zeper Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 (tu)(tu) Bella said: dün gay bara gittik. çok eğlenceliydi! ama lütfen yakışıklı erkekler gay olmasın ya. ha bi de bi kız arkadaşım birini beğendi arkadan çok tatlı falan diye, bi döndü kızmış hahaha kimin ne olduğu belli değil şekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 güzel kızlar lezbiyen olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Montla sıçmaktan daha ızdıraplı bişey varsa o da düğün dernek işleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 içimden gelmio günlük okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 of kocaman ayakların abv.large ayaklık aldırdım daha büyüğü yokmuş bu da ayaklarıma olmadı.sinirliyim sinirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mouse'suz hayat.. ne boktan bişi! telefonların arkasına koyacağınız ufak bi ışık ile düşük dpi da olsa mouse olarak kullanılmasını sağlayın zor mu geldi? adam olun bunun dokunmatik ekranını mouse olarak kullanmamı sağlayın lan!! adam olun! teknoloci geliştirenler! ADAM OLUN11!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Günlükçüm Avrupadan anadoluya tam 1 saatte gectim hehue Simdi cadde de yemekteyim. Birazdan kalamis marina da yata gecicem yatta kalmayi planliyorum. :)) Istanbul soguk degilmis yuppii :))) scskib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 üü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kalami marina, noted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 tekne adı "red russian" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Gerizekalı herifler yanlış bilgi vermişler ya lanet olsun. Ne güzel loca tutacaktık yılbaşı gecesi eğleneceğiz dedik. Meğer loca değil kişi başı 642 liracıkmış! Bana tombala yolu gözükür. Byes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 typer said: Çıkmadan bi xanax vermeliymişim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mouse'umun pili bitiyo evde başka uygun pil yok panikteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sınav haftası ya günlük=( sınav hazırlamam lazım artık kolay sorcam bu sefer walla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 öğretmene güven olmaz, kolay deyip yakarsınız gül gibi çocukları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 alamanci diskosuna caariyolar, yok ben almiyim diyince bozuk olan ben oluyorum. nasi is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 çünkü sen bi alamancısın yerini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yerini kabul etmeyen alamancı üzüntüsünü berbat alamancı gruplarını dinlyerek attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yok ya ben gayet yerimi biliyorum, onlar gibin iki kültür arasinda sikisip kalmadim =P ha sirf almanyada oturdugum icin alamanci diycekseniz diyin, caniniz sagolsun.... hayirli geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 alaman, almiyim, almancı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 güzel oldu, engelledim bu sefer kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 naber günlük sende biraz gaza gel. http://fizy.com/#s/1m1q5t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 vaniLLe said: hayirli geceler. Buram buram anadolu kokuyorsun kardeş korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 paulllllllll paulç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ahaha. etraf sarrros kayniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar