pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 kosede var sokagin basinda bir de tam karsisinda gece olunca musteri profili biraz degisiyor
olitere Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 napalım hacı keywords : bıyık,velet,çömez..vs :P
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 biyik ve veledi anlarim da cömez nerden cikti ibis? hm gerci hon falan... ama sen raadol, irlde tespih sallayip racon kesmiyoruz. hepsi geyik.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 vanille in çok üstüne gidiliyo lan. bunu farkettim. hayır bir de geri püskürtüyor herkesi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ^^ enistemin pcsi mavi ekran verince, kabak benim basima patladi. ben 40 yildir bu pcyi kullaniyorum bi mavi ekran görmedim hangi sitelere giriyon!?? -eööööö wikipedia... patic.... dersle ilgili bisi bakiyodum ya. paticik diyemedim :( nese ben derse döneyim...
Bella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sıkıntıdan facebookta albüm yaptım günlük. patlicam keşke dışarı çıksaydım.
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bir erkeği daha vajinaya kurban verdik.gg...
sesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 İğrenç bir gece klübüne gittim ama yurdun budget ından beleşe kokteyl, şampanya ve ale içmek iyi oldu asdasf.
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Oh ne güzel uyudum yea. FAKİNG SAĞLIK. HAD DERS YEAAAAA
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sevgili günlük ben bu satırları yazarken sen çok uzaklarda olacaksın. bi git lan aaa
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Günnük gözümü karartıp gittim sahilde koştum. Tahmin ettiğim gibi soğuk değildi hava (gerçi mille sadece gözleri görünecek şekilde sarınmıştı atkı-bere-vs. ama neyse dsafdsfg) sora döndüm, dönerken arayıp arkadaşa (öküz daha yeni uyandı benim aramamla) dedim; "kahvaltı edelim, gel". Şimdiiiii Ben krep yapmaz mıyım? meyve doğramaz mıyım :D domates - hıyar vs. bile doğrarım ki. Sıcacık Bergamot çayını da yudumlaya yudumlaya keyif yaparım sora. mehehe xD
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hadi ben mutfağa akıyorum se sii boonn doğ ay sey it tu yuuu layk dı freenç pipıl duuu...
sesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mr_Hand said: Günnük gözümü karartıp gittim sahilde koştum. Tahmin ettiğim gibi soğuk değildi hava (gerçi mille sadece gözleri görünecek şekilde sarınmıştı atkı-bere-vs. ama neyse dsafdsfg) sora döndüm, dönerken arayıp arkadaşa (öküz daha yeni uyandı benim aramamla) dedim; "kahvaltı edelim, gel". Şimdiiiii Ben krep yapmaz mıyım? meyve doğramaz mıyım :D domates - hıyar vs. bile doğrarım ki. Sıcacık Bergamot çayını da yudumlaya yudumlaya keyif yaparım sora. mehehe xD Abi sen ne yaptın? Bitirdin beni sabah sabah.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sesu said: Mr_Hand said: Günnük gözümü karartıp gittim sahilde koştum. Tahmin ettiğim gibi soğuk değildi hava (gerçi mille sadece gözleri görünecek şekilde sarınmıştı atkı-bere-vs. ama neyse dsafdsfg) sora döndüm, dönerken arayıp arkadaşa (öküz daha yeni uyandı benim aramamla) dedim; "kahvaltı edelim, gel". Şimdiiiii Ben krep yapmaz mıyım? meyve doğramaz mıyım :D domates - hıyar vs. bile doğrarım ki. Sıcacık Bergamot çayını da yudumlaya yudumlaya keyif yaparım sora. mehehe xD Abi sen ne yaptın? Bitirdin beni sabah sabah. sabah sabah?
Öne çıkan mesajlar