napae Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 İnsanlar bazen beni çok ciddiye alıyo ya, üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Selam, 3 tane 100lük kağıt verdim arka arkaya mikro,kamu ve istatistikte sonuçlarını çok merakla bekliyorum.Başarılı bi senedeyim sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Günlük,hayat zor zor da bir yerden de başlamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 şu elektronik aletleri ülkeye türkçe olarak getirip ingilizce portlarını getirmeyenlerin var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 dünya nutella günün kutlu olsun günlükçüm (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 dünya senelik gereksiz ürünleri pazarlama günleri versiyon 9 kutlu olsun 9gün sonra dünya senelik gereksiz ürünleri pazarlama günleri versiyon 10da görüşmek üzere. tüketen kalın (:D milleti kazıklamak için ota boka salak saçma günler uydurma daire başkanlığı gururla sundu! edit: bizim de kutlama günümüz mart5. onu da kutlayalım bi ara. milleti kazıklamak için ota boka salak saçma günler uydurma daire başkanlığını kutlama günü.. 5mart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bugün baya iyi şeyler yabdım ama mıtsızım yinede :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 günlük acayip hızlı kilo almaya başladım. mutluyum. sporu da aksatmazsam süpper olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Oha lan çok mutluyum ben, neden bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Aahahahahaha çok gereksiz mutluyum lan ahahahahahahahahahah off kahakha attm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Yavuz (saeros olan) naber le? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sarhoşsundur. yat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dün bi rüya gördüm. rüyada son derece karlı bir hava var. biz evdeyiz ama bizim ev değil. daha önce hiç görmediğim bi ev. 1. kat ev. girişi zeminle bir. 3 katlıydı sanıyorum. ama sıkış tepiş bir mahalle değil. ama evin arka tarafında 1. katın balkonunda ulaşılabilece bi tümsek var. acayip bi yapı. neyse işte biz bi meseleden dolayı birileriyle kavga ediyoruz. bu arada biz dediğim daha önce hiç tanımadığım adamlarla bi komünite kurmuşuz evde, olaylar dönüyo. bu adamlar bundan sonra dikkatli olun diyolar. ama böyle avam sataşmalar yok. son derece centilmence hamlelerle sövüyoruz birbirimize. sonra işte bu adamlar geliyo önden tarıyolar evi. biz de daha önceden kaçma planı yapmışız o evin arkasındaki tümsek de dahil buraya. burası kritik çünkü ben kaçarken o tümseğin stratejik bi noktasını kontrol ediyorum, işte birer birer atlıyoruz balkondan en son ben atlıyorum herkes pozisyon alıyor. bu adamlar 4 kişi. balkona çıkıyolar. ben balkonu patlatıyorum, aşşağı yıkılıyo balkon adamlarla birlikte sonra bi bakıyoruz ölmüşler. sonra biz de 5 kişiyiz. tümsekten aşşağıya bakıyoruz elimizde shotgunlar var. liderleri hala yaşıyo ama bize bakıyor well played sir diyo. eywallah diyoruz biz de shotgunlarla birer el ateş ediyoruz. sonra bizim evi ateşe veriyoruz. bitane chevrolemiz var pickup ona biniyoruz 5 kişi karlı havada yola çıkıyoruz. ama bildiğin tipi böyle. sonra uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Kan gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Toton açıkta kalmış fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 hep nefret ettiğim recep ivediğe ilk defa hak verdim. facebook mal dolmuş. kapattım bir süreliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ne biçim bünyem var arkadaş 4 bira hoş ediyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Darko2 said: dünya nutella günün kutlu olsun günlükçüm (:D layn ?! :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Meeh geceyi atlattık gideyim arkadaşlarla buluşayım canım uyumak istemio zate eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Çok soğuuuuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 hayvanlaştım iyice son 2 haftadır erken kalktığım bir saat oldu 2. düzene girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Eve misafir gelince kovulan gencin drami.. 2-3saat mal mal gezecegim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Nişantaşı'na gidiloluum. Çok özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Belimi incittim sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 napae said: Nişantaşı'na gidiloluum. Çok özledim. Ben de geliyorum!!111!1!1@#$%&*-+() ne de olsa vakit gecirmem gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar