Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan günlük, okul bitti gibi bişi.
gelmeyin dediler artık, mis.
ama şimdi evde oturup ders çalışmak her gün dershaneye gitmek gerekçek. şimdiden bunaldım lan.
bide yarın sabaaan köründe dershane var son 2 yıldır olduğu gibi.
öf.bye.
Mesaj tarihi:
s.a günlük

cok kıl oluyorum sana cok artislik yapıyorsun boyle sürekli susuo karizmatik havaları yaratıyorsun kıl oluyorum...

neyse...

yine cok ictim günlük, biliyorum gecen gün icmicem artık demiştim ama iciyorum yine : ( affet beni
Mesaj tarihi:
verdiğiniz bilgilerle business planın bsi yazılmaz, İSYANIM VAR ULAN.

ağlamak istiyorum sayın seyirciler. sıka sıka 10 sayfaya çıkarmaya kasmak beş sayfa etmeyecek raporu: paha biçilemez.

vizemi finalimi özledim ben, sdf.
Mesaj tarihi:
günluk cok gec uyandım,uyanır uyanmaz nihoyla film izledim,hala cok yorgunum konser sonuna kalmamalıydım sanrm.//
amaaaaağ popoyu kaldırıp polskalarla bulusmam lazım.hyr sunu da anlamıyorum; katılımcı olacak olan adamlar! ben niye goturuyorum basvuru formunu.zaten bana kalsa sadece ispanyolları davet edicem<3.şimdiden yordun beni wonderwork,şimdiden yordun!!!
Mesaj tarihi:
allahım beni diferansiyel geometri yaz okuluna kabul etsinler çok süpaneke amin yüksek lisans öğrencisi değilim ama aldım bi kaç tane yüksek lisans dersi pls :(
Mesaj tarihi:
günlük yarın , sabah 7.30 da kalkıp hazırlanıp Ales e girmek üzere evden çıkacam. 12.30 gibi sınavdan çıkıp, evime koşup gitarımı ve pedalboardumu alıp stüdyoya yetişcem. Stüdyoda provadan sonra taksime gidip, konsere çıkacam. Konser bitince de tekrar caddebostana dönüp içicem.

yarın bol aksiyonlu bir gün beni bekliyor. ve yatıyorum..
Mesaj tarihi:
günlük ben de alese bilmem nerde giricem .sonra ders çalışmam lazım ama tek çalışmak istemiyorum ve arkadaşlarım istemiyor çalışmak .

çok saçma .

bi de haftaiçi tez çalışması için hocayı görmem lazım.bu kadar mı ekilir biri.
neyse .
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...