snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 hiçbişey yapmadan öylece oturmak istiyorum dışarıyı izlemek bütün işleri bekletmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 lan günlük, okul bitti gibi bişi. gelmeyin dediler artık, mis. ama şimdi evde oturup ders çalışmak her gün dershaneye gitmek gerekçek. şimdiden bunaldım lan. bide yarın sabaaan köründe dershane var son 2 yıldır olduğu gibi. öf.bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Bella said: günlük biri bugün bana turp gibisin diye laf attı. ahahah adam doktor filandır belki, hastalarına turp gibisiniz diye diye ağzı alışmıştır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 +1 ps: dotaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ..bilmiyorum lan.. bazen iyi bişilerin olması üzücü gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bi kelebek varmış, pır pır eden.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 =/ =O of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 s.a günlük cok kıl oluyorum sana cok artislik yapıyorsun boyle sürekli susuo karizmatik havaları yaratıyorsun kıl oluyorum... neyse... yine cok ictim günlük, biliyorum gecen gün icmicem artık demiştim ama iciyorum yine : ( affet beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 günlük ben de içiyorum ya çok fenayım, ama dışarda unutmuşuz kolayı sıcak sıcak iyi gitmiyo, yine de içiyorum günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 içiyorum günlük. yapmayım diyorum yine de içiyorum. hergün musil içilir mi lan manyak mısın diyorlar? dayanamıyorum... yine içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 verdiğiniz bilgilerle business planın bsi yazılmaz, İSYANIM VAR ULAN. ağlamak istiyorum sayın seyirciler. sıka sıka 10 sayfaya çıkarmaya kasmak beş sayfa etmeyecek raporu: paha biçilemez. vizemi finalimi özledim ben, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 biznıss plan mı ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 BEĞENEMEDİN Mİ? inan ben de beğenemedim fkjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Ardeth said: biznıss plan mı ıyy bp candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 günlük marmara yazma diyenleri dinlemeliymişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 günluk cok gec uyandım,uyanır uyanmaz nihoyla film izledim,hala cok yorgunum konser sonuna kalmamalıydım sanrm.// amaaaaağ popoyu kaldırıp polskalarla bulusmam lazım.hyr sunu da anlamıyorum; katılımcı olacak olan adamlar! ben niye goturuyorum basvuru formunu.zaten bana kalsa sadece ispanyolları davet edicem<3.şimdiden yordun beni wonderwork,şimdiden yordun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 günlük ilginç günler geçiriyorum.. yaz sezonunu açtım sanırsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ginaly said: Ardeth said: biznıss plan mı ıyy bp candır. ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 allahım beni diferansiyel geometri yaz okuluna kabul etsinler çok süpaneke amin yüksek lisans öğrencisi değilim ama aldım bi kaç tane yüksek lisans dersi pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 diferansiyel yaz okulu ne lan, sanayide mi çalışcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 adam yazin okula gitmek icin dua ediyor, yarappieam sen bu sinaya verdigin aklin bir kismini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 günlük yarın , sabah 7.30 da kalkıp hazırlanıp Ales e girmek üzere evden çıkacam. 12.30 gibi sınavdan çıkıp, evime koşup gitarımı ve pedalboardumu alıp stüdyoya yetişcem. Stüdyoda provadan sonra taksime gidip, konsere çıkacam. Konser bitince de tekrar caddebostana dönüp içicem. yarın bol aksiyonlu bir gün beni bekliyor. ve yatıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 günlük ben de alese bilmem nerde giricem .sonra ders çalışmam lazım ama tek çalışmak istemiyorum ve arkadaşlarım istemiyor çalışmak . çok saçma . bi de haftaiçi tez çalışması için hocayı görmem lazım.bu kadar mı ekilir biri. neyse . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Bugun sollama yasağı olan yerde hanzonun teki arkamdan vurucaktı. Lan nasıl ters bi gün belli değil tabi ben akıllandım mı yoo.Simdi kardeşimle viaport a gideceğim umarım bişi gelmez basımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar