Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

ben bu sansla nasil hala hayattayim ya

boston'dan bindim ucaga, amsterdama gidiyorum oradan 1 saat 20 dakka sonra istanbul ucagina binicem, ordan da kiz arkadasimla havaalaninda gorusup izmire gecicektim 19 ucagiyla.

UYUYODUM BEN, SEREFSIZINBIRI UCAKTA KALP KRIZI GECIRINCE, GOZUMU BI ACTIM ALCALIYORUZ, DEDIM ALALA ERKEN IRLANDAYA INMISIZ ABI.
IRLANDA LAN.

SIMDI YENI GELDIM AMSTERDAMA SAAT 8 E VERDILER YENI BILETI, ISTANBUL IZMIR BILETIM YANDI 2 GUNDUR UYUMUYORUM, HOSTESLE KAVGA EDIYOKEN BAKTIM KI ICERI ALICAKLAR KIRDIM KICIMI OTURDUM YINE BU AK HAVAALANINDA 7 SAAT MAHSUR KALDIM KORKU FILMI GIBI.

VE EN GUZEL KISIM: CEBIMDE 8 EURO PARA VAR, KREDI KARTIM YOK, AMERIKA'DA DA TUM PARAMI HARCADIM DONCEM DIYE.

ABI UHUHUHUHUH
Sosyal ağlarda paylaş

abi o 14 saat cok feciydi, simdi sinirim gecio yavastan en azindan kiz arkadasimi gorcem gece istanbulda kalcagimdan falan diye avutuyorum kendimi, gerci yine ayni rezillik babasi gelcek alcak falan havaalanindan gece 2 de oooof of

o 14 saat bekledigimde baska bi turk elemanla denk geldik, adam gozumun onunde sigaraya basladi dertten.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün serdar ortaç'ı gördük günlük, yanına gidip şarkı söylememek için zor durduk. baya eğlendik. güneşin altında çok elit bi şekilde kokteyl içtik, sonra eve gelince sızdım hemen. 3 saat uyudum, az önce kalktım.
şimdi de iki tane tost ekmeği kızarttım, üstüne fındık ezmesini sürüp sürüp YİYOM.
çok güzel oyş.
Sosyal ağlarda paylaş

Günnük,

Evimi özlemeksle.
Bu yaz staj felan da yapmıcam lan. Öf. Evimde oturcam.
Lan bu Microsoft ne gerizekalı bi şirket, pardon Penth, adamlar staj başvurusu olarak MSN Space ollurştur diyorlar. Lan bu kadar ucuz bi taktiği hiç yakıştıramadım.

Google, seni de adam bilirdik, ulan yaz stajı diye açtığın şey Nisan-Eylül arasında olur mu. Malmısınız lan siz? Nası gelelim biz? Tey allam.

Anca staj yaparsam Hasbro'da yaparım. Monopoly vardır orda kesin, oynarım tüm gün milletle oh. Trivial Pursuit de vardır. Oooh. Vazgeçtim lan öf gitmicem İstanbul'a falan. Evde yatçam :/

Ev yemeğe :/
Anne:/

Uyayayım da büyüyeyim.

irin said:
ginaly said:
sus lan açım.
iki taneymiş bosversene.ben bir hapazda yerim onu(antalyalı ağzı).sen de yersin.sen gel buraya 15 tane kızartalım ayıpsınk

Bana eppek ver.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...