cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ahahah cidden gülersin ama fede. bazen öyle şeyler çıkıyo ki.neyse yolluyorum ben adreslere 2şer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dikkat yazılı var diye bi kitap vardı. çok komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 cerebralis said: şşş patiler bırakın onubunu da 2şer sınav kağıdı veriiim de okuyun ha hayrına Peheyt bizde öğretmen hanım falan diyoruz, seviyoruz, seviniyoruz. Gel gör ki sınav kağıtlarını başkalarına okutmaya çalışıyor.....,,,,,,,...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 okudum bitirdim zaten..kendi çıakrım içinde noliiim bak hani siz de eğlenin diye dedim.valla bak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bakanlığa şikayet edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sınav okumak çok zevkli birşeymiş gibi geliyor bana hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 etmeyin ağalar.kıymayın atayana kadar neler çektirdiler zati acıyın garibe bi daha yapan nolsun. (ısrar ederseniz çirkefleşirim ha fdghsghfsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 aa ısrar ediyorum ama.. buyrun buyrun.. e bi çayımızı içseydiniz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 cerebralis said: okudum bitirdim zaten..kendi çıakrım içinde noliiim bak hani siz de eğlenin diye dedim.valla bak :S hahaha tabi tabi biliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yazamamışım da zaten.elim ayağıma dolanmış suçluluk psikolojisiyle.kendimi elevermişim. teslim oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 i am a pencil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 SEN SÖYLE YES Mİ NO MU, ÇABUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 40etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 canım çok sıkkın günlük, bi tek olsada atsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Tam bir yıldır yalnızım, şahane, yes we can! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 daha yolun var ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Karaokeye gittik of poflayarak gittim alkolün verdiği etkiyle hep ben şarkı söyledim gksajgangmsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Gunlukcum buyuk askimla istanbul'u feth ettik asdffsx Ama suan da yudumladigim su cay herseye bedel. Bir asmali mescit gecesinden sonra tophane suanda iyi geldi. Yorulmusuz hopla zipla yahu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 dasaaa said: eleman eski slayt makinesi ile -dia mı doğru slayt mı?- fallout başlangıç atmosferi yaratıyordu derste. şöyle ortam yaratan bi tane hocam olsa , dünya bambaşka bir yer olurdu eminim. grafik tasarım dersinin slaytlarında comic sans kullanan bir güruhtan ders görüyorum abi, isyanlardayım. ha bi de günlük, 30a kafam girdi bu gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi atmosfer dediğim bu devirde slayt makinesi + karanlık tozlu ortam.. başka da bişi değiş işte. makinenin ucundan çıkan ışığa bakıp uçuşan tozlara falan takılıyor gözün vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 günnük dün ortamlara akıp 3'e doğru eve gelip sabah "koşacam olm!1" diye 8:30 da uyandım. uykum da yok ama koşmaya üşendim dsaffsad. neyse akşam koşarız artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 O iş yalann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yoo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yalannn ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yok be olm. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar