (öküz daha yeni uyandı benim aramamla) dedim; "kahvaltı edelim, gel". Şimdiiiii Ben krep yapmaz mıyım? meyve doğramaz mıyım :D domates - hıyar vs. bile doğrarım ki. Sıcacık Bergamot çayını da yudumlaya yudumlaya keyif yaparım sora. mehehe xD Abi sen ne yaptın? Bitirdin beni sabah sabah. sabah sabah? Ben 2 saat geriden geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kürkçü dükkanına dönüp,hadi bi gündüz uykusu çekiyim dedim ama kabus üstüne kabus:S anneme ateş ediyodu is çocuğun teki 3-4 el soora ben onu arabaya bindirirken ablam oluyodu o.hemen rüya tabirleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 tam moda girmişim... çalışıyorum, abi illa ki bi bok çıkıyor. eve gelen oluyor, telefon geliyor, skype'dan arayan oluyor. evet abi.. gitti o azim.. 3-5sf okudum.. 1sf yazdım.. az biraz excele formül girdim tam mı değil mi onu bile bilmiyorum.. evde karartma uygulayacağım artık.. gecenin 2-3ünden sonra çalışmaktan imanım gevredi.. yok bi de okuyorum.. tamam? işte diyor ki bunu fema 356'dan aldıki bu 356'da böle ama fema450'ye uysun diye böle yapıcaz.. aradan bi olay çıkıyor.. koptuğumda tüm bu bilgiler de kopuyor.. abi bu curve neredendi.. asce olaya nerden girdi be! bssc'ye niye referans vermişler.. aci 318',in burada işi ne.. 10sf tekrar bak. ikinci defa okuduğun için anladın san.. kod yaz. sonuçlar saçma çıkıncaya kadar doğru yaptığını san. saçma sonuçlarla karşılaşınca eski yaptıklarını, doğru dediklerini araştır.. elle çöz. hatalı olduklarını gör. tekrar koda dön. hatayı araştır.. işte bi hafta böle geçiyor pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff millet sevgili,14şubat derdinde bizim yaptığımıza bak be.. son yazdığma bakıyorum structure is not susceptible to instability ne okudum da bu sonuca vardım ki ben.. table falan da yok.. sıkılıp kapattım her şeyi.. üff. hay sokayım ben yaa abi gene telefon.. rahat bi 2-3gün kimsenin aramadığını bilirim.. oturuyorum bişiler yapayım.. anında abi.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Bi araba falan çarpsada kurtulsam ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi o öle olmuyor ki bi türlü.. hatta iddia ediyorum çok uzun yaşayacaksın. ne kadar istemiyorsan o kadar uzun oluyor işkence.. bakıyorum elde hiçbişi yok.. moral -30, bünye taş gibi anasını satayım. var ya bazuka atsan çizik bırakır max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 aynı şeyleri düşünüyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bi de beni düşün.. kek yapanım da yok. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hakan lan sesin çıkmıyor olum nerlerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 airbag çarptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 nanik_atak said: hakan lan sesin çıkmıyor olum nerlerdesin? kaçıyorum senden O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ahahahah beypazarı faciasından sonra cevap vermen bile bir mucize de kusura bakma kanka senin uğursuzluğun olduğuna kanaat kılmıştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 dasaaa said: airbag çarptı o haber eskidi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sensin kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 nanik_atak said: dasaaa said: airbag çarptı o haber eskidi ama fil ezdi? bak bunu kesin duymamışsındır.. duymamıştın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 uydurma gibi ama inanasım da geldi. o adamı fil bile ezer cadde ortasında. yapar o derece şanssız çünkü. tamam bu haber geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 küfür edicem banlanıcam.. aptal herif.. teknoloji diye bişi var. adam örnek basmış kips, psf falan.. örneği çözmeye kasıyorum. sonra dönüp bir de ft-kips falan birim değiştirip oradan çıkan sonuca bakıyorum.. pffff.. şu tez bitsin, bildiğin haç galine getirip yakıcam tamamını bu kitapların.. alevler göğe yükselecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
49 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Sabah sakin sakin otuyuyorum başına, üç sıra, dört beş altı, on ikinci onüçüncü sıra. Sonra fenalık. Bırakıyorum. Ulan diyorum bitsin yoksa kış bitecek ben giyemeyeceğim bu kazağı. Derin nefes alıp tekrar başlıyorum ama beş sıra. Elimden gelen bu. Daha fazlasını yapamıyorum. Bitiremiyorum. Hoovf! Omzundan düğmeli kazak diye tutturmamış olsaydım eğer, şimdi .. Örgü örmek. İpin, hatta iplerin ucu gelse de bitmeyen şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 azonce cüneyt özdemir twitter dan "Aşk'ın ticari pazarlanması=Sevgililer günü.. Aşkında böyle uyduruk kapitalist bir güne ihtiyaç duyan herkese üzülüyorum. Aşkın üfürük hali!" diye bi ileti gönderdi, bende ona forever alone gönderdim. Çok mutluyum ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 dasaaa her şeyi bırak, derin derin nefes al, bir 5 dakika kapa gözlerini geçecek sdf. Ben de aynen millet sevgililer günü kutluyor bana okudukça okuyacak makale çıkıyor yazmaya gelmiştim de, ne yalan söyleyeyim yazdıklarını okudum moralim düzeldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Üniversiteden bi arkadaşımla kapıştık akşam akşam, yine uykum kaçtı lan sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 YİMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKK!!!!!!!!! sonra TTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!! evde bağırarak gezmek istiyorum da müstakil değil.. olsa bayaa bağıra bağıra gezerdim. güzel olurdu.. BAAAĞ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| %98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 saat 12de açılması gerek ders seçimi 10dakka açık kalıp bug manmyağı olup kapandı ve 3 saattir haber alınamıyor kendisinden. ama yok yatmicam ve gerekirse sabah 9a kadar oturacağım. fuck you kocaeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Suark said: azonce cüneyt özdemir twitter dan "Aşk'ın ticari pazarlanması=Sevgililer günü.. Aşkında böyle uyduruk kapitalist bir güne ihtiyaç duyan herkese üzülüyorum. Aşkın üfürük hali!" diye bi ileti gönderdi, bende ona forever alone gönderdim. Çok mutluyum ahahahahahahaha ahahahahsdf abi sabah sabah bu postla güne neşeli başladım resmen sdfg ofis bomboş, keşke azıcık geç gelseydim demekten alamıyorum kendimi. bir de gittikçe informalleşiyor giydiklerim, bir gün patlayacaklar ne bu rahatlık diye, çok korkuyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Uykum var. :/ Babam yine ekti beni ya, akşam anlaşmıştık o bırakıcaktı beni okula. Bıktım para harcamaktan ya. Amaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar