Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

idiot, sinirlendim.
otobüs baglantilari cok cükko.
eger sirf bu yüzden o staji reddetmek zorunda kalirsam kil olurum, ama akabinde diger staj yerlerinden -o teklif aldigim staj yeri kadar iyi bi yer olmasi sartiynan- teklif gelirse, her iste bi hayir varmis der ve iyi hissederim o zaman.
yarin gidip info alayim bari, tren-otobüs garlarindan.

illa bi bok cikcak ya ben ona yaniyorum - kayahan.
keske ehliyetim olsaydi diye yargiladim kendimi, abv!

bye
Sosyal ağlarda paylaş

tamam kitap okuyan yok türkiye'de ama mesela kütüphane de yok be arkadaşım..

yapın bi 24saat açık kütüphane, kitapevi vs.. parası ne isterseniz vereyim.. aylık pass alayım dilerseniz 35ytl'ye.. kitap ödünç alma da olmasın ama kütüphane olsun be.. bu saatte evden olmuyor işte ulan!

koskoca kadıköy adam gibi kütüphane yok olm, bırak 24saati! ciddi berbat durum yalnız. düşünebiliyor musun kaç kişi yaşıyor bu kadıköyün sınırları içinde ve düzgün bi tane kütüphane olmadığı gibi belediye de bişi yapmayı düşünmüyordur..

marmara'nın kütüphanesi de 10-18 gibi son derece dar bi aralıkta çalışıyor sanırım.. ne komik yahu

ha bi de bi boş vaktim olsun kalkıcam gezicem bütün üni.lerin kütüphanelerini.. 4-5tanesine gittim gerçi ama bi dolaşıcam bakalm neler neler varmış..
Sosyal ağlarda paylaş

günlük arabanın 2600 masrafı çıktı düşürdük 1700 e o bile fazla..
çok fena girdi..suçu bana yıkmaya çalışıyolar fekat 70 km ye gelen çoğu aracın baskı balatası değişir zaten..bizimki biraz pahalıya değişiyomuş onu öğrendim..
bide taa pazartesi dediler..
çüş
bidaha oraya götürmicem arabayı
Sosyal ağlarda paylaş

günlük çiçekleriyle konuşmuyorum diye kızan bi patronum var benim.
hiç ilgilenmiyomuşum sevmiyomuşum onları. sevmekten kastıda dallarını okşıcakmışım. annemiyim ben ya.
işlerden fırsat bulup sevgilimi sevemiyorum bide onun çiçeklerinimi sevcem.

neyse sonra cok severseniz sevgi arsızı olur diyip cıktım odasından bide şöyle bi baktım. garanti olsun diye döndüm bi daha baktım. bıktım be
Sosyal ağlarda paylaş

ölyürum uykusuzluktan bu hafta total 25saat uyuduysam namerdim..

daha çoooooooooooooooooooook iş var ama sırtım ağrıyor, aptal gibi yanlış otobüse biniyorum. hatalı telefon açıyorum vs.

ulan paso da yanlış yazıyorum bak.. üsttekilere ek olarak anlama da gitti artık.. bariz anlayamıyorum böle..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...