sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 dasaaa said: beck? beck hansen beck?? hangi beck? Ulrich. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 said: - *knock knock* - Who is it? - *long pause* ..Java! güldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 hayatımın en kötu gezisini yaptım geldim,üstelik hala iyileşemedim.baldan zencefilden gına geldi gari. yarın artık iyileşip evden çıkmam lazım,ilk kostum siparişimi layıkıylaN hazır etmeliyim ki gelsin paralar sonra daha çok daha çok gezeyim yıhyıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 günlük arkadasım bana küstü.bir de çok vakitsizim artık .bir de tatilim bitiyor.sezon açıldı, ağustos böcekliği yapsam :( neyse günlük optm bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bir zamanların ilgi odağı, albümün orta noktası. Şimdilerde yalnız bir hayatta yaşam mücadelesi veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 vakitsiz olmam yalnızlığımdan kaynaklanıyor evet sigıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 günlük yine gidicem o ptt'ye yine ordaki lavuk kadın bana sen emekli olmak için genç değilmisin ehihihihih diyecek bu sefer parayı alır almaz 20 kağıt atıcam yüzüne sus ulan diye yapıcam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 SeaGle said: Bir zamanların ilgi odağı, albümün orta noktası. Şimdilerde yalnız bir hayatta yaşam mücadelesi veriyor.. bu hiç erotik değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 günnük, yarın iyi bir şirketle iş görüşmesine gidiyorum. çok istediğim bir yer. umarım olur lan :/ bıktım işsizlikten valla. ama ilerde yine problem çıkarmayacaksa ve üzülmeyeceksem olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 irin said: hayatımın en kötu gezisini yaptım geldim,üstelik hala iyileşemedim.baldan zencefilden gına geldi gari. yarın artık iyileşip evden çıkmam lazım,ilk kostum siparişimi layıkıylaN hazır etmeliyim ki gelsin paralar sonra daha çok daha çok gezeyim yıhyıh ..... Canım zencefil soslu çıtır tavuk çekti, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 kıçı kırık tavuğun üzerine zencefil sosu dökünce elit tavuk oluyo ya daha ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ne alaka lan, baharat iste. cok da güzel oluyo. kici kiriksa koycan baharat ki kici kirik olmasin daha ne! bu elitse, fakir tavugu nasi oluyo haslanmis mi dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 tavuktan elit yemegi olmaz, ne koyarsan koy ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kit kat'ı 1 sene önceye kadar hiç beyenmiyordum.son 2 aydır her hafta 1 paket gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kabus başlıyo vuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 uyumadınmı lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 traş tamam kahvaltı tamam, bide sigara içip sıçtıktan sonra herşey tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aksam uyudum az simdi az daha kestiricem yea. sonra bostancı-tünel-beşiktaş DÜÜÜÜT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 vaniLLe said: ne alaka lan, baharat iste. cok da güzel oluyo. kici kiriksa koycan baharat ki kici kirik olmasin daha ne! bu elitse, fakir tavugu nasi oluyo haslanmis mi dfs anlamadın sen lan yok beşemal soslu tavuk yok bilmemne soslu tavuk diye elit mekanlarda kasaptan 5 liraya aldığımız tavuğu, zengin yemeği gibi sunuyolar. tavuk lan her zaman fakir yemeğidir. ayrıca tavuk ve tavuk ürünleri baya kötü bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 günnük herşey ağırdan ama iyiye doğru gidiyo hadi bakalım. gerçi bu bişeylerin ters gidebilmesi açısından daha büyük risk demek, neticede ters gidebilecek şeylerin ihtimalleri için süre uzamış oluyo. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 millet çalışıyorum yoruluyorum diye ağlıyo ben oturuyorum hiç bişi yapmıyorum milyarlar kazanıyorum çok acınası durumda insanlar var ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 senin 39 derece ateşin mi var halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 var var havale durumundayım akshdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Tam iyileşmedin biliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 18 saat uyudum bir rüyalar gördüm çok iyiydi. acayip değil böyle tatlı tatlı. arabayla berline sonra da berne gidiyorum. bir yol hikayesi. bu yaz sinemalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar