Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu yeniyıl gelse de feybuk notifkasyonlarından,kafamın bi yılbaşı ağacına montajlanıp taglendiği fotolardan,ve ayrıca 2. baskı notifikasyon maillerinden kurtulsam.
bi sen anlarsın günlük
Mesaj tarihi:
Norak said:

3 kg aşure gelmiş komşudan, sanırım zevkten ölcem günlük..
hmmppss.

bi kaç kase yedikten sonra sıkılırsın

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs172.ash2/41787_286382475651_1217_n.jpg
Mesaj tarihi:
gel levent gel
evde ev arkadaşımın
annesi
anneannesi
anneannesinin kardeşi
2 de arkadaşı vardı son bıraktığımda yatılı
şimdi sadece anne kombosu kalmıştır muhtemelen
bir sen eksiksin
gel sen de dgfh
Mesaj tarihi:
ahah tamam tam benlikmiş ortam, dağıtırım orayı gelince. ortaokul arakdaşım dersin sdf=P

şaka bi yana ablamda da aynı durum olmuştu ankaradayken. direkman eve kendi aileni çaar. bıksınlar gidiyolar daha sonra.

olmadı çek kızı karşına, bak böyle böyle ben bu eve başkalarını konuk etmek için ortak olmadım de. ceylan öyle yapmıştı en azından.
Mesaj tarihi:
ya benim de içimden bi ses "tebdil-i mekanda ferahlık vardır" dedi.. ben de geleyim mi?

cerebralis said:

ha bide bu hafta 3 gün veli toplantısı var.
ve her veliye şunu diycem

''çocuk zeki ama çalışmıyo!?''

evet bunu yapıcam

sakın!

çok uykum var (--) ZZZZZzzzzzzzzzzzz
Mesaj tarihi:
tutmayın beni yapıcam.
yarın ilk derste yüzünde hafif bi tebessüm gördüğüm an bi öğrenciye
''gülüncek bişe varsa söyle biz de gülelim!!'' de diycem.
bunları yapmak lazım eksik hissediyorum
Mesaj tarihi:
Sevgili günlük

Bazen kendimi sınırlarda hissediyorum.Bitse, kurtulsam utançlarım, sıkıntılarım kaybolsa...Dünyada hiç bir işe yaramadan serbest salınım halinde olan bu vücüt, eminim ki toprak altında çok yararlı olacaktır. Efendim, sonuçta ileride dünya devleri benim için savaşacak, bir galonum kim bilir ne kadar paraya satılacak. Sonra da diyorum ulan, sanki tek dertli sensin, kendini dünyanın merkezi mi sandın. İçimde iki kedi var, sürekli kapışma halindeler. Biri siyah biri beyaz. Siyah, hücumda çok iyi; kulağıma haince şeyler fısıldayıp duruyor. Beyaz ise defansta fena sayılmaz. Bakalım hangisi pes edecek. Merakla beklemekteyim.
Mesaj tarihi:
sevgili günlük

koca haftasonu geçti hiçbi şey yapmadım
yattım yattım yattım
league of legends filan oynadım
bi de perşembe günkü hareketliliğin üstüne bu durgunluk çok kötü oldu biliyon mu

esaynmıntlar da birikti birikti dağ oldu
napıcam bilemiyorum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...