SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Günlük; PİNOOOO, iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 cemss said: nomsaR said: @ cem yok ya meslek grubu uymuyo. diyosun? ne biliyim bi mimar, bi hukukçu var hep gönlümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hukukçuyu napıcan abi sözlü kavga edilmez onla. balerin falan iyidir mimarda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hukukçu ve avukatlarla cidden laf dalaşına girilmiyo, haklı bile olsan haksız çıkartmayı başarıyolar. Neyse, yarın büyük gün, bakalım ne diyicek merak ediyorum. Yoksa biraz daha zaman mı geçse, off şöyle arada kalmaktan nefret ediyorum. Yok yok konusayım en iyisi, sonra çok geç olmasın, zaten 1 ay oldu. Nabıyım lan günlük, sen olsan nabardın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 git konuş one, aklını al kızın hadi görelim seni =) bir de o sizin yetoluğunuz hukukçuya laf yetiştirememek ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 valla ben 3194 te ezerim de gerisin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 uyku, daha fazla uyku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Evet gidip konusucam yarın, en azından kendimi daha fazla kaptırıp daha fazla kırılmaktan iyidir. Kabul etmezse de, iş yerindeyken bile mecbur kalmadıkça ne konuşur ne de yüzüne bakarım. Şu şarkıyıda loopa alır 3-5 gün falan dinlerim heralde. http://fizy.com/#s/1joy3q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 of evli olmayana karı boşamak kolay olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 :D hadi iyi geceler günlük hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 İyi geceler herkese, günlük sana ayrıca iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 günlük. tüm sürprizi berbat ettim ya. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nomsaR said: valla ben 3194 te ezerim de gerisin bilmiyorum. bu ne lan? ieee 1394 gibi.. homhomhom.. bu gün tez için ne yaptım.. homhomhom bir çeşit düşünme efekti burada. böle kafayı bi sağa bi sola sallayarak okuyacaksınız →hom/←hom/→hom diye.. ne sallıyorsun kafanı be salak mısın sen! hem homhom diye düşünme efekti mi olur sersem şey.. yemin ediyorum aptal bu çocuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 atma beniii ölümlereeee atmaa benii zulümlereeeee götür beni gitttiğiiin yere. allah belamı vericek belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ulan 40 dakkadır bekliyorum buz almaya gidip geldim sıra geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 günlük bugün üşüttüm galiba hasta olucam adamlar astsubay olmuşlar zindan gibi evde kalıyorlar ..... ayrıca çok tatlı kız demi olur mu dersin birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hadi bakalım şimdi sıcak bir duşu hakettin racta. yarın(!) da iş. şu yoğunluk da bitince, değmeyin keyfime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yat uyu arkadaşım! saat olmuş gecenin 3ü zaten.. alla alla ya. 9da iş başı yapacan olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 1 senedir asker bekliyorum gunluk. İşin komiği sevgilimle yakın arkadaşımın aynı anda gitmiş olması. İkisinin de Guneydoğuya köylere duşmuş olması. Neyse ki çoğu bitti azı kaldı gunluk. Evimi su bastı annemin evine taşındım gunluk , İzmirden İstanbula taşınmış oldum , çok da fena olmadı. Olması gerektiği için oldu sanırım , belki burada bazı şeyler daha iyi oturur , daha bir duzene girer. Kocaman bir VW Garajı buldum gunluk. Anlaşma yapıcam , orada eğitim alıcam , VW birleştirmeyi öğrenicem.Bu çok uzun zamandır en çok istediğim şeylerden biriydi. Bir de yeni bir gruba girdim , ilk defa bugun studyo aldık , felaket durumdayım , çok çalışmam lazım. Sevgiler öpucukler gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 dasaaa said: yat uyu arkadaşım! saat olmuş gecenin 3ü zaten.. alla alla ya. 9da iş başı yapacan olm! 9 değil 8! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 günaydın günlük, iyi haftalar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bi insanın hayatında suböreği ve portakal suyundan başka güzel bişey olmaz mı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 mm suböreği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abvblizzard said: Bi insanın hayatında suböreği ve portakal suyundan başka güzel bişey olmaz mı lan. Bizde onlar bile yok =( Dün hatun kişinin biri ağladı msnden bana anlatıyor kız, e tamam boşver bunu bitirmişin daha neyini kurcalıyorsun diyorum ama bana msj attı falan diyor. Sen ne istiyorsun peki dediğim de değişmiş öyle diyo falan yapıyor. Ei madem git bi gör nası bişi olmuş diye diyorum. İşte kandırır beni inanırım bende yalan olduğunu bile bile sonra gene mutsuz olurum falan deyor. E o zaman hazır çıkarmışsın hayatından geri sokma madem diyorum ''ama =/'' falan yapıyor. 'Eeeh senle mi uğraşacam lan bi xxxxxx git' diyordum bildiğin az kaldıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 oh ulan mülakatı geçtim :) eski şirketle biraz kötü ayrılmak durumunda kaldım bisürü param içerde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar