wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 evet ekmek daha şeker ama O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Ben sparkla evlenmeye karar verdim o da uygun görürse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ama.. < / 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 get a room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 yazdiginin arkasinda dur bari, hemen editlemis =D aptal. 35 kilo olmak cok güzel birsey sanki, anorexia madurlari öle be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 HAHAHAHHA bilmiyorum ki kaç kilosun yaf.. 8-9 yaşlarındaki erkek çocuklarının ortalama kilosunu 35 olarak sıktım yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 kusura bakma eko slotlarımız dolu, yer boşalınca haber vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 günlük istiyorum ki kader tüm eski kız arkadaşlarımı aynı mekanda ve zamanda benimle kesiştirsin ve tarık akan filmi havası yakalansın, hakediyorum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 wastyrx said: HAHAHAHHA bilmiyorum ki kaç kilosun yaf.. 8-9 yaşlarındaki erkek çocuklarının ortalama kilosunu 35 olarak sıktım yani :P yok eppek miss dunkin donut muamelesi cekiyo da bana, allan hamster kiliklisi. git agzinda biriktirdigin yemekleri ye sen önce hihihi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 4 gün aynı insanlarla aynı odada kalınca kanlı bıçaklı olunabiliniyormuş bu kadar mı burundan gelir bi tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 öf gidip bende mi seker toplasam ya. evde kalmamis =((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bebe misin yahu? Parti varsa git ama O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 napcam partiyi yea cekemem simdi. ben seker istiyorum. kapiya gelen veledlerden mi hacilasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bende var seker, gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ahaha bunu bekliyordum bildiğin afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 must.. resist... mmffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hadi lan hadi hadiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Türkçe konuşmaya çalışan yabancı kızlar çok tatlı lan sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 yol yordamı unutmuşuz günlük iyimi yaşlandık iyice ortalık malı olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ne kadar anne ve cocuk varsa yola sokaga dokulmus, hipsterlar tedirgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 günlük dün gece hayatımda gördüğüm en komplike ilişkiyi gördüm. önce bi çocuk iki kızla dans etmeye ve öpüşmeye başladı sonra kızlar birbiriyle öpüşmeye başladı. sonra çocuk gidip başka bi çocuğun kucağına oturdu. sonra o çocuk başka bi çocukla sarılıp dans etmeye başladı. sonra diğer çocuk 2 kıza geri döndü kaldıkları yerden devam ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ahah cool story sis :D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bella nerelerde geziyorsun sen sdf benimde yarin 7de kalkmam lazim, sabah kalk dus al okula git acayip useniyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 POWER! UNLIMITED POWER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 beynim yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar