dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bloodless said: Belimi incittim sanırım... ya birini incitseydin o daha fena olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yok sallamazdım o zamanda bunu sallamama gibi ihtimalin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dasaaa said: napae said: Nişantaşı'na gidiloluum. Çok özledim. Ben de geliyorum!!111!1!1@#$%&*-+() ne de olsa vakit gecirmem gerek İyi gel hath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 3 saat sonra 16 bin lira geçiyo elime 8 bin lirası bana kalıyo lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 revodrive diskli hayvani bi bilgisayar topla hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 muahuahuahaha abi save etmek için bişi yazmamışım hiç! ahuah ne zaman kapatacağını da kestiremedim.. pat diye kapatabilir hani. devam ederken arada capture alıyorum. sonuç bundan bi adım öteye de gitmeyebilir.. olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 kermit said: 3 saat sonra 16 bin lira geçiyo elime 8 bin lirası bana kalıyo lulz. İyi hadin iyileş de içmeye gidek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dasaaa said: abi bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 lö kod.. bi image veriyorsun. bi de random dataset veriyorsun ona göre resmi her random data setin geldiği hedeye göre belli lineler çizerek oluşturuyore. şimdi şöle bişi oldu misal çok basit bişi. aslında esas yapmak istediğim şey başka. ama daha yeni yeni öğreniyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 çok hoşuma gitti ya. hazır bi program falan değil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 cıks oturup yazıyorsun abi bu çok lame oldu yalnız paso line(ax, ay) yapıp duruyorum yani çok aptalca yaptığım iş. hâlâ devam ediyor.. 5.turdayım.. 6'da ya da 7'de keserim sanırım. kodun çoğu 3kodun karışımı üstüne yani çalma yalnız. sıfırdan yazma değil. bakınıyorum öle neler yapıyor. neler değişirse neler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bu değil de önceki sayfadaki iyi zaten fdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 resim hoş olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 moncici said: bu değil de önceki sayfadaki iyi zaten fdsa. o ilk turn :) her turn'de farklı fonksiyon ile random çiziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 havalar ne sogudu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi adam sürekli vaktim yok bana dasaa lazım diye ağlıyo uğraştığı şeye bak dsfksdjflsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 lan iki dakka dinlenmeeecek miyiz olm? hem bu koding olayına geçen hafta başladım. geceleri 1saat falan bakıyorum genelde. çok bi yeniyim lan ayrıca bilgisayar yapıyor işi bi kerem tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bırak dasaaa yafz. Söyle sende benim gibi 'söylenmeyi seviyorum birader size ne?' diye canımızı ye ekmek ban bişiler bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 1 haftalık gecikmeyle de olsa mama und papanın yanına gidiyorum sonunda günnük. tabi gidip dizlerinin dibinde mi oturuyorum,hayır!hayırsız mıyım ne sosyalliğin de dibine vuruyorum. easystarallstars izlicem haftaya bi de kanlıcanlı pek mutluyum.bi de bi hafta yokum buralarda merak edip polisi arama. cumaya gittim gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 hayat boş günlük la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 gene mıtsız oldum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ALLAHIM AL CANIMI. Bacaklarım ve kollarım çok ağrıyo ve ağırlaştı. Perişanım. Uyuyamıyorum, yorgunum. Garip rüyalar gördüm. Çok sigara içtim, boğazım acıyo. Halsizim, ayağa kalkınca başım dönüyo, gözüm kararıyo. Yaşayan ceset gibiyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ağrı kesici aldım hafifledi neyse ki. Bu saatte ayaktayım ilk defa saat 7 olucak resmen. Çok garip geldi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 daya bunyeye parasetamolu, benimde bogazlar sisti ates vardi fln sukur iyiyim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Rüyamda kuzenimin öldüğümü görmesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar