pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 kosede var sokagin basinda bir de tam karsisinda gece olunca musteri profili biraz degisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sen istedin nil kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 meh. hep ayni seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 poffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 napalım hacı keywords : bıyık,velet,çömez..vs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 biyik ve veledi anlarim da cömez nerden cikti ibis? hm gerci hon falan... ama sen raadol, irlde tespih sallayip racon kesmiyoruz. hepsi geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 vanille in çok üstüne gidiliyo lan. bunu farkettim. hayır bir de geri püskürtüyor herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 kız 10 kaplan gücünde ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ^^ enistemin pcsi mavi ekran verince, kabak benim basima patladi. ben 40 yildir bu pcyi kullaniyorum bi mavi ekran görmedim hangi sitelere giriyon!?? -eööööö wikipedia... patic.... dersle ilgili bisi bakiyodum ya. paticik diyemedim :( nese ben derse döneyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ooy ooy. zor be günlüks zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sıkıntıdan facebookta albüm yaptım günlük. patlicam keşke dışarı çıksaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 neyse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bir erkeği daha vajinaya kurban verdik.gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 İğrenç bir gece klübüne gittim ama yurdun budget ından beleşe kokteyl, şampanya ve ale içmek iyi oldu asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Oh ne güzel uyudum yea. FAKİNG SAĞLIK. HAD DERS YEAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Bugun 350 soru cozucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 BİN BİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ich ich Ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sevgili günlük ben bu satırları yazarken sen çok uzaklarda olacaksın. bi git lan aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Günnük gözümü karartıp gittim sahilde koştum. Tahmin ettiğim gibi soğuk değildi hava (gerçi mille sadece gözleri görünecek şekilde sarınmıştı atkı-bere-vs. ama neyse dsafdsfg) sora döndüm, dönerken arayıp arkadaşa (öküz daha yeni uyandı benim aramamla) dedim; "kahvaltı edelim, gel". Şimdiiiii Ben krep yapmaz mıyım? meyve doğramaz mıyım :D domates - hıyar vs. bile doğrarım ki. Sıcacık Bergamot çayını da yudumlaya yudumlaya keyif yaparım sora. mehehe xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hadi ben mutfağa akıyorum se sii boonn doğ ay sey it tu yuuu layk dı freenç pipıl duuu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 arkadaş bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mr_Hand said: Günnük gözümü karartıp gittim sahilde koştum. Tahmin ettiğim gibi soğuk değildi hava (gerçi mille sadece gözleri görünecek şekilde sarınmıştı atkı-bere-vs. ama neyse dsafdsfg) sora döndüm, dönerken arayıp arkadaşa (öküz daha yeni uyandı benim aramamla) dedim; "kahvaltı edelim, gel". Şimdiiiii Ben krep yapmaz mıyım? meyve doğramaz mıyım :D domates - hıyar vs. bile doğrarım ki. Sıcacık Bergamot çayını da yudumlaya yudumlaya keyif yaparım sora. mehehe xD Abi sen ne yaptın? Bitirdin beni sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 80 küsür, sonra ben kaçar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sesu said: Mr_Hand said: Günnük gözümü karartıp gittim sahilde koştum. Tahmin ettiğim gibi soğuk değildi hava (gerçi mille sadece gözleri görünecek şekilde sarınmıştı atkı-bere-vs. ama neyse dsafdsfg) sora döndüm, dönerken arayıp arkadaşa (öküz daha yeni uyandı benim aramamla) dedim; "kahvaltı edelim, gel". Şimdiiiii Ben krep yapmaz mıyım? meyve doğramaz mıyım :D domates - hıyar vs. bile doğrarım ki. Sıcacık Bergamot çayını da yudumlaya yudumlaya keyif yaparım sora. mehehe xD Abi sen ne yaptın? Bitirdin beni sabah sabah. sabah sabah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar