dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 psi ne yaaaaa her bişiyi dinleyebilyorum ama iş standartları okumaya geldi mi... okuyan adam da capon oldu mu.. yok o iş olmuyor.. pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bütün gün çok sıkıldım. sonra sıkılmaya devam ettim. sonra birazcık ders çalıştım. sonra kendimle ilgili 2 çok önemli gerçeği farkettim. mutlu oldum 5 saniyeliğine. sonra sıkılmaya devam ettim. sonra biraz müzik dinleyip şarkıcılık oynadım. sonra the diary of adam and eve okudum, twain'e bi kez daha taptım. sonra starfucks'a gittim ders çalıştım. yanında iskandinav kılıklı bi kadın olan çok yakışıklı bi adam usanmadan kek yiyişimi seyretti. kız çok güzeldi adam da güzeldi bi de çok salaktı. kız adamın nereye baktığını merak etmiş olacak ki giderken beni inceledi. yargılayıcı bi bakış attı. gitsin adamı yargılasın deli mi ne?! sonra eve geldim. sonra sıkılmaya devam ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 evimi özledim neyse ödev yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kanadadaki calgary üniversitesinin ekonomi bölümünden doktora davetiyesi gelmiş. oranın okan üniversitesi o herhalde davetiye ne lan dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bana pasla sina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 üniversitemizde sizide görmekten mutluluk duyarız ahsduashd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 beynim çıktı.. kaç saat konuştular lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 tarihin arka odasini seyrediyorum da bu bakanlari hep boyle cahilimsi adamlar zannederdim, su anki orman bakani tum onyargilarimi yikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yarın beyaz atlı prensim gelsin. ya da hiç boşuna gelmesin (:P) iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sevimliymişim günlük okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=yak%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1+de%C4%9Fil+ama+sempatik&nr=y&pt=yakisikli+degil+ama+sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Biraz tuhaf ile arttırdılar günlük afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 lan günnük FML 2 saat beraber dans et kızla, arkadaşlarının yanına gitsin ve seni de çağırsın, sonra sen kızı bulama bi daha o kalabalıkta. FML LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 *sigh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 juliette miydin mr hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 günlükçük dünüm bok gibi geçmişti ama bugün de bir o kadar güzel geçti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 çok tırt işler yapıyoruz. hayatın içine ediyoruz günlük. haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nomsaR said: juliette miydin mr hand yok. niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 juliette çok kalabalıktı.. kız da çoktu. dans da ediyorlardı üstelik. sana benzeyen bir adam da görmüş olabilir. mukadderat işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yok "o kız sen misin?" dicektim ama mukadderat, evet. fdsgfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Abime dava açmışlar günlük son yoklamasını yaptırmamış sanırım. Aralıkta gitmek için başvurduydu davası sonuçlanınca belli olucakmış ne olacağı. O gidince her şeyler üstüme kalacak pek tatsız ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ufak bi ücret karşılığında getir götür, çay kahve, ufak para hesapları, finansal durumalra falan bakarım hakan gskajgbsagn paraya ihtiyacım var lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yolu karşılamam ama.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Sizde kalcam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar