wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Kahvaltı neyim hazırlayım bizimkilere bare sende ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 cayim acik olsun, yumurtam cok pismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bizim başımız kel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 makinamda yok diye iş arkadaşımdan şarkı istedim. zülfü livaneli falan dayadı.. isyana bağlayacağım, bırakıp işi gideceğim birazdan. hayat var lan dışarda! ellerim bir çılğık, bir yaralı haykırış beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 günlük 20lik diş sendromu vol 2 yaşıyorum. cumartesi çektiriyorum artık illet etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Günlük printerım çalışmıyo diyen arkadaşın yanına gittiğimde önce kağıt sıkışma uyarısını gördüm, sonra printera bakınca sümüklü mendil sıkıştığını gördüm. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ahuhauhauhaua arkadaşına söle, berbat bi gün geçiriyorum bi buna güldüümü de! abi sümüklü selpaka burun çıktısı mı alıyormuş o ne be! yok çıkartınca adamın utanması lazım bi de.. "allah allah, nereden gelmiş o yahu? baksenallahınişine.. kısmet" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Pyro said: Bizim başımız kel mi? Eed O_o Okula gittim geldim. Hiç bişi anlamadım.. Ne zaman gittim, naaptım ve ne zaman geri döndüm falan pek güzeldi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 işbankasına göre mars'ta falan oturuyor olmam lazım.. ev adresim falan hep X ile başlıyor adamlara göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 istanbul üniversitesi'ne çok gıcık oluyorum. dönem ortasında yönetmelik mi değişir. hadi değiştirdin o zaman sene başında dilekçeleri kabul etmeseydin gerizekalı okul. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 konuştum, daha doğrusu konuşam adım. Dün bi arkadaşını beklicekti, bu sabah metroda sordum. Görüştün mü, diye. -Evet, erkek arkadaşım, sürpriz yapmış. Çok mutlu oldum. Dedi. Başlamadan biten bir hikayenin sonuna daha geldik. Ben bu kafayla bi 50 yıl daha evde kalırım sanırsam. Zamanlamayı tutturamıyorum, ya çok geç oluyor ya çok erken, yada bu dünyaya henüz beni beğenebilecek bi kız gelmedi. Şimdi onunla karşılaşmamak için feci bi şekilde kasıcam kendimi. Hadi hayırlısı :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 @One Konuşmadıysan niye kaçıyorsun ki? Normal hayatına devam et işte Kapıya polis amca geldi günlük. Zorla tanıklığa götürme kararı çıkmış gel gör ki ilk defa duyuyoruz mahkemeyi de tanıklığıda.. Çok dandik bu işler ha, mahkemeye çağırılıyorsun haberin olmuyor ama sonra suçlu bile olursun mazallah bize gelen şeker gibi amcaydı oda biliyor herhalde böyle olduğunu. Bir güzel anlattı noolduğunu sonra işte tarihi falan söyledi iyi günler diledi gitti sonra O_o HOBAAA annem mantı yapıyor o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 wastyrx said: @One Konuşmadıysan niye kaçıyorsun ki? Normal hayatına devam et işte Kapıya polis amca geldi günlük. Zorla tanıklığa götürme kararı çıkmış gel gör ki ilk defa duyuyoruz mahkemeyi de tanıklığıda.. Çok dandik bu işler ha, mahkemeye çağırılıyorsun haberin olmuyor ama sonra suçlu bile olursun mazallah bize gelen şeker gibi amcaydı oda biliyor herhalde böyle olduğunu. Bir güzel anlattı noolduğunu sonra işte tarihi falan söyledi iyi günler diledi gitti sonra O_o HOBAAA annem mantı yapıyor o/ mantıları lüplettin tabi,bizimkide can :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ben de burda ince hamur pizza yiyeyim, doymayayım.. adaletin bu mu dünya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ben burda sadece otla besleneyim, siz yiyin yiyin kilo almayin. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 günlük 20 lik dişime küçük sürprizler hazırladım. ona rağmen ofiste çalışmam gerek ölüyorum ağrıdan. bari şarap alayım sabahı ederim güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 pof ya tekvando da panding calısırken ayagımı zedeledim sanırım.perşembeye kadar iyileşmem lazım meaan eye of the tiger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 geçmiş olsun cemss. acı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 öyle bi var ki tahmin edemessin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bi diş ağrım var inan bacağımı kesseler acımaz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 klasik ama yapmak zorundayım. korkma sinek ısırığı kadar acıtıyor,gönül rahatlığıyla doktora gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 günlük sabah adamın tekinin attığı maila sinirlenip gereksiz agresif ama açıklayıcı bi cevap yazdım. adam direkt beni aramak yerine başkasını arayıp tantana kopardı. ben arayıp "sorunu" çözmek zorunda kalıyorum, hemen -cım -cim'li konuşuyo, "sen de şurda haklısın burda bölesin" diyo uyuz katsayım 2 oluyo. bütün gün sinirlerim tepemde dolaştım. halen de öyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar