sesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Oha bence çok eğlenceliydi. Bu arada sana mesajlarım gitmiyor msnden demin çok güzel türkü sözleri yazmıştım asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bende sana küfür etmiştim baya ağır alla alla benimkilerde gelmiyo desene askhdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abe's eksodus çok uyuz bi oyundu ya ben sevemedim uzaylı aptal sümüklü bişi lan onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ASASIN KRİİDZ ya da KOLOFDATI oynayayım mı isterdin sevgili Gökalp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 =( sen geç dalganı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 vaniLLe said: zeper said: ahaha tamam konuşucam,sen beni var master öğrncisi olarak olmak? ,evet sanırım bunu diycem...;) yok öyle sevme durumu ya,just respect..;) önce hayranlikla baslar bu isler, sonra bi bug'ini bulana kadar devam eder... =P bu arada bug ne?yani burda kullandığın anlamı ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ariza anlaminda kullandim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 öf şu personal statement'ımı bi türlü finalize edemedim, dert oldu resmen şu master başvurusu iş güç arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Lilili bütün gün Cem'le beraberdim. Big plate'teki aşık olduğum çocuğun ismini öğrendim sonunda Ekrem'miş djfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mortis said: öf şu personal statement'ımı bi türlü finalize edemedim, dert oldu resmen şu master başvurusu iş güç arasında Ahahaha boşver ya o kadar da önemli değil, referansların sağlam olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
49 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bak buraya geleli çok az bi zaman oldu. Balon var nickimin yakınında bi yerde, görüyor musun? Buraları karıştırırken tesadüfen buldum seni. Meraksız insan olamayacağına bir kere daha kanıt olayım diye de açtım okudum. Hayır onca sayfayı okumuşken, bir yazan da ben olayım diye de yazıyorum. Merhaba mı diyerek başlanmalıydı bilmiyorum ama seni diğerinden ayırmadığımı anlaman için yaptım bunu. Ya da diğeri, onu senden ayırmadığımı anlasın diye yapıyorum. Evet evet normalde de yapıyorum yani bunu. 00:07 olduğunu görüyorum saatin. Facebook hesabıma, twittera ve sözlüke bakıyorum sırasıyla. Swatch reklamı var sağda facebookta. Telefonum bozulduğundan beri - bir hafta- farkındayım bir saatimin olmadığının. Kahkaha ile beslendiğini yazmış bi arkadaş da twitterda. Gülümseyip inanmıyorum bu bi arkadaşa. Sözlükte de 41 numara ayakkabı giyen kadın tartışılıyor. 13 yaşında da 39 numara giydiği iddia edilmiş. Benim bi fikrim yok bu konuda. Aslında bir mail bekliyorum arkadaşımdan. Hesaplarımı bi şey olmadığını bildiğim halde, bu yüzden sürekli yeniliyorum. Ve bu yüzden bakıyorum sürekli saate. Gelmiyor. Dur tekrar bakayım. Evet yine gelmemiş. Kırtasiyeye gitmiştim ya bugün kitabın fotokobisini almak için, kurşun kalemlere de baktım iyice, koleksiyonumda olmayan tek bi kalem bile bulamadım. Yani normalde koleksiyonumun genişliğinden dolayı sevinmeliydim herhalde ama neden bir tane daha kalemim olmadı diye üzülmeyi seçtim ben. Bak şuanda yazarken farkediyorum bunu. Sevinebilirdim. Ya o değil de, mailin artık gelmeyeceğini anlayınca ne yapılıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 İnanılmaz mide bulantısı ve baş ağrısı çekiyorum şu anda. Bi de bugün Biutiful'a gittim, çok başarılı bence. Havyar Badem'i seviyorum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Rüyamda çöpe saklanmıştım karıncalar ağzımdan blacksmoke çıkarıyo elbirliğiyle. Çokiyyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 geçen ay netten tartıştığım bir kız bugün kanserden vefat etti... elde var hüzün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 tonlarca bos vaktim, pcimde 50kusur oyun ps3te gt5 olmasina ragmen hicbisi yapasim gelmio nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Gözüme tütün kaçtı, daha mal olamam bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Günlük bugün yine bir bardan iş teklifi aldım . Napsam bilmiyorum lan :/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 iceandfire mod yükledim wifi problemlerim var yarın bakıcam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Dün hayvan gibi yoruldum akşam 6 gibi yattim gece 4.30 da kalktim sandiviç + kek yedim üstüne de muhteşem yüzyili izledim şimdi yatiyorum,kib günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 günnük bu kaşam izmire gogogo!1 güne pastayla başladım lan. çok seviyeli bi ilişkim var midemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sözlüğe reha muhtar ve köşe yazıları gelmiş bu ofis ne kadar soğuk ayrıca ya, dondum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 günlük yarın rift beta6 başlıcak şimdiden iyi hazırlanmak lazım uh huh huh! sucuklu yumurta yapim bi oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 baa şans dile günlük yaparsam anlaşmayı pek şukela olacak eved ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 inşallah yapamazsın amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar