nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 hepinize birer doz sia - sunday yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sevgili günlük. youtube'da modern warfare 2 oyununun videosuna denk geldim ve izledim. inan yaşam enerjimi tüketti, içim eridi gitti. havalanı fobim oluştu, kahrolsun. ne vahşi şey lan; uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 G, An itibariyle kıskanmaktan bir tarafım şişecek. Annemler bayramda Mısır'a gidiyorlarmış. Resmen kaçıracağım = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Annem bugün dünürüyle tanışmış. Ay çok mutluyum sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 derse girmek iyiydi sınavlara hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Morphine vurucam az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 noluyor lem.her sınav öncesi sabah saati 6 ya kurardım çalışayım diye.hep de uyuya kalırdım.durup dururken uyandım bu gün 6 da.sınav iyi geçer umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 sıçtın mavisini iyice gör diye olmustur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 metrobüsün iyi olduğunu söyleyen adamlar var ya.. havadan bok yağsa "allah razı olsun" derler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yok, havadan bok yağıyo zaten. ama arada havadan çiş yağdırıp, o bokları çişle yıkanan adamlar temizlendiğini sanıyo. ("boku çişle yıkamak" deyişi babaanneme ait olup, tüm hakları saklıdır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ractamainus said: haftaiçi dışarı çıkmıcam diyorum.. çıkıyorum. ertesi gün pert ondan sonra. tecrübelerinden ders alan bir ben istiyorum. ahah çok güldüm lan. pazartesi akşam dışarı çık. salı bunu yaz. çarşamba yine dışarı çık. cidden hiç lafımı dinlemiyorum ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 acil bi şekilde tüm günümü proğramlara bağlamam gerek olm. çok vakit kaybediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ractamainus said: metrobüsün iyi olduğunu söyleyen adamlar var ya.. havadan bok yağsa "allah razı olsun" derler bence.Daha iyisi yapılana kadar, en iyisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 işte sorun da tam bu. belediyenin hortumladığı milyon liraların yanında "daha iyisi yapılana kadar, en iyisi sığır gibi taşınmaktır" dememeli bir insan. eğer ki daha iyisinin yapılma imkanı varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 balıkesir bandırma, boşver gitsin aldırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ractamainus said: işte sorun da tam bu. belediyenin hortumladığı milyon liraların yanında "daha iyisi yapılana kadar, en iyisi sığır gibi taşınmaktır" dememeli bir insan. eğer ki daha iyisinin yapılma imkanı varsa..Tamam ilk boş zamanımda gidip belediyeye başvuru yapıcam daha iyisinin yapılması konusunda. o ana kadar da metrobüs kullanmaya devam etmek zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 sakın kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Şu hayatta bi zevkim vardı o da 90 lira olmuş. Teşekkürler AKP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 çok şükür lan! modelleme yapıcam, 1,5hafta oldu adamlardan Bi türlü dosyalar gelmiyor. e bilgi yok-> model yok, model yok-> analiz yok, sonuç yok öle mal mal sıkıcı ve birbirinin benzeri çalışmaları okuyup duruyordum. yarın alıyorum lan her bişiyi. canı daha az sıkılan dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 oh be pozitif bisey oldu sonunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bağa mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 hayır kızlar spor yapmasın demiyorum ama erkeklerin çalışma alanına girmesin bari,insanın kafası karışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 6.delme ve patlatma kongresine ev sahipliği yapan Barcelo-Altınel otelin önünde ferrari gördüm. gmk da ferrari görmek yeterince ilginçken bir de o otelin önünde olması, kongre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Dün alışverişi nasıl bir abarttıysam kollarım ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar