wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 olur abimin odasını veririm hadi koş dur lan koşma önce bi askere gitsin afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bi gitsin ertesi günü ordayım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sana patronun arkadaşı mevkiisini vericem hadi yine iyisin ama yıllık ciromuz o kadar yüksek olmayabilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 pazar, kütüphane 2'de açılıyor. çarşamba heat sınavı, oh akmerkez remzi'de ucuz filmler var, süt müt var 3 liraya. evet süt'ü 3 liraya satıyo hayvanlar. hayır yani 20 lira da veremem de o filme 3 lira vereceğime indiririm, priceless olur bari. son medem filmini ben aldım kihkih size kalmadı. babası öldükten sonra bi dövme daha yaptırmış onu hatırlatsın diye. hoş biri ama uğraşamam gücüm kalmadı. görünüşe göre onun hiç kalmamış. erasmus listesi açıklandı, amerikada ne kadar state university varsa anlaşan okuluma teşekkür ederim. okulları google'layınca bikinili kızlar ve cheerleader'lar falan çıkıyo. allah belanızı versin, ne diyim. sen uğraş didin, kazan, okuması ayrı zor, exchange'e gideyim de yolladıkları yerlere bak. gitmicem be, university of oslo yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ne okuyordun sen? @ladysi eksik kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 kimya mühendisliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 wastyrx said: sana patronun arkadaşı mevkiisini vericem hadi yine iyisin ama yıllık ciromuz o kadar yüksek olmayabilir :/ Hobaa ciroyu söyle de patide hava atarım biri laf sokarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 10yüzmilyon avro.. Eed.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ladytron said: kimya mühendisliğicanım meslektaşım, allah kolaylık versin desem de vermeyecek, eben ağlayacak şu iki sene içinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Holy said: Ladytron said: kimya mühendisliğicanım meslektaşım, allah kolaylık versin desem de vermeyecek, eben ağlayacak şu iki sene içinde :( evet ya çok fena :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sonunda rahata ericek misiniz peyki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bilmiyorum ki. Bu yoğunluğu herhangi başka bir uğraşa kanalize etseydim çok daha kazançlı olurdum gibi bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 normal bölüm ve öğretmenlikten daha fazla şansınız var rahata ermek için, moral bozmayın =) aslan gaplansın yiit seni kesseler acımaz :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ladytron said: 1- kütüphane 2'de açılıyor. 2- çarşamba heat sınavı 3- akmerkez remzi boğaziçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 wastyrx said: normal bölüm ve öğretmenlikten daha fazla şansınız var rahata ermek için, moral bozmayın =) aslan gaplansın yiit seni kesseler acımaz :O "rahat"la ne kastettiğimize bağlı, şimdiki aklım olsa kimya bölümü okurdum. en azından içinde kimya olurdu. bi de bölümlerin yurtdışında master/doktora için olan kontenjanları mühendisliklerden daha fazla. ayrıca bölüm okumak, okulda araştırma görevlisi olarak kalmak, iğrenç kapitalist dünyadan kısmen uzak durmanı da sağlıyor dolayısıyla daha saygıdeğer bi meslek bence. yani en azından arabası güzel diye ona vericeğimi sanan gerzek kodamanlardan uzak durabilirdim. (bunlar öle tiplerdir ki biz otobüs beklerken aynı durağın önünden 3-5 kere geçip nefretine nefret katarlar insanın) sonuç olarak nolucak? mühendis olup (muhtemelen) pazarlama falan yapıcam, dünyanın en angut işi olabilir. bizim okuldaki sk'lı mühendislere göre tam. ama başka çarem var mı bilmiyorum?! belki sosyoloji master'ı yapmalıyım. öneriler? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ardeth said: Ladytron said: 1- kütüphane 2'de açılıyor. 2- çarşamba heat sınavı 3- akmerkez remzi boğaziçi. o zaman sen de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 İş alanı olarak kimya mühendisinin normal kimya bölümü bitirenden daha çok seçeneği ve şansı var demek istemiştim ama sen okulda kalmayı isteyenlerdensin gibi okulda kalamazsan normal bölüm bitirip pek iş olanağı bulamayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ladytron leydi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 wastyrx said: İş alanı olarak kimya mühendisinin normal kimya bölümü bitirenden daha çok seçeneği ve şansı var demek istemiştim ama sen okulda kalmayı isteyenlerdensin gibi okulda kalamazsan normal bölüm bitirip pek iş olanağı bulamayabiliyorsun. haklısın tabi. belki de okuduğum şeyden memnun değilimdir ya da hayır ya ben bölüm hocalarımı falan sevmiyorum. yani o insanlar ne öğretse bırakırsın. ben muhtemelen okulda kalamayanlardan olucam. kısaca sorun ortalamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 rasmon çalışmalara başla.destek ekibi olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nomsaR said: ladytron leydi misin? cevaplarım erkek cevabı gibi mi? bknz.almanya'ya seks öğreten türk kızı topiği gerçi hayır, sağduyulu bi erkek de benim gibi yazardı. bu, bi tarafın şımartılmış ve bi tarafın bastırılmış cinsellikle büyütülmediği kadim bir zamanda adil görülürdü. o zaman erkek çocuklarına 2 buçuk yaşında "oğlum göster bakalım pipini amcalara" denmezdi ya da "bu bi kıza hiç yakışıyo mu"lar yoktu. sonuç olarak evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 @ cem yok ya meslek grubu uymuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 @leydi yok yazdığın topaklara bakmadım. =) ye takıldım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nomsaR said: @leydi yok yazdığın topaklara bakmadım. =) ye takıldım sadece. yok benim lafım sana değil zaten, kıraathaneye. onlar kendini bilir. bi de o benim dediğim zaman değil, ülke olucak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nomsaR said: @ cem yok ya meslek grubu uymuyo. diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar