bebiþim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 nolsun ya kenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 günlük gittim sims aldım yükleniyo şimdi, evlenip çocuk yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 hava çok iğrenç günlük 50+ faktör iyi ki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 15 dakika içerisinde çıktım sınavdan günlük. yaz okulu bekle beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ciao günlük! össye bi ay kala bu kadar rahat olan nadir insanlardan biriyimdir heralde. barajı gecmem yetiyo zaten. son denemede 250 yapmısım, pek bi mesud oldum. bi de calıssam nolucak:p rahat gecicek son bi kac haftam.(hos hic de rahat gectiği söylenemez) sonra baya bi çizime yoğunlaşmam lazım. öss bittikten sonra yapmam gereken cok sey var. -piyanoya yeniden başlamak. -tenise başlamak. -italyaya gitmek. -kaçırdığım bütün konserlerin acısını çıkarmak. aklıma gelmeyen bi sürü şey var. bi de interrail olabilir. onu düşünme aşamasındayız. tabi bunlardan önce yazın yetenek sınavlarını halledip, cillop gibi bi sonuç almam gerek. hadi hayırlısı. bana şans dile günlük! atolye de tam gaz devam ediyo buarada. aile gibi olduk yahu. baya bi seviyorum ben galiba ordaki insanları^^ hı bi de doğum günüme cok az kaldı günlük. güzel gecicek galiba. bazı duyumlar aldım mihih. amma da cok olmus, özlemisim seni be günlük. hadi bugünlük yeter.^_^ arrivederci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 günlük bi kızı kendime aşık ederek iyimi yapıyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.. diğer hatunu bekliyorum.. ! aklım onda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Günlük kaç gündür yazmıyorum. seninde içini karartmak istemedim. anneme kanser teşisi koyuldu pazartesi ameliyat oluyor inş iyi olacak günlük. böyle garip duygular icindeyim kadının gözlerine bakamıyorum mutlu olmalıyım onuda mutlu etmeliyim ama ne kadar başarıyorum bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 üzgün görünmemeye çalış yeter bence, zaten kimse senden mutlu gözükmeni bekleyemez acil şifalar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Durup dururken saçma salak triplere giriyorum günlük. İmdak beynim hidden level a atladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Diğer günlerden hiç bir farkı olmayan bir gün daha geçti kaldı 171 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 günlük bitsede şu dönem önüme baksam sıkıldım aynı evi paylaşmak zorunda kaldığım luzumsuz tiplerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 selam üzerimdem 1 tonluk ağırlık kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 12den sonra direk uykum geliyo artık günlük. şu saate kadar iyi dayanmışım helal bana. çok yoruldum. bahçeşehir'i de özlemişim. iyi oldu gittiğim. eğlendik baya bi. sezin'in doğum gününü kutladık ^_^ 3 senedir görmediğim insanları da gördüm, baya iyiydi. mutlu mesut uyuyorum ben. muju. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 daha demin cok icten guldum lan.. ozluyor insan sdf.. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 günlük insanın facebook şifresini bulup neden değiştirirler ki? kapatayım en iyisi bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 günlük, baya bi aradan sonra tekrar bi görüneyim dedim. oh lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 günlükçüm, dershaneye gidicem yine birazdan. muhtemelen tam 3. derste EHEHEH YARISI BİTTİ BİLE LAN NE KALDI Kİ HİHİHİ gibisinden bi iç ses belircek içimde. dershane bitçek sonra, ama dert bitmicek. otobüs?! lan yetişeyim pls diyerekten hızlı adımlarla yürüycem durağa doğru.otobüs kalkmamış olursa çok uzun bi kuyruk, kalkmış olursa da en erken otobüs 35-40dk sonra falan olcak. yıkılcam. lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 naber günlük? güzel bir pazar sabahı. kahvaltı ediym. ne yesem ki? bakalım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sanofabic idiot, üf güne bu kadar bok gibi baslanmaz heralde. önce aptal kardesimin inatciligi yüzünden tartisiyoruz yine pis bi sekilde, sonra olaya ücüncü kisiler giriyo hatunun malligi yüzünden. tabi bunlarin hepsi laf dalasmasi. ketfayt yok. ondan sonra karnim agriyo, hala agriyo it. ve pcyi acinca mavi ekran yiyorum. hoho. simdi dogumgününe gidecek o enthusiasm kalmadi bende üstadim. hele o veled ve sevgilisinin arabasina binmeyi hic istemiyorum. karetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 altmetin: arabalı arkadaşlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 altmetin: arabalı arkadaşları olan arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 altmetin: arabayi birah, hic arkadasim yok cok yalnizim :(:( arabasi olan kardesimin sevgilisiydi yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kardeş sevgilisinin arabasına binmeler falan. enişte baldız ilişkileri gurbette çok güçlü oluyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 altmetine koyyim, kardese ve sevgilisine de koyyim. size bisi olmasin. zira gidemiyoruz kardesimin sacmaliklari yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 la la la la la la la la la la la la la la la go ! auhauhaahu sdfajf what can i doooo ? günlük ayılamıyorum ayılmak istemiyorum 300 500 300 500 go ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar