sesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Sabah 11'den beri Naruto izliyorum. Devam da edeceğim çok heyecanlı bırakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sesu said: Sabah 11'den beri Naruto izliyorum. Devam da edeceğim çok heyecanlı bırakamıyorum. THAT'S THE FUCKIN SPIRIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 SeaGle said: yalannn ahahah ehehe az önce geldim koşudan. yağmurda koşmak çok eğlenceli =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 istanbulda yağmur mu yağıyor şimdi? evet camdan dışarı bakmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 eh, inceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 dasaaa said: evet camdan dışarı bakmayacağım ehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hastayım, yorgunum, dinlenemiyorum ama yaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 dasaaa said: hastayım, yorgunum, dinlenemiyorum ama yaaaa. doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 negerek var ki doktora. iyileşirim ben 1-2güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bu müzikte cok güzel sevisiliyo günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 fakye kar firtinasi, 6-7" kar oldu lan, 5 dakka eve yururken pantolonun pacalari donmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 çevremizde bir sürü insan olduğunda dişlerimi çok sıkar oldum, susmak bilmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 of 2 gündür içiyoruz, çok da eğleniyoruz. muslimfagler ne kadar ağlarsa ağlasın, alkol içmesini bilenle tüketildiği zaman çok güzel bişey. 4 gibi eve geldim, biramı açtım bardağıma doldurdum, bi yandan doğumgünü mesajlarıma cevap verip bir yandan da içiyorum. bi baktım, biram bitmiş. tam üzüldüğüm anda, bardağın 33'lük olduğu aklıma geldi buraya da everythingwentbetterthanexpected.jpeg koyacaktım da, resimler gene kurbaa olmuş. öyle işte, mutluyum desem yeridir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 aquila said: fakye kar firtinasi, 6-7" kar oldu lan, 5 dakka eve yururken pantolonun pacalari donmus. abow ne zaman yağdı lam kaç gündür temizdi hava -1 felandı ama açıktı yane, earthcam hd den izliyorum seni akila http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/?cam=lennon_hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sabah basladi ufak ufak, aksama 5-10 santimdi, hala yagiyo cilgin ruzgar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kahvem bitti, 2010'da fakir kapanışı yapıyorum kahve bile alamıyorum lan of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 en sıkıcı nöbetten geldim.koca gün/gece gelen 2 hastadan biri adres sordu.yatıyorum.bu akşam daha hareketli geçer umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 twitter'ı, paticik günlük'e entegre edersem belki 2011'de zengin olabilirim. o zaman bol bol kahve alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ne yalan diyim endişeleniyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kapinin önünde arabasiyla kardesimi bekledi, elinde laptop var diye NAPIYOSUNUZ BURDA NE ISINIZ VAR NAPIYOSUN LAPTOPLA LÖLÖLÖ yapip ardindan plakayi alip polise sikayet eden suursuz ircci issiz bir pislige sahibiz komsu olarak. sonra polisin gelip HANGI ÜLKEDENSIN? PASAPORTUN HALA GECERLI MI? diye irccilik yapmasi... bisi bulamayinca ''ya evet oluyo öle'' diyip geri cekilmesi. nazi alamanyasindan kalan kirintilar... heil hitler, ölmedin kalbimizdesin. aksiyon cikariyosun bize güzel oluyo. kapisina gidip agzina sicsan (ben degil, ben gitsem sen git velin gelsin der.) amacina ulastirirsin, sevinir. amaci kavga cikarmak itin. trajikomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dipcik gibiyim gunluk gece uykusu gibi yok yeahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 günlük, istanbul işi yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bu gün yönetimdeki müdür yardımcısı svetlana ile tanya ya pis gider yaptım. neymiş efendim kış tatili olmayacakmış, programın gerisindeymişiz, tatilsiz devam edilecekmiş. dedim valla budit ili nibudit, ya priyehal fı tursiyu okadar. kocaman gözlerini açıp mal gibi baka kaldılar. size mi sorcam lan gidip gelirken. 1 milyar masraf edip uçak bileti alcam sonra tatil yok ama bıyk bıyk bıyk. yerim lan sizi. pis ruslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 vaniLLe said: kapinin önünde arabasiyla kardesimi bekledi, elinde laptop var diye NAPIYOSUNUZ BURDA NE ISINIZ VAR NAPIYOSUN LAPTOPLA LÖLÖLÖ yapip ardindan plakayi alip polise sikayet eden suursuz ircci issiz bir pislige sahibiz komsu olarak. sonra polisin gelip HANGI ÜLKEDENSIN? PASAPORTUN HALA GECERLI MI? diye irccilik yapmasi... bisi bulamayinca ''ya evet oluyo öle'' diyip geri cekilmesi. nazi alamanyasindan kalan kirintilar... heil hitler, ölmedin kalbimizdesin. aksiyon cikariyosun bize güzel oluyo. kapisina gidip agzina sicsan (ben degil, ben gitsem sen git velin gelsin der.) amacina ulastirirsin, sevinir. amaci kavga cikarmak itin. trajikomik. O komsuyu ne düversin varyaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 okulda bilgisayar labında cityville falan oynuyorum ne iğrenç bi insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar