aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 darisi basiniza desene lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ha evet di mi. DARISI BASINA REYIS!! allah tuttugunu altin etsin. allah ne muradin varsa versin, bi yastikta kocayin insallah amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 heidi deine welt sind die berge EHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 amin bacim amin, hepimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 parçaladın mı adamları koçum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 idiot, sinirlendim. otobüs baglantilari cok cükko. eger sirf bu yüzden o staji reddetmek zorunda kalirsam kil olurum, ama akabinde diger staj yerlerinden -o teklif aldigim staj yeri kadar iyi bi yer olmasi sartiynan- teklif gelirse, her iste bi hayir varmis der ve iyi hissederim o zaman. yarin gidip info alayim bari, tren-otobüs garlarindan. illa bi bok cikcak ya ben ona yaniyorum - kayahan. keske ehliyetim olsaydi diye yargiladim kendimi, abv! bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 zuaa günnük çok içtim:D^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 tamam kitap okuyan yok türkiye'de ama mesela kütüphane de yok be arkadaşım.. yapın bi 24saat açık kütüphane, kitapevi vs.. parası ne isterseniz vereyim.. aylık pass alayım dilerseniz 35ytl'ye.. kitap ödünç alma da olmasın ama kütüphane olsun be.. bu saatte evden olmuyor işte ulan! koskoca kadıköy adam gibi kütüphane yok olm, bırak 24saati! ciddi berbat durum yalnız. düşünebiliyor musun kaç kişi yaşıyor bu kadıköyün sınırları içinde ve düzgün bi tane kütüphane olmadığı gibi belediye de bişi yapmayı düşünmüyordur.. marmara'nın kütüphanesi de 10-18 gibi son derece dar bi aralıkta çalışıyor sanırım.. ne komik yahu ha bi de bi boş vaktim olsun kalkıcam gezicem bütün üni.lerin kütüphanelerini.. 4-5tanesine gittim gerçi ama bi dolaşıcam bakalm neler neler varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 günlük yarın okul. sakil okul, gereksiz okul. bi de farkettim ki insanlara ben de seni özledim diyerek yalan söylüyorum. ama özge hariç kimseyi özlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 3 gün kaldı günlük annem geliyor. Şu saniye pek bir heyecanlandım suratım güldü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 günlük arabanın 2600 masrafı çıktı düşürdük 1700 e o bile fazla.. çok fena girdi..suçu bana yıkmaya çalışıyolar fekat 70 km ye gelen çoğu aracın baskı balatası değişir zaten..bizimki biraz pahalıya değişiyomuş onu öğrendim.. bide taa pazartesi dediler.. çüş bidaha oraya götürmicem arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 günlük, bugünü bakım günü gibi bişey ilan ettim kendime dhjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 günlük çiçekleriyle konuşmuyorum diye kızan bi patronum var benim. hiç ilgilenmiyomuşum sevmiyomuşum onları. sevmekten kastıda dallarını okşıcakmışım. annemiyim ben ya. işlerden fırsat bulup sevgilimi sevemiyorum bide onun çiçeklerinimi sevcem. neyse sonra cok severseniz sevgi arsızı olur diyip cıktım odasından bide şöyle bi baktım. garanti olsun diye döndüm bi daha baktım. bıktım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 günlük bugün herkesin günü benimkinden daha iyi geçiyo galiba ne korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 dayanamadım, ben de blog'u olan insanlar kervanına katıldım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 doğru yoldasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 napae said: dayanamadım, ben de blog'u olan insanlar kervanına katıldım günlük. Anlayamıyorum ben blogların amacını. Gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ölyürum uykusuzluktan bu hafta total 25saat uyuduysam namerdim.. daha çoooooooooooooooooooook iş var ama sırtım ağrıyor, aptal gibi yanlış otobüse biniyorum. hatalı telefon açıyorum vs. ulan paso da yanlış yazıyorum bak.. üsttekilere ek olarak anlama da gitti artık.. bariz anlayamıyorum böle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 varmı geçmişi silecek bi silgi günlük? Bugünü silse bile kâfi. on nümero olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 anam babam geldi memleketten günlük sdf para harcamayacağım, bulaşık yıkamayacağım, sıcak yemekler yiyeceğim günler, seviyorum sizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 günlük staj yerim bi türlü ayarlanmadı moralim bozuldu ne olucak bilmiyorum canım da sıkılıyo zaten. cuma akşamı evde oturuyorum, olcak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 oo sürekli birisinin doğum günü oluyo yea. hangi birine hediye yetiştiricem ben günlük. yarın gece de bahçeşehirdeyim. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 aşgım çok geziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ben sağa güveniyorum da çevrendekilere güvenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bağa da güvenme utku. bağa da güvenme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar