Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bişey yazmam lazım, ama içerde kardeşim bağırıp duruyor. gidicem yahu ben bu evden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 günlük gözyaşlarımla aldırdım bilgisayarı sjhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Nasıl süper oldu bugün böyle ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ne kadar boktan bir gün sevgili günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 eisenheim said: oha günlük üstteki kuşadasında soyulan bankada rehin alınan şahıslardan galiba hayır istanbul üniversitesinde olaylar oldu,solcularla polisler birbirine girdi 1 saat fakültede kaldık çıkamadık çatışmalar falan oldu .. çok fenaydı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 günlük iş yapmam lazım hiçbi iş yapamıyorum bi haftadır yeter artık ne bu tembellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 aylık ortalama günlük toplam meteoroloji falan noluyore.. ne kadar boktan bi hayatım olduğunu düşündüğüm anlarda şu aklıma geliyor ve kendimi bi anda çok mutlu hissediyorum.. en azından şişko bi yağ lömbürtüsü değilim.. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 of günlük ya :/ hava iki gündür çok sıcak diye bugün elbise giyicektim, hava soğumuş. şimdi elbise giyersem alttan alttan soğuğu yicem sjkd bugün sadece 1 saat ders için okula gidiyorum, ondan sonra tamiranede takılcam bi kaç saat. yemek yeriz arkadaşlarla falan. öyle yani, babam spordan dönsün beni okula bırakcak. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 idiot, hazirim! bu sefer heycandan elim ayagim birbirine dolasmicak, hissediyorum. sans falan dileme, ihtiyacim yok. kahve lazim sadece.. hadi o zaman kahve. güzel bir sekilde dönücem. ha eger cok ekstrem birsey olur da dötümde patlarsa, bu satirlari quotelayip nasil gg oldugumu canli canli görüceksiniz. ya da göremeyeceksiniz, cünkü gg olmicim, yilmiyorum ulan. of nil ve sizlayan vicdani konusuyor. sizoluguma son verip gidiyorum. i'll be baaaaack *arnold schwarzeneger hesaabi* . hep mi typo hep mi. bak yine.neyse hayadimiz typodan uzak olsun her daim, gömdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 valla degmeyin keyfime once kokorec + midye dolma caktim simdi de kordona oturdum laptopimla, nargile + cay yapiyorum izmir super yer lan lostun yeni bolumu de cekmistim onu izliyim hatta simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 çok güzel karnımı doyurdum, bütün paralarımı harcadım günlük. haftaya pazartesine kadar 50tl param kaldı. haftasonu evdeyim galiba sdhjk. yok ya cumartesi günü bebek'e gitcem. hava çok güzel olcakmış. babam birazcık ekstra para versin nolcak yea. sigarayı bıraktım demiştim başka bi tofikte, ama bırakmamışım onu farkettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 günlük çok açım. aşk böyle bişey sanırım sdfd. göbeğimi parçaladım laptopla. kanadı yine. en sevdiğim tişörtüm kan oldu pnf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dün gece hatun kişiden fena soğudum nan günlük. Telefonumu kapadım, arayamasın mümkünse. Ulaşamasın bana bir süre. Isınırmıyım tekrar bilmem de "bitti" die bişiler söylememek için zor tutmaktayım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yihuuu rivenc of the ahmet hoca bütün sınıfın ağzına sıçradı sınavda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Penthesilea said: valla degmeyin keyfime once kokorec + midye dolma caktim simdi de kordona oturdum laptopimla, nargile + cay yapiyorum ya sen ne vicdansız, ne zalim bi adamsın abi ya. bi sus, git, girme patiye falan of. ağlıycam evek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bademin yanında ilhan şeşenin ne işi var ya. ulduarı bırakıp gitceğime değer inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 günlük bebeyim staj işi orrayt.mail geldi bugun leyley.ne yapayım sana,ne istersin,jakuzi? üzerine söyle yaldızlarla paticik yazarım turuncu pati desenli fln sdfgh.istediğim tarihleri ben belirliyormusum hemi de! bu demek oluyor ki bekle Maribor ben geliyorum=) olm cok guzel lan hayat guzel resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 boyle bi bayıklık var ama.... Du bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 tası tarağı toplayıp bodruma yerleşicem. kimse olmicak. bi tane bahçem olcak sadece. öleyim orda, çiçeklere de bok olurum gübre olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 günlük, annemle babam kavga etti, babam kapıyı baaaam diye çarptı, yattı. korktum ben de :/ çok komik şeylerden kavga ediyolar yea dfhj ben de uyuycam birazdan, yarın bütün gün ödev yapmam lazım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dynun said: tası tarağı toplayıp bodruma yerleşicem. kimse olmicak. bi tane bahçem olcak sadece. öleyim orda, çiçeklere de bok olurum gübre olurum. of, dede olmuşsun sen artık. sdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 oldum naz oldum. oldurdular. gençleeer diye lafa giresim bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 günlük muehaha, sevgili idiot. süper gecti staj görüsmem. adam bana ''biz sizi arariz'' demedi, ''SIZ BIZI ARARSINIZ!!'' dedi asdfdfdudfh kuzenlerim kiskancliklarindan mi, gicikliklarindan mi nedir bilinmez, laf soktular bana, heves kirdilar. geyikle karisik oldu tabi, ama hic moralimin bozulmasina izin vermedim =p neese gittim, adam süper cana yakin birisi cikti. cvmi cok begendi. sunu sunu yapmissin, nerdeydin tam olarak orda seklinde sorular, ardindan onun tecrübeleri derken muhabbet ettik. her neyse. sordugu sorulara, büyük bi basariyla cevap verdim. hic kekelemedim heycanlanip. tarihe gecmeli bu. ve hep adamin gözlerine baktim dik dik mihihi. normalde göz kaciran, yere bakan ayh ehehehe heidi deine welt sind die berge modelinde bir kariydim. neese iste. gurur duydum kendimlen. carsamba gününe kadar haber vericim. tek sorun otobüs baglantilari. onlari da halledersem, kabul edecegim sanirim. sonra babaneme gittim, 6-7 saat konustuk, dertlestik ilk defa. hosuna gitti. 15 dakka oldu galba geleli. karanliga kaldim baya. 40 dakka kadar da yürüdüm güzel oldu. hadi bu da tarihe kazincak güzel bi günüm oldu. scs öbdüm!! typorella madurella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 aferin giz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 saol a-killa! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar