kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 diye agresif bi mesaj atıp özelden tartışarak aldım msni mesela paticik erkekleri aptal aptal kızlara yavşamak yerine benim gibi kavga çıkararak msn alın. böyle yavşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 midesizmis, bana yavsamis, talihsiz bir aciklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 gökalpçiim sen de kadınlar üstüne fazla beyanat verme istersen. makas alırım yanağından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 reha kes ağzına sıçrarım. merdivenini basarım. kızlar hakkında değil beyanat forumda kızlara yavşama tekniği bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Sakin olun asdfhafdsa demek ki iyi oyuncu olur benden . gökalp yıllardır msnımde faceımde eklısın sen de he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 motorola atrix ve samsung infuse 4g sonrası tornistan yapıvermem.. çok dargın kalamadık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 mamamamamamamamamamamam mayykrofon şoooooov miykkkrofon şovvvv! yeahhh. (anlaşılıyor ki bir başka sıkkın gün daha,geççek geççek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 dasaa i4 al abi artık sen de. bırak bu alternatif androidci ayaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 gokalp arkandayiz. siraya girdik anlaminda, msn icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 beyler bi yanlışlık olmş msn varmış zaten bende sıramı size devrediyorum kusura bakmayın meşgul ettim kızı boş yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 aylardır çırpınıyorum burda gökalpin msnini almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bedava verin olm.. benimkini yakayım aayfon alayım mesela. acaip viral olur hem. çıldıran genç android'i havaya uçurdu.. ama bu motorola atrix de 2ghz lan.. 2GHZ! bildiğin titreyerek kendime geldim.. ve gözlerimi açtığımda antartika da buzul üstünde koşuyordum! güney yarım küreden buraya gelmek için oceanic airlines'ın sydney den kalkan uçağına yer ayırttırdım 3g network sağolsun. şimdi gps ile sydney'e koşmam lazım. 2300kilometre yüz mü? hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 2 Ghz diyosun laan, ortalama laptoplar 2.1 falan, neyini yakıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bak gördün mü? duyan eriyor olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 stevele yarın içmeye çıkıcaz ben bunu bi soriyim kendisine. böyle böyle bi arkadaş var bizim böyle böyle diyo viral olurum diyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Onun sorunu yazılım güncellemesi istemesi olabilir. Yazılımı güncelle bi Ama dikkat et güncelleme yaparken, instrakşınları okuycan hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi içindeki cigaherzi nabıcan ben anlamıyorum. ne işine yarıyo onun cigaherzi sana? tam zamanlı dikkatini tek bir eplikeyşına verebiliyosun zaten. e multitaskse derdin i4 te de var. dünyayı mı elegeçiricen 2ghz ile? benim bilgisayarım 2ghz yarısını kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 dasaaa said: bedava verin olm.. benimkini yakayım aayfon alayım mesela. acaip viral olur hem. çıldıran genç android'i havaya uçurdu.. ama bu motorola atrix de 2ghz lan.. 2GHZ! bildiğin titreyerek kendime geldim.. ve gözlerimi açtığımda antartika da buzul üstünde koşuyordum! güney yarım küreden buraya gelmek için oceanic airlines'ın sydney den kalkan uçağına yer ayırttırdım 3g network sağolsun. şimdi gps ile sydney'e koşmam lazım. 2300kilometre yüz mü? hmm.. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 günlük kaç gün geçti support mail atmadı, bir değil tam 3 farklı support bide, bitmedi mi olm bu adamların christmas tatili alal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 günnük bavuldu notebooktu çantaydı monttu derken dergiyi çantaya koymiim okurum dedim kalktığım sırada, tam o anda da babam aradı. bi de aynı anda hesabı ödüyorum, anlatmaya başladım babama işte vlan böyle oldu da bilmem ne de netmask ile yırttım şimdilik de 3com'un azına edeyim de vs. vs. derken uçağa bindim. oturduğumda farkettim ki 20 tl verdiğim ve daha kapak konusunu bile okuyamadığım dergiyi cafede unuttum. abv. bok. neyse yeaaa internetten bakarım ki ben. hadi len ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yeni bi radyo buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Günlük saat 23:15 olmuş, lan! Final zamanı geldi ya, 24 saat yetmemeye başladı yine ağzına yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yarın sınavım var ama oturmuş adnan hocanın videolarını izliyorum. hay kedi canını senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 günlük, grill sergeants.. http://www.pentagonchannel.mil/thegrillsergeants/index.shtml lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar