Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Arazi üstüne arazi... yarında devam. şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 şapka bitti.patrona foto yolladık beğendi. ama ben de çok beğendim kendime de yapacağım bi' tane,evin içinde takarım.ya da belki bi'gün ormanın birinde kamufle olmam gerekir,lazım olur bulunsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Saçlarımın rengi çok koyu ya, 1 ay sonra kendi rengine geri dönücem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 irin said: şapka bitti.patrona foto yolladık beğendi. ama ben de çok beğendim kendime de yapacağım bi' tane,evin içinde takarım.ya da belki bi'gün ormanın birinde kamufle olmam gerekir,lazım olur bulunsun sdf. senin işin demirle çelikle ne şapkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 muhendislikte ogrendiklerini orgu islerinde uyguluyo, next gen sapkalar uretiyo kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ben metali bıraktım.kostüm işine girdim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechul1 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sirf cöpe kdr gitmemek icin corbanin icindeki limon cekirdegini yuttgm icin kendimden utandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 2 bira açtım kazım koyuncuyu açtım demnleniyorum evimde varsa gelmek isteyen 2 ay boşum istedigi saatte gelebilir çorbam var dürüm var biram var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ya ahaha yegenim beni annesi sandi gece yaninda yattigim icin, ANNEEA SÜÜÜT diyo. garip hissettim lan kendimi. uyku mahmurusun essek sipasinin teki ANNEE diyo. idrak edemedim. LAN BI DK NE ARA?! didim. cok korktum bi an. sonra bozuntuya vermedim, gittim süt yaptim. =/ cool story sis (tu):D french press kahve oh. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 günlük uzun bi aradan sonra haftasonu evdeyim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 2 saat borsa, 1 saat 45 dakika esnaf muhabbeti yaptım, arabayı satan elimi -oh wait- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Seele said: neyse :D editi görmedim ama tahmin edebiliyorum hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Seele said: neyse :D http://img137.imageshack.us/img137/698/eyeofsauronk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 n'olmuş? aazından mı öpmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Saeros said: Seele said: neyse :D http://img137.imageshack.us/img137/698/eyeofsauronk.jpg heh heh heh heh heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 eskiler hep daha iyiydi. gittikçe boka sarıyoruz. biraz öncene baksan, şimdinden daha iyi olduğunu görebilirsin. saygılar günlük. sen bir hafızasın ve diğerleri gibi unutulup gideceksin. bir halta da yaramazsın ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 artilleryman!!!!! bi de başım ağrıyordu zaten.. gerçi hâlâ ağırıyor. sassafras foxglove ceaseless bagatelle! roger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 dasaaa senin ilacın fiesta bence abi. Üzerindeki mühendislik yükünü fiesta atar, başka da bişey atmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 -fiesta fiesta fiesta -Dinle beni -fiesta fiesta fiesta -Yalvarırım -fiesta fiesta fiesta -Yemin ederim -fiesta fiesta fiesta fiesta fiesta hepsi fiesta ford'dan fiestaaa şarkısı bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 dasaaa said: diş fırçalamak 2-3dakika yahu.. hadi hadi 5olsun. daha uzun süren bişiler yapsaydın beklerken keşke. yok muydu, notebook oyun falan? almamıştım notebookumu yanıma. hostelde kalıcağımdan birşey olur falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Seagle'a fiesta title'ı verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 seügülü yapanlarin gitgide yauvshaklastiklarini görmek... ya bi gidin, az delikanli olun. olamiyosaniz da birbirinize yavsayin, show yapmayin. fuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 günnük bütün gün odamda oturup house izledim. özlemişim böle saçma sapan oturmayı ehueheu :) yarın acısını çıkarırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Günlük, karnım arıo :s çok çay içtim sanrm babay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar